Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Am vazut 2 bebelusi frumosi foc: Mirunica cu basmaluta si Cristi zambaretul.
Melania, bine ai venit!

Noi am facut asta seara baita la fata in cada mare, i-a placut la nebunie, ar fi stat toata seara acolo, dar nu mai putea mamica de mijloc...
Acum e iar maraita, atipeste si se trezeste plangand si miorlaind. Nu stiu ce are...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu sunt in stare de schimbul 3, asa ca va urez Noapte buna!, sa visati frumos si bebelusii sa doarma toti bustean.

Pe maine!

Mergi la inceput

Aa, sa va spun inainte sa plec: e o promotie la pampers. Se decupeaza ursuletii de pe ambalajele de scutece si servetele si se trimit prin posta. In functie de punctele acumulate se trimite automat o jucarioara Fisher Price. Bine, mai multe aflati de la fetele de prin magazine...

Oare am voie sa spun asa ceva aici???

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

marta - am vazut basmalutza si bentitza cea noua!sa le poarte sanatoasa!e frumoasa foc!
mey, observ ca avem niste copii minunati!toti unul si unul...nu stii la care sa te mai uiti...pupici dulci!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

stiti vorba aia?: da-mi un deget si iti iau toata mana!..
daca am vazut cat sunteti de dragute si saritoare, as incerca o alta rugaminte cum sa fac sa pun poze pe mail-ul comun?
as vrea sa o cunoasteti si pe alexandra mea! si nici nu ma pricep si nici nu am timp sa caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Devylla, multumesc ca te-ai ganditla curiozitatea mea in legatura cu obiceiurile japoneze, insa, deocamdata nu pot vedea blog-ul Erikai din cauza conexiunii. Abia astept sa ajung la Bucuresti.

Luy, nu-ti face griji, cred ca am inteles eu gresit

Prisi, multa sanatate Mirunicii!

Diciu, bun venit1

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, multa sanatate nurorii mele favorite. Andrei a vazut pozele si a zis ca e gata sa se bata cu Yannis pentru ea. E tare tare frumoasa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Si_bv, sa-ti spun cateva lucruri despre Egipt. Daca vrei mai multe, cred ca ar fi cazul sa discutam pe PM, ca-i cam off topic aici.
Concluzia mea dupa cele 2 sejururi este ca e mai bine sa stai la un hotel dintr-un lant international decat la unul autohton. Sunt destule: Hilton, Le Meridien, Radisson, Jolie Ville... La aceste hoteluri, chiar daca personalul e egiptean, managementul e european si lucrurile stau diferit decat la hotelurile autohtone. Simplul fapt ca lucreaza si femei e mare lucru pentru o tara preponderent musulmna.
Io zic sa meretzi la 5 stele, ca in Africa stelele astea au alta "stralucire" decat suntem noi obisnuitzi.
Cand voi ajunge la Buc o sa pun si poze, sa-ti faci o idee, daca te intereseaza.

Io am stat acolo in Le Meridien - Cairo, The Desert Rose - Hurgada si Radisson Sas - Sharm el Sheik

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rnico,Andreea, Gabi, Bernix

Miru tocmai a avut o sesiune de tuse , am aspirat-o din nou dar nu mai iese nimik, dr de la hot line a zis sa-i dau Stodal sau Eurispal, dar daca i-am dat Ambroxol sa mai astept cateva ore, aa si Nurofen 3 ml, mucozitati nu are, febra nu dar tuseste rau tare, nici nu stiu ce sa aleg din toate astea... of of

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Prisi, multa sanatate nurorii mele favorite. Andrei a vazut pozele si a zis ca e gata sa se bata cu Yannis pentru ea. E tare tare frumoasa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput