Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:
Rox, am vazut si eu pozele, tare scumpi in poza in care Alex il pupa pe Andrei.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
Magda incearca un vin fiert, uneori ajuta...
dragele mele, multumesc pentru sustinere , ma duc in pat , ca sunt cam obosita , sper sa fie bine peste noapte, Miru nu a mai tusit
pupici si somn usor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bernix spune:
quote:
Originally posted by magdaz
Bernix, nu ma pronunt. Ca nu stiu pt ce vroiau sa fac profilaxie. eu m-am legat de genta pt "stafilococie" si alte nebunii.
tu unde ai nascut?
Mi-a placut tare mult ce relatezi tu despre revirimentul vietii de cuplu, dar ma tem ca esti o exceptie.
Roxana, nu te mai vaiat ca are fata doar 15 kile. e asa gratioasa si delicata. si pare faorte "sanatoasa". Sa-ti traiasca. Ce "plete" are Andrei !
Nici io nu prea stiu ce-i cu profilaxia asta. Desi nu am cine stie ce cultura medicala (studii nici atat) mi s-a parut ciudat sa dai antibiotic fara un diagnostic, asa preventiv.
Am nascut la Universitar, bb in retard de cretere, scos mai devreme, prematur de 1700g, altfel sanatos tun.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
luy spune:
Si ceva mai devreme am vazut si papanashii, desigur !
Mai, lui Tudor se pare ca-i lipseste o prietena, pai ce, s-a apucat de pupat strumfi ? Macar de era Strumfitza... Irina, nu te-ai incuscrit cu nimeni ? Sau... o iei prin invaluire pe duamna Carpatina, ti-a cazut cu tronc Ioana
Ce sa mai comentez despre Mr.Smiley al ceciliei... Cred ca el s-ar potrivi tare bine cu buburuza Ebonee, ca si ea rade tot timpul
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bernix spune:
Maria, sanatate Teutei! Sper ca Sabina sa aiba dreptate si sa nu fie nimic.
Gata, capitulez.
Noapte buna tuturor!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
magdaz spune:
Prisi...pe mine una vinul, fiert sau nu ma trimite direct la culcare. e mai complexa problema. apropos..."subiectul" sta pe canapea si maninca ce i-am pregatit eu si habar n-are ca e obiectul unei discutii pe net.
Sim...nu inteleg "strimtarea". eu am patit asa la prima nastere, dar a fost naturala. partea mai nasoala e ca s-a manifestat de la 6 luni dupa, inca vreun an. acum insa n-a mai fost asa, a fost ok.alt dr, alta cusatura.
La control n-am iesit chiar ..ok. noi tragem cu o problema mai veche, din timpul sarcinii, cind la eco morfofetala , la 24 sapt , faimosul dr Herghelegiu ne-a bagat un cui, pe care tot incercam sa il scoatem acum. Am fost azi la eco transfontanelar la Stamate, la medlife, si se pare ca e apropae bine, dar bineinteles ca s-a mai gasit ceva care sa nu fie in cei 99% ai normalului la capusorul fetitei mele. De asta spun ca il inteleg si pe sotul meu cind nu ami vrea sa facem controale peste controale..mereu aflam cite ceva. Daca te cauti gasesti..si ce e mai nervant e ca nu iti pot oferi o explicatie clara si se si contrazic.
N-am mai editat de mult mesajele cu simtul raspunderii, parca sunt scrise in chineza...era o chemare subtila pentru " cenzura". si o scuza facila pentru mine.
rnico spune:
citeam acum din urma...si am citit cum luy (mersi luy) ii explica lui diciu cum sa faca sa apara in loc de http un singur cuvant (sabina e f frumoasa! bine ati venit!)
sa vad daca reusesc
deci poze.cu.bombonica
bombonica ...23oct2007
Roxana_G spune:
Multumim, sunt dulcici impreuna. Luy, nu stiu ce ar fi daca e baiat...sincer amandoi speram la fetita...daca va fi si cand va fi.
Sim, si eu am patit asa dupa Alex, si asa cum spune Magda m-a tinut foarte mult timp, sa zic ca pe la 8-9 luni dupa nastere a fost in sfarsit ok. De data asta mi s-a parut perfect, de fapt parca nu am simtit nici o diferenta fata de perioada dinainte de nastere, poate pentru ca nea dr a cusut exact pe aceeasi cusatura ca inainte. La tine nu stiu ce sa zic ca nu a fost cazul de cusatura.
Mie una nu mi se pare prea relaxant sa astept in orice moment sa aud chemare nocturna a vreunuia din copii...cred ca mi-as pierde cheful pe o perioada indelungata. Noroc ca la noi oricum e liniste, dorm amandoi bustean de la cel tarziu 11 seara, putem sa daramam si casa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Vazut bombonica, tare dulce, cum se pupaceste ea cu tati, ca doi eschimoshi ! ( Asa ma pup si eu cu printzesa mea de cateva zile si ne place tare mult )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
ooh, acuma ca zis Sim, domne, eu am probleme si cu timpul, si cu spatiul
Magda, care e baiul(cuiul)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo