Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
bikmaria spune:
DANUTA 36 dau o cafeluta cu placere
YAIA felicitari draga membru junior
MARTA o fetita frumoasa dar bolnavioara ,sanatate multa frumoasei MIRUNICA !
GABITZ78 ce conteaza ce mananca ,important e ca este grasuta si tareeeeeeeee frumoasa
luy spune:
Va e dor de mare ? Azi va invit la o calatorie.
Ia ascultati... se aude un cantec... o fi vreo sirena ?
.
Opreste Michael vaporul,
Opreste-l, ca ma scufund,
Un val imi apuca piciorul
Si-mi duce galoshul la fund...
.
Ahaaaa, va sa zica aici isi petrec ziua papanashii carora le uram astazi La multi ani ! :
Iata-l pe puntea vaporului pe
matrozul zulufat Michael de Piciulika
Cu cata maiestrie invarte carma !
Dar in departare ce-i vazura ochii... Arborand temutul semn al oaselor incrucisate, se apropie amenintator o corabie condusa de
vestitul lup de mare Mihai de Raluca
Va urma o cursa pe viata si pe moarte, matrozul trebuie sa-si salveze nava, s-o adaposteasca in cel mai apropiat port. Cu siguranta va reusi, iar odata ajuns acolo, isi va oferi un tatuaj pe antebrat ca rasplata pentru barbatia sa !
Pe malul marii atmosfera insa este relaxata, papanashii nostri se distreaza... Admirati-l acum pe:
priceputul inotator Tudor de Yaia
Si-a gasit si doi tovarasi cu care se intrece in tumbe : doi delfini jucausi. Ce tablou incantator ! Iar el se simte asa de bine in apa, zici ca e un calutz de mare !
Feriti-va din calea lui ! Calare pe coama unui val, ne da o lectie de virtuozitate
papanashul sportiv Alexandru de Adhnana
Sa cresteti mari si sanatosi, sa n-aveti rau de mare , tovarasi de nadejde sa va fie curajul si norocul ! Sa-i aveti alaturi pe parinti si sa ancorati impreuna in portul fericirii !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
gabitz78 spune:
maria - unde o vazusi soro grasutza????sigur nu era fi-mea!la nici 5 kg la 3 luni si 10 zile...hmmm..mie mi se pare cam subtirica, sincer sa spun!te pup
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
angipangi spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Neata!
Diciu bine ai venit!Tare frumusica Sabinuta!
Lia_B am vazut poze cu Miruna ta si e o scumpica!
Ricea a crescut bine dulcetica ta
Diwana pupam mamica suparata,poate nu-i mai place laptele si trebuie sa il schimbi..Nu stiu ce sa zic,si a mea tot nan mananca,dar de la o vreme incoace si-a revenit si papa mai bine,trece de 700ml zilnic.
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
quote:
mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora
sim_stoian spune:
Neatzaaaa!
Subscriu si eu la ce a spus Sabina despre tinut in brate. Mama nu prea a practicat chestia asta cu noi (moi si sora-mea) si am dus lipsa rau de tot. Asa ca acum procedez cu Stefan asa cum mi-as fi dorit sa procedeze mama cu mine: il iau in brate de cate ori cere, uneori mananc cu el in brate, e mai greu, dar nu conteaza pentru ca el e fericit, rade mereu.
Isabeluta, e buna si cu iaurt deci. Si cum faci sa nu se duca merele prea jos?
Cecilia, nici noi nu am avut apa calda si caldura, cica a fost o avarie. Abia azi pe la 12 au venit, motiv pentru care nici nu ne-am trezit pana la 12
Diciu, nici mie nu imi mergea linkul, dar vad ca m-a descurcat Maria. Bine ai venit, mamico! Aveti o dulceata superba! Vad ca tati s-a implicat bine de tot si e foarte mandru de fetita lui, felicitari.
Runa Miruna, e o domnisoara in toata regula, ce sa mai spun?
PS. Pauza 5 min pt capitol nou!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Buna dimineata,
Iar sunt suparata, de ieri de la pranz nu am caldura si nici apa calda...am stat in camera la bb cu calorifer electric, acum l-am imbracat sa pot aierisi acolo..........nu pot sa va spun ce nervi am pe astia.....chiar asa unde pot sa-i reclam, nu e prima data.
Sim tu ai caldura si apa calda???????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
iar eu cu toate caloriferele oprite de mine am 28-29 grade in casa...iar cand aerisesc scade la 26-27, dar niciodata mai putin....nu pot sa imi dau seama de unde este asa de cald
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
maria - unde o vazusi soro grasutza????sigur nu era fi-mea!la nici 5 kg la 3 luni si 10 zile...hmmm..mie mi se pare cam subtirica, sincer sa spun!te pup
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
hai ma ca nu e slabuta ,e numai bine ,si apo daca papa doar degetele si la felul1 si la felul 2 si la desert ...
Lia_B spune:
Multumesc de aprecieri la adresa Runei.
La multi ani dulcetilor si papanasilor sarbatoritilor de astazi!
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa