*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 20
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Neata fetele!
Azi trmimit mail la redut ca ofcorz nu mi-a venit comanda din 9 nici pana acum!
Mai sunteti in situatia mea?
eu din 13..
Emma are nevoie de noi!
acina spune:
Neata fetele,
Vad ca au inceput sa vina comenzi din 16 , ei pana la a mea din 23 ian ...mai astept.Mi-am luat deja gandul de la cea din 9 ian.
Aissa lui fimiu ii merge f bine cu eurespal la tuse.
Anca
24 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Alyna24 spune:
Eu ink astept comanda din 16!Cat sa mai asteptam pana sa
le scriem?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Lorreddana spune:
Am postat un mesaj pe site*ul ala in care ii ademesc pe nestiutori catre forumul nostru 
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by claujro
Va dati semana, la 25 produse in cos..ori 3 euro fac 75 euro/comanda profitul unuia.Si noi dam sfaturi pe gratis?!
In asteptarea comenzilor din 22.01...
Si unele se mai si supara ca nu raspunzi imediat la unele pretentii!
anangel_lexi spune:
Fetelor, in general cat dureaza pana sa soseasca o comanda? Eu am facut o comanda pe 23 ianuarie si inca n-am primit nimic. Credeam ca daca-s mai aproape de Franta, se misca mai repede
dar de unde...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Lorreddana spune:
M-a sunat acum mama sa imi spuna ca am primit un aviz din Franta pentru un mandat postal... E clar, e comanda mea micuta (7 produse) din 21 ianuarie.... Abia astept sa ma sune sa imi spuna cum sunt toate lucrusoarele...
Sincer, aveam niscaiva emotii pentru ca nu am dat niciodata o comanda atat de mica... Eu am avut intotdeauna numai colete de cate 8 kile...
ChrisDun spune:
Aissa, multa sanatate. Dexa se face la laringita, ca altfel exista riscul sa se sufoce copilul. Fata mea a servit o doza cand avea vreun an jumate, si a scapat de raguseala 
quote:
Originally posted by claujro
[...]Pai mai sunt muuuuuulte situri franceze sau nu, care nu livreaza in ro. Aici discutam despre LR. Sau... nu cred ca m-am prins eu ce vrei sa zici
Claujro, scuzoaiele mele, sunt totalmente off-topic
Da' tot de la voi mi se trage 
quote:
Originally posted by gabitaco
pai cum ai comandat...daca nu livreaza la noi? pt ce ai folosit codul? ai pe cineva in Franta?
Tot off-topic
Gabitaco: imediat dupa ce am bagat comanda pe LR si am vazut ca merge, mi-am facut cont si pe Vertbaudet si am bagat scurt o comanda. De-abia dupa de am validat-o am citit T&C
si le-am dat e-mail sa ii rog sa imi trimita la adresa varului meu, in Franta. Mi-au raspuns ca nu se poate, comanda a fost anulata, si m-au invitat sa imi fac alt cont cu coordonatele bune (de Franta). Am refacut comanda si am cautat pe ma-reduc un alt cod pentru livraison gratuite... ceva de genul asta. Am gasit una cu livraison gratuite sous conditions + cadeau si mi-au adaugat si cadoul (gratuit) in lista ... am primit si mail de confirmare cu numarul de client, asa ca sper din toata inima sa si primesc comanda ... Cadoul nu era pe un produs anume, ci pentru comenzi peste 20 de euri, si cred ca era un "sac a langer"... nu imi dau seama daca e cos de rufe sau www.vertbaudet.fr/.aspx?t=cqr&query=sac%20a%20langer" target="_blank"> asa ceva ... de-abia in martie o sa vad ce anume este...Gagics, va multumesc pentru sprijin... o saptamana usoara !
Elena.2006 spune:
Referitor la colete nesosite si numarul de posta , uitati ce raspuns am de la Poata Romana:
Ca urmare a solicitarii dumneavoastra transmisa pe site-ul Postei Romane, va facem cunoscut ca numarul de prezentare 0096693664
este incorect. Acesta trebuie sa fie format din 2 litere, 9 cifre si 2 litere la sfarsit - ex: CL624173982DE. Pe baza numarului de prezentare al trimiterii puteti obtine informatii despre aceasta, numai in momentul in care va intra in tara, pe site-ul Postei Romane la sectiunea Track&Trace - nr. introdus fara spatii http://www.posta-romana.ro/tt/index.jsp?limba=0&numar_trimitere=). In afara teritoriului Romaniei, Posta Romana nu poate garanta timpii de circulatie, deoarece pe intreg circuitul exista mai multe verigi implicate in schimburile de expeditii (administratia de origine, companiile de transport aeriene, administratia de destinatie). Orice administratie postala care foloseste sistemul Track&Trace, de urmarire electronica a trimiterilor, ofera informatii doar pe teritoriul ei, respectiv numai in tara de expeditie si tara de destinatie, Posta Romana poate furniza informatii numai pentru trimiterile postale efectiv sosite in circuitul postal roman. In cazul in care trimiterea nu ajunge la destinatie, expeditorul poate depune reclamatie scrisa la oficiul postal de prezentare pe baza chitantei care i-a fost eliberata. Coletele postale sosite pe teritoriul Romaniei, din tarile Uniunii Europene, nu vor mai fi supuse asistentei vamale (verificare si tarifare) si vor fi distribuite de catre oficiul postal de care apartine destinatarul.
Deci La Redoute nu da numarul coletului, ci numai numarul lor de comanda.In cazul asta nu putem urmari la posta ce se intampla.Cum scrie si in mail, expeditorul e mai indreptatit sa o faca....
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
alian spune:
Buna
Am mare nevoie de ajutor de la "redoutistele" care au scris vara trecuta pe la diverse autoritati franceze si europene. As dori adresele la care au scris (protectia consumatorului, EU etc..).
Problema mea e ca am 2 comenzi de valoare mare la care coletele s-au intors la ei si din septembrie nu mi-au trimis nici cec nici banii.
Pentru charge back este prea tarziu (avem doar 120 zile de la plata) deci cam sunt la mana lor...
Oricum pentru cei care au de recuperat bani de la ei charge back chiar functioneaza, dureaza un pic mai mult dar nu ne costa nimic pe noi...
Deci AJUTOR si multumesc
gabi
socrate spune:
Nu pot sa cred cat mai am de asteptat dupa comanda de pe 28. Nu mai am rabdare....
. O sa imi incerc totusi norocul la Posta la finalul saptamanii, daca nu vine aviz mai repede evident