Ceas de mana!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

carla2005 sunt foarte multe marci care nu au fost trecute aici :CASIO,CITIZEN,LONGINES,SEIKO au ceasuri care se incadreaza in suma de 3-4mil. Cum am mai scris eu am o boala cu ceasurile si-mi place sa le schimb foarte des in functie de tinuta.
Cele mai multe le-am primit de la sot(bineinteles dupa ce bat un apropo),iar multe mi le-am achizitionat de-a lungul anilor.Tin sa spun ca cele mai deosebite sunt de la firme care sunt mai putin specializate in ceasuri,dar se remarca prin design deosebit si mereu atrag priviri.Am unul de la DKNY care este auriu cu cateva cristale pe bratara si este foarte elegant, iar cel de-al doilea preferat al meu este de la DIESEL si este sport.Mie una nu-mi place sa am un ceas pe care sa-l vad purtat de X persoane .Acum depinde si ce preferi ,sa ai un ceas remarcabil sau unul functional? Cat priveste achizitiile de pe net eu sunt mai sceptica si pana nu pun eu mana de obiectsa vad daca ma multumeste nu cumpar.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by roisin

Carla, mie mi-au placut ambele de la Swatch alese de tine (inclusiv al doilea, care e zurliu de tot).
Personal nu ma impac deloc cu tinutele business, si nici cu ceasurile pretentioase (aurii in niciun caz), asa ca sunt eu insami in cautarea unuia mai zbanghiu si mai colorat.

Mie mi s-a pus pata pe unul cu bratara din sfoara impletita (am vazut tot la Swatch, din pacate cred ca nu mai fac modele din astea, asa ca probabil am pierdut trenul). Nu mi-ar displacea nici unul din asta: http://e7.ro//ceas-swatch-supn100-c-579-p-1-pr-12670.html

Eu sunt la al treilea Swatch, pe primul (plastic 100%) il am de 14 ani si inca merge, al doilea a cedat dupa mai putin de 2 ani si l-am schimbat cu actualul (http://e7.ro//ceas-swatch-yls125-c-296-p-1-pr-6093.html).
Si in continuare tot la standurile Swatch imi sclipesc ochii, restul ma lasa in general foarte rece.

Parerea mea e sa iti infranezi pornirea de a cumpara pe net si sa-ti faci drum la Bucuresti intr-o zi sa le vezi 'pe viu' in magazin, sa le poti proba, etc... Din poze nu-ti dai seama, de exemplu, cat sunt de late, cel pe care il am eu acum pare mult mai ingust decat e in realitate. Mie imi vine bine, ca-s cat un stalp de telegraf, dar pe o fata mignona si finuta ar arata cel putin ciudat.


Al doilea ceas este ales de sotul meu, zice ca mi se potriveste cel mai bine, cica seamana cu mine :)) !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Carla2005, eu am un ceas skagen cam tot 100 euro si arata cam asa http://www.ewatches.com/Skagen/233LGSC.html , doar ca are si marginea la ecran aurie.
cred ca ar merge si cu aur alb si galben, de fapt inelul meu de logodna e in combinaie aur alb+galben...de aici si ceasul..

e finut, are ecranul f plat si merge si la tinuta business si sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

quote:
Originally posted by Androix

Rodania astea se gasesc si la noi? mi-a placut tare asta http://www.rodania.be/index.php/Collection/en/Uma/collection=113/






Andreea mama de Filip si Georgia



Androix nu stiu! Eu am descoperit firma aici in Belgia unde se gaseste la aproape toate magazinele de specialitate sau la cele combinate ceasuri - bijuterii. Nu mai auzisem de Rodania...dar pana acum ceasul e ok (l-am luat in noiembrie, destul de scurta perioada ca sa ma pronunt, stiu), au dat si garantie doi ani, mi-au scurtat bratara pt incheietura mea de subnutrita ... asa ca eu sunt multumita.

Tocmai m-am uitat pe site-ul lor la Points de vente si par sa vanda numai in Belgia...Imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ceasul asta voua vi se pare a fi barbatesc?!!http://www.squiggly.com/swatch/p/product/i/16918/code/YGS453/name/Scene%20Libre



carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Mda! Iti place tie? Raduleasca poarta o gramada de ceasuri barbatesti. Ceasurile mele sunt mari, nu imi plac deloc alea finute. :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Da, imi place ..dar as vrea sa-l vad pe viu...nu doar pe net, iar in Pitesti nu l-am gasit :((

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ok, eu ies maine intr-un mall si o sa intru la swatch sa ma uit de modelul ala. Daca il gasesc am sa ti-l descriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Merci muuult,la ce br vreau sa-mi zici daca are ecranul gri rau..si asa per ansamblu ce parerea ti-a facut..daca merge purtat si de o fata (femeie :))!
Sa sti ca m-am uitat asa la imagini cu Mihaela Radulescu ca cica e model de bun gust, nu am reusit sa identific prea bine ceasurile :), dar ideea e ca am vazut-o purtand bratari aurii gramada la tinuta sport http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2312-131231-_3col04foto4.jpg
asta ca m-ai pus pe ganduri cu tinuta mea si auriul, deja ma gandeam cum sa schimb verigheta, care dupa sotul meu cica "nu se pune ca e aurie, are regim special :))"!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Draga mea, m-am linistit de cand mi-ai povestit despre bijuteriile tale.
Eu o vedeam in emisiuni cu ceasuri barbatesti la mana si imbracata elegant. Totul se poate, doar sa ai gust si sa stii cum sa le asezi.
Iar sotul tau are perfecta dreptate, verigheta este sfanta!
In rest, am inteles ideea, o sa caut si o sa iti raspund.
Pup

Mergi la inceput