Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Asa, deci trecem in listuta 2 victime:
Gabi, mami de Eliza, papacioasa de degetele - posibila soacra
Urmy, mami de Tudor, inotator si el - mama de posibil prieten
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Auzi delfinasule... nu-i frumos sa umbli la sentimentele unei biete batranici.. bineeee?
Ce ma fac eu fara gogosi acuma? Imi rod si eu mana precum faci tu?
Cred ca deja ti-a spus delfina ca nu-i frumos...(vorba vine, ca mie imi par tare draguti bebelusii care-si mananca mainile)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Corectie:
In cazul de fata asistati la o ciudatenie a naturii: desi e un delfinas, e nascut de o mama balena!
Greseala e iertata de vreme ce a fost facuta fie cu buna stiinta (pup dumnisoarei pentru gest), fie din nestiinta.
Roxana_G spune:
Carpatina, cand le stii le stii, cand nu, tot le prinzi imediat.
Yaia, ai o dulceata de baiat. Auzi la tine, asta e abuz asupra copilului sa nu il lasi sa manance mainile. Stai olecuta sa treaca si la picioare sa te vaz atunci.
Ana, multa sanatate sotului imi pare tare rau ca iar ai bolnav de ingriit. Mai ai si tu nevoie de odihna.
Gagici, stiu ca sunt cam sucita, dar eu nu pricep cum de mananca baiatul asa mult si nu pune un gram pe el. Am mai vazut revizii pe aici si m-am lamurit ca in luna asta nu se ia asa mult in greutate...dar 200 gr in 5 saptamani? Pentru mine e deja vu de la Alex si ma ia cu durere de cap. Sa ma vedeti ce moaca am facut, pana sa il cantarim ii impuiasem capul doctoritei ca eu ce ma fac cu el gras daca mananca mult si cand am vazut cantarul am amutit si nu am mai scos un sunet pana nu am ajuns la controlul Alexandrei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Yaia spune:
Saru'mana, Rox!
Si sa-ti zic asa: baiatul nu are voie sa manance maine lui pentru ca trebuie sa manance din tzitzile mele!
Si lui Andrei mai da-i pace, lasa-l sa manance cat vrea, nu te mai stresa. Cu kg sta bine, nu e nici slab, nici gras.
Pup. fug ca plange...
gabitz78 spune:
rox - daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si stef al meu la 4 ani jumate are 14.800kg!asa ca...cum spuneam mai devreme...categoria "bonsai".
yaia - nici nu am curaj sa-i arat pozele elizei...mi-e frica ca o sa o pierd!o mai las sa creasca nitel, bine?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
a_alinta spune:
buna ziua, mamici!
eu chiar daca am ramas numai cu cititul , fara a mai scrie nimic, tot sunt in urma... dar nu ma las, ca la maraton, nu conteaza cand ajung, important este sa trec linia
noi mai avem un pic si incepem diversificarea si mi-as dori sa citesc si ce ati postat voi pe mail-ul comun, ceva sfaturi si trucuri ca sa fie mai usoara trecerea... chair daca sunt la al doilea copil, asta nu inseamna ca la andrei le-am stiut pe toate
cat traieste omul invata si rugamintea mea este sa aflu si eu parola contului comun... cine e pe faza si are timp, multumesc anticipat!
numai bine va doresc la mamici si la bebici, nu mai stiu ce e pe aici, sunt cu vreo cateva capitole bune in urma, dar inainte de orice va doresc sanatate, ca-i mai buna decat toate!
danielle02 spune:
buna fetelor,am aparut si eu de la scarbici,buburuza lu` mami doarme,iar eu imi odihnesc nitzel picioarele ca ma dor de mor,
sa stiti ca m-ati pus pe ganduri cu zburatul asta cu avionul,poate so fi zapacit medicul de cap???????? daca toate va mirati asa??mie una nu mi s-a parut ceva iesit din comun ca m-am obisnuit cu ideile astora,ce ziceti?
daca pot zbura cu avionul cu bebele atunci nu mai merg cu masina fratzica acasa,ca fac 2-3 zile pana ajung,cu avionul sunt in Bucuresti in 4 ore!!!!
oare asa dilii sunt la cap astia???
pozici
Ebonee(02/10/`07)
urmychance spune:
tudor face baloane din scuipat si scuipa cu zgomot. Si ai vostri fac la fel? Plus ca tot timpul are balonase la gura.
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by urmychance
tudor face baloane din scuipat si scuipa cu zgomot. Si ai vostri fac la fel? Plus ca tot timpul are balonase la gura.
hihihi...da, asa face si eliza...se amuza teribil pe seama asta!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Yaia, pana una alta nu am vazut nici o tzitzi in patul ala asa ca s-a consolat si el cu ce a putut.
Gabitz, mda, chiar "bonsai" am si eu. Pana acum frate-sau era la categoria grea, sa vedem de acum incolo. Problema cu Alex este ca dr considera ca e si mai sensibila la boli din pricina ca nu mananca.
A_alinta, ti-am trimis eu.
Danielle, sa stii ca si eu am auzit opinii cum ca nu e tocmai ok sa zbori cu copilul pana la un an. Opinii de la pediatri. Ba chiar auzisem ca nu le face bine sa ii urci cu telecabina, motiv pentru care atunci cand am mers la munte cu nepotelul meu de 11 luni nu a fost chip sa ii convingem sa mergem cu gondola. Alti medici considera ca e ok. Nu stiu ce sa zic, eu o sa evit in masura in care e posibil, desi la vara as putea merge in Cipru in loc de Turcia si atunci mergem cu avionul. L-am plimbat eu pe Andrei in burtica vreo 6-7 zboruri si ar fi culmea sa nu merg acum. Poate era vorba sa nu se abuzeze, dar 2 zboruri acolo...
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze