Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea1002 spune:
Am vazut 2 bebelusi frumosi foc: Mirunica cu basmaluta si Cristi zambaretul.
Melania, bine ai venit!
Noi am facut asta seara baita la fata in cada mare, i-a placut la nebunie, ar fi stat toata seara acolo, dar nu mai putea mamica de mijloc...
Acum e iar maraita, atipeste si se trezeste plangand si miorlaind. Nu stiu ce are...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
andreea1002 spune:
Fetelor, eu nu sunt in stare de schimbul 3, asa ca va urez Noapte buna!, sa visati frumos si bebelusii sa doarma toti bustean.
Pe maine!
andreea1002 spune:
Aa, sa va spun inainte sa plec: e o promotie la pampers. Se decupeaza ursuletii de pe ambalajele de scutece si servetele si se trimit prin posta. In functie de punctele acumulate se trimite automat o jucarioara Fisher Price. Bine, mai multe aflati de la fetele de prin magazine...
Oare am voie sa spun asa ceva aici???
Noapte buna!
gabitz78 spune:
marta - am vazut basmalutza si bentitza cea noua!sa le poarte sanatoasa!e frumoasa foc!
mey, observ ca avem niste copii minunati!toti unul si unul...nu stii la care sa te mai uiti...pupici dulci!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
a_alinta spune:
stiti vorba aia?: da-mi un deget si iti iau toata mana!..
daca am vazut cat sunteti de dragute si saritoare, as incerca o alta rugaminte cum sa fac sa pun poze pe mail-ul comun?
as vrea sa o cunoasteti si pe alexandra mea! si nici nu ma pricep si nici nu am timp sa caut...
bernix spune:
Devylla, multumesc ca te-ai ganditla curiozitatea mea in legatura cu obiceiurile japoneze, insa, deocamdata nu pot vedea blog-ul Erikai din cauza conexiunii. Abia astept sa ajung la Bucuresti.
Luy, nu-ti face griji, cred ca am inteles eu gresit
Prisi, multa sanatate Mirunicii!
Diciu, bun venit1
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Prisi, multa sanatate nurorii mele favorite. Andrei a vazut pozele si a zis ca e gata sa se bata cu Yannis pentru ea. E tare tare frumoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bernix spune:
Si_bv, sa-ti spun cateva lucruri despre Egipt. Daca vrei mai multe, cred ca ar fi cazul sa discutam pe PM, ca-i cam off topic aici.
Concluzia mea dupa cele 2 sejururi este ca e mai bine sa stai la un hotel dintr-un lant international decat la unul autohton. Sunt destule: Hilton, Le Meridien, Radisson, Jolie Ville... La aceste hoteluri, chiar daca personalul e egiptean, managementul e european si lucrurile stau diferit decat la hotelurile autohtone. Simplul fapt ca lucreaza si femei e mare lucru pentru o tara preponderent musulmna.
Io zic sa meretzi la 5 stele, ca in Africa stelele astea au alta "stralucire" decat suntem noi obisnuitzi.
Cand voi ajunge la Buc o sa pun si poze, sa-ti faci o idee, daca te intereseaza.
Io am stat acolo in Le Meridien - Cairo, The Desert Rose - Hurgada si Radisson Sas - Sharm el Sheik
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
prisi spune:
Rnico,Andreea, Gabi, Bernix
Miru tocmai a avut o sesiune de tuse , am aspirat-o din nou dar nu mai iese nimik, dr de la hot line a zis sa-i dau Stodal sau Eurispal, dar daca i-am dat Ambroxol sa mai astept cateva ore, aa si Nurofen 3 ml, mucozitati nu are, febra nu dar tuseste rau tare, nici nu stiu ce sa aleg din toate astea... of of
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Prisi, multa sanatate nurorii mele favorite. Andrei a vazut pozele si a zis ca e gata sa se bata cu Yannis pentru ea. E tare tare frumoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)