*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 21
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by alian
Buna
Am mare nevoie de ajutor de la "redoutistele" care au scris vara trecuta pe la diverse autoritati franceze si europene. As dori adresele la care au scris (protectia consumatorului, EU etc..).
Problema mea e ca am 2 comenzi de valoare mare la care coletele s-au intors la ei si din septembrie nu mi-au trimis nici cec nici banii.
Pentru charge back este prea tarziu (avem doar 120 zile de la plata) deci cam sunt la mana lor...
Oricum pentru cei care au de recuperat bani de la ei charge back chiar functioneaza, dureaza un pic mai mult dar nu ne costa nimic pe noi...
Deci AJUTOR si multumesc
gabi
Ce inseamna charge back?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
Lorreddana spune:
Mie vinerea trecuta mi-a venit comanda din 14, vinerea asta cea din 15 si azi cea din 21... Cred ca acum, ca s-au terminat sold-urile, comenzile noastre vor aparea ca cipercile dupa ploaie...
si-atunci sa vedeti voi ce-o sa mai cantam "Vive la France"
:D
Cine stie, poate primesc saptamana asta si comanda din 25 ianuarie...
Iar saptamana viitoare cele din 2,4 si 7 februarie...

diotima spune:
Ia uitati ce raspuns mi-au trimis azi
"Hi,
The message informed you that your order will be treated separately and we will get in touch next to confirm the way of the delivery and the awarding of your advantages. Thank you for waiting.
Best regards.
Do not reply at my own e-mail address, you will not have any reply. .
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute"
Ce sa inteleg eu din chestia asta? ca au inreg comanda care nu apare in suivi, ca or s-o trimita, sau nu?
Si chiar, ce inseamna charge back?
alian spune:
Pt ELENA.2006
charge back este "refuz la plata".
se poate face daca ai platit un produs sau serviciu prin card si nu ai primit acel produs sau serviciu.
Practic adresezi acest refuz la plata firmei care a emis cardul (Visa, mastercard etc) si daca ai motive intemeiate ei iti dau banii inapoi.
Trebuie sa dovedesti insa ca ai incercat sa te intelegi cu cealalta parte si sa treaca un anumit interval de timp dar nu mai mult de 120 zile (sau cel putin atata este la mastercard).
Eu am facut "refuz" vara trecuta cand mi-au trimis 4 cec-uri si trebuia sa platesc 4 comisioane.. si cum eram f suparata pe ei am vrut sa plateasca ei (cineva spunea ca fiecare refuz ii costa cam 25 euro). A durat cam 30 zile, a trebuit sa trimit email-urile pe care le-am scris si trimis, dar au venit toti banii, iar cei de la banca au fost super draguti..
Gabi
Elena.2006 spune:
Aissa, Alianmultumesc de raspuns!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
Lorreddana spune:
M-au sunat ai mei sa imi spuna cum sunt produsele... N-am aflat prea multe pentru ca, in afara de o poseta plic si de pijamalutele cu papucei si saculet, nu imi mai imintesc ce am comandat...
Asa ca acum abia astept sa termin programul si sa ajung acasa sa ma napustesc asupra lor!
AMR 25 ianuarie si 2,4,7 februarie...
Raluca8 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Neata fetele!
Azi trmimit mail la redut ca ofcorz nu mi-a venit comanda din 9 nici pana acum!
Mai sunteti in situatia mea?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Valentina , nici eu nu am primit comanda din 10.Daca ma mai vede o data doamna de la posta in mod sigura ma bate :)
Am ajuns stresul doamnelor de la posta/vama