*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madau
Mai fetelor, am uitat sa va zic ceva....am fost azi la Registrul Comertului cu ceva treaba si ce-mi vazura ochii? Una din referentele de la ghiseu era imbracat cu una bucata bluza redutista, in speta asta http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-benitier-femme.aspx?productid=324122709&documentid=534707&categoryid=41303231&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 si arata super haios, abia astept s-o primesc. Nu va spun ca m-am abtinut cu greu s-o abordez, sa o intreb daca chiar a luat bluza de pe LR...dar am zis sa nu ma trimita saraca femeie la balamuc. Ce ziceti, ce faza?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Parca spunea cineva ca bluza este made in Romania,asa ca ar fi doua posibilitati!
X-ray spune:
madau o fi de la noi de pe forum.si la mine la aerobic e o tipa care are un tricou tipster si ma "mananca " sa o intreb daca reduteste....
eu gata am dat ultima comanda,e in suivi, am mail de confirmare am bagat codul de pe prima pagina ala cu ceva vase,sa fiu sigura ca e colet si nu scrisoare.
mie mi-au trimis un colet de trei ori abia atunci am primit produsele(defapt am comandat treia oara altele in contul sumei datoare) eu cred ca sunt corecti pana la urma....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
nushulica spune:
tratati-maaa!!!am mai dat acum o comanda...ultima!!! am gasit niste perdele super si mi-am luat pentru 2 camere(de reverva bineinteles) cu 70 eurosuper afacere
mada sa stii ca multa lume din ro comanda pe redoute doar nu numai noichiar imi zicea cumnata-mea ca vazuse intr-un magazin in suceava haine de pe redoute la vanzareoare au voie sa le vanda?
------------------------------------------------
ingrid&noi
Eli30 spune:
Buna, fetelor !
Am primit azi pilota comandata in 21 dar celelalte produse din aceeasi comanda inca n-au sosit...pilota fiind imensa nu au mai incaput "maruntisurile" :-)) Sper sa vina si ele...
Pilota e super, imi place mult !
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Eli30
Buna, fetelor !
Am primit azi pilota comandata in 21 dar celelalte produse din aceeasi comanda inca n-au sosit...pilota fiind imensa nu au mai incaput "maruntisurile" :-)) Sper sa vina si ele...
Pilota e super, imi place mult !
Eli
ce pilota e?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by diotima
Buna fetelor. Ma alatur si eu discutiei voastre . Pe mine febra comenzilor de pe Laredoute m-a cuprins acum 2 ani, si nu am fost dezamagita niciodata. Intotdeauna mi-au venit pachetele/coletele la timp, nu a lipsit niciodata nimic, plus ca am fost f multumita de produse. Pana in decembrie anul trecut. Am dat o comanda pe 4.12.07, in valoare de 80E, niste bluze, vesta de blana, etc, pentru care mi-a venit aviz pe data de 18.12 (dar fara numar, doar cu data), adica just in time. Se duce al meu tata la posta (comanda era pe numele lui, pe contul lui, ca, deh, el are timp sa se tot duca), se intalneste pe drum si cu postasul care ii confirma ca a sosit pachetelul ("asa, ca o perna , cum v-au mai venit"), si acolo i se spune ca NU-I pachetul. Da' sa revina el a 2a zi, ca l-o fi pus postasul bine!!! se duce a 2a zi, pachetul ia-l de unde nu-i, in sfarsit, dupa inca 1 zi incep cu scuze de genul "a fost o greseala, nu era pt dvs., etc."intre timp vine craciunul, dupa craciun se duce iar la posta (OP nr. 2 de pe Ion Mihalache, vizavi de pta 1 Mai) cu o plangere in protap, o depune, cu nr de inreg si tot tacamul...trece si anul nou, nici un rasp de la posta, el tot se ducea saracul, pana cand, pe la sfarsitul lui ian, mai precis pe 22, ne trimit raspuns acasa, ca pachetul respectiv a fost trimis inapoi pe 28.12.07, din cauza ca termenul de pastrare a expirat!!!!!asta in conditiile in care pe 27 facuseram plangere. Am tot scris pe laredoute, incercand sa aflu daca a fost intr-adevar trimis inapoi, dar de acolo nu am primit inca un raspuns concret, ci numai mesaje de genul "avem in vedere cererea dvs, va vom raspunde pe cat de repede posibil, bla bla bla". Intre timp, pe 18.12.07 am mai facut o comanda cu lucruri pentru pustiul meu, in valoare de 110E, si care in mod normal ar fi trebuit sa vina la inceputul lui ian. Pentru asta nici ca am primit aviz (greseala mea a fost ca nici nu l-am mai trimis pe tata la posta sa intrebe de el, pt ca mi-au venit intotdeauna avize acasa), am scirs pe laredoute, dar pt comanda asta nici nu mi-au trimis confirmare ca ar fi expediat-o. M-am enervat destul de tare, si pentru bani, dar si pentru produse, imi venea sa le strang pe proastele de la posta de gat. Nici comanda nu am mai facut de atunci, din motive lesne de inteles.De cand am dat de discutia voastra, si am vazut ca voi totusi primiti comenzile, am inceput sa ma gandesc serios sa mai dau o comanda, macar de incercare, nu mai mult de 50E, ca sa nu pierd banii, si eventual de la o alta adresa, deci cu OP diferit.
Intrebarea este acum daca sa mai sper sa-mi recuperez macar banii. sau daca ar putea sa-mi retrimita comenzile, pt ca produsele resp sunt inca disponibile pe site.
Am tot vazut ca i-ati scris unei tipe Sabine de la ei, are vreun email al ei la care i se poate scrie? Se pare ca e mult mai ok decat celelalte care mai rasp (sau mai bine zis nu prea rasp) la plangerile prin email.
Alta intrebare: mai primeste cineva colete la OP 2 Bucuresti? Sau este cineva care primeste la OP 20 Bucuresti(de asta ar apartine noua adresa de la care ma gandesc sa fac comanda)?
Imi cer scuze ca am scris atat, dar am vrut sa-mi spun of-ul unor redoutiste care ma inteleg...pt ca in rest am avut parte, chiar si din partea angajatelor de la posta, de raps de genul "dar nu e sigur sa vi se trimita coletele simple, ar trebui sa fie recomandate, sau cu confirmare de primire" (de parca e vina mea ca s-a pierdut coletul la ele in posta)
Mioara
PS: ca sa raspund cuiva care intreba cat sunt pastrate pachetele la posta, rasp, din recenta mea experienta, este 10 zile. Nu stiu pt colete.
Va pup
Ia uitati inca o dovada ca pachetele dispar pe la noi prin OP
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
madau spune:
Fetele...rapid, un cod cu ceva mai voluminos, sa vina colet stiti?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lorreddana spune:
Aseara i-am scris un mail Sabinei pentru ca ma impacientasem... nu-mi venise comanda din 15 (a venit azi da' m-am simtit mai bine dupa ce mi-am descarcat nervii pe ea)...
I-am cerut din nou, codul acela pe care putem sa il folosim pentru a ne urmari coletele prin posta romana si mi-a spus ca ei nu poseda niciun alt cod decat cel binecunoscut care oricum nu ne foloseste la nimic.
I-am mai spus sa imi zica datele la care au fost expediate coletele mele si mi-a zis de cel pe care l-am primit azi ca a fost expediat pe 16, deci la o zi dupa ce am dat comanda. AIUREA! Scria pe el ca a fost trimis pe 28 ianuarie... Asa ca ma pregatesc sa ii mai scriu un mail in care ii voi cere mici explicatii...
P.S. Coletul de azi era intr-o stare foarte buna! Cum nu a mai fost niciodata. Nu prezenta nicio urma de brutalitate
vl-ad spune:
Mada bluzita asta http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-benitier-femme.aspx?productid=324122709&documentid=534707&categoryid=41303231&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 o am si eu.Intradevar este tare haioasa , mie imi place tare mult si este si Made in Romania
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Lorreddana spune:
Am si eu o intrebare... pentru cele cau primit kit-ul acela cu ustensile pentru vin... In afara de dop si de tirbuson, celelalte 2 piese nu stiu la ce folosesc...
Ma puteti lamuri si pe mine? M-am invartit azi cu mama si tata in jurul cutiei si zau daca ne-am dat seama la ce folosesc...este vorba despre cercul ala si despre cleste... sau ce-or fi