Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
hristina spune:
Am editat pentru ca am postat in acelasi timp cu Nelia; vroiam sa va trimit sa cititi la Sezatoare ce i s-a intamplat!
Nelia,sanatate si numai bine; pupici Tudorei, sa nu fie nimmic grav!
La fel si celorlalte mamici super active; noi suntem mai mici,din iulie 2005,dar eu cam trag cu ochiul la voi de cand era fata mica si vroiam sa vad ce ma asteapta in lunile mai mari! Erati cumva un punct de reper pentru evolutia propriului copil!
Sanatate tuturor si numai bine!
Cloreta spune:
LA MULTI ANI ADINA! Sa iti dea Dumnezeu o viata linistita si plina de impliniri.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
gusta spune:
Nelia citisem la sezatoare ce ai patit si am ramas fara cuvinte.Mi se pare strigator la cer cand sunt atat de multi oameni inconstienti.
Marilena si Mara Augusta
gtexro spune:
Vai de mine, Nelia, ce povestesti tu aduce a soc alergic, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut. Sper ca Tudora e bine! Sunt atatea reguli in Canada in privinta asta, cum naiba i-a lasat clubul pe aia de la McDonalds sa imparta mancare fara acceptul parintilor? Mai, si raspunsul tipei aleia m-a dat pe spate, nu credeam ca poti sa ai experiente de-astea pe aici. Aveti grija de voi!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
elisor spune:
Laura nu te mai juca cu sanatatea si nu face pe eroina ca azi esti maine poti sa nu mai fii. Din tot ce-ai acumulat in viata si ce-ai vazut in jurul tau mai ales persoanelor dragi cred ca e suficient cat sa te sperie pentru doua vieti. E momentul sa lasi la o parte lipsa de timp si orice scuza si sa te ingrijesti ca o data ce se instaleaza o problema in organism mai greu repari ceva sau deloc. mai spui ca si sistemul imunitar e la pamant, mare grija, te rog!
Zeama de fapt e o supa numai din legume si vedeta este tulpina de telina (apio) care da un gust bestial fierturii. Dar poti inlocui brocolii cu conopida sau altele. Ma rog, era doar o sugestie.
Gusta pai cand va faceti timp si pentru "asta" sa nu fie ceva mai greu de rezolvat, eu zic ca pentru sanatate trebuie sa ne facem timp intotdeauna. Poate iau si eu aminte ca la sfaturi sunt tare
Dana e o dulce Diana, ce perle poa' sa scoata, m-a impresionat discutia ei cu prietenii imaginari.
Nelia ce experienta socanta ati putut avea, cred ca te-ai speriat ingrozitor, stiu cum e sa te deformezi de la alergie si sa alergi repede la spital sora mea a patit asa de la o albina, in 30 minute e complet desfigurata si dr a spus ca o intarziere mai mare ii putea provoca moartea. Sper sa nu lasati lucrurile asa si sa-i trageti cumva la raspundere. Sanatate multa Tudorei!
Cris_Kim multumesc de complimente la adresa lu' fii-mea. Vezi ca iarna e pe sfarsite, in Bv cel putin zapada nu mai e deloc, hurry up! Desi cred ca nu scapam de pe acum de iarna, ne va mai bantui cate putin macar de zilele Babei. Daca ajungi la Bv si ai timp te rog cauta-ma, nr. meu e pe contul comun in adrese.
Clara voi ce mai faceti? Nu te-am mai vazut demult pe-aici.
Florentina unde-i activitatea de pe-aici de care spuneai ?
Le-am facut in seara asta copiilor gris cu lapte (cand am fost sa cumpar gris am intrebat daca au gris cu lapte de s-a uitat aia la mine stramb crezand ca fac vreo gluma), ma ingrijoreaza Bianca ca nu mai accepta lactate de nici un fel, nici iaurt dupa care era topita, laptele l-a inlocuit cu apa cate-o feliuta de cascaval ce mai cere, dar nu e suficient. Bianca a luat o gurita si gata, a preferat crenvurstii lu' taica-su.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Nelia, multa sanatate Tudorei. Bine ca a scapat. O stiti pe Tudora alergica la ceva? cat despre alune stiam ca acolo sunt reguli f stricte. am vazut reportaje ce e drept cu copii din USA care sunt alergici la alune. si sunt multi. dar ce oare au in sucul ala galben? daca scrii la Mc crezi ca nu o sa zica? nu exista protectia consumatorului?
Laura, ai grija de tine. Tocmai ca stiu sistemul. Nu iti ridica nimeni statuie. Du-te la dr cand ai nevoie nu lasa de pe o zi pe alta. Ma sperii cand aud prin ce treci.
Gusta, sper sa treci peste momentele grele. Incerc sa inteleg cum a fost la operatie dar evident sentmintele nu vor fi niciodata la fel de intense ca ale tale. Cred ca a fost cumplit. Dar daca vorbesti si nu tii in tine o sa fie bine.
Eu sunt ff obosita. Am umblat toata ziua brambura. Am fost la City Mall sa luam Alexiei haine pt gradi ca toate i-au ramas mici de cand a binevoit sa creasca brusc. Am gasit bluze tare frumoase la wenice. Chiar nu ma asteptam sa fie asa bine. La Mall Vitan magazinele pt copii nu sunt asa faine ca la City. Si am avut placuta supriza sa ne intalnim cu Clara si Teodora. Teo e o scumpa cu codite, plina de energie, care stie sa numere corect de la 1-10 si sa vorbeasca tare frumos. S-au fugarit fetele printr-un magazin de era cucu-bau. Alexia a fost atat de obosita ca a dormit chiar bine avand in vedere ca vecinul meu fora la ora 15.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Nelia e rau ceea ce vi s-a intamplat...mai ales ca acolo se pune mare pret pe acordul parintilor...probabil ca vreo substanta dubioasa nu era in sucul ala...mare minune sa nu fi fost expirat..aici stiu ca nu este facut din portocale ci din praf care in contact cu apa face acele resturi care iti lasa impresia ca ar fi pulpa de portocala.
Elisor doar stii ca la sfaturi suntem primele...chiar nu am timp si sa vreau ... la servici stau pentru ca e in joc pielea mea altfel mi-as baga toate picioarele cu bocanci cu tot...acuma trebuie sa raspund pentru perioada cat mi-am permis sa stau acasa sa-mi cresc copilul ...e vorba de sume enorme si prefer sa descurc itele decat sa platesc pana la moarte ca nici pana la pensie nu se termina...deci dintre 2 rele o prefer pe cea mai scurta...
Gris cu lapte zici...ale mele nu mananca ,dar le place orezul cu lapte ...mai rar fidea cu lapte...poate daca faci o budina de gris sau de orez ar manca Bianca ...budincile in general sunt mai atragatoare...eu vreau sa fac maine o prajitura numai din branza de vaci poate asa o pacalesc pe Delia desi ea bea cam 700 ml de lapte pe zi,inca
Gusta stai linistita ca eu ma duc la spital doar in caz de extrema necesitate...altfel sa traiasca mobilul...asa ca ramai in top...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Adina sa fii iubita si sanatoasa....
Saliuu la fete
Azi am fost plecati. Eu de dimineata la serviciu, apoi cumparaturi rapide, apoi pana la mare cu bicicletele ca a fost frumos si s-a jucat Pifos in nisip de nu mai vroia sa plece nu altceva..
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/18/Charlottelund_9_februarie
si un filmulet de la mare:http://piticii2003.multiply.com/video/item/12/Dam_la_lebede_de_mancare.AVI
De dimineata ne-a venit si noua canapea, suntem super fericiti... va pun poze, aici:
sunt mai jos... ultimele 7 poze!
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/17
Beatrice, mami de Alex pifos
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, BABYGIRL!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Am intrat sa va spun ca Tudora e in regula, am stat cu frica toata noaptea si astazi pentru ca mi s-a spus la spital ca poate reveni socul odata sensibilizat organismul. Dar e in regula... pina acum!
Monu, nu o stiu alergica pe Tudora, chiar deloc. Spre deosebire de Agata, care a avut dermatita atopica si are in continuare pielea sensibila daca maninca ceva sau intra in contact cu ceva ce nu-i prieste, cu Tudora nu am avut nici un fel de problema, asta in conditiile in care nu am putut sa o feresc de multe chestii ca pe Agata, pentru ca a vazut la sora-sa si a vrut si ea. Inca mai cred si per din tot sufletul ca a fost prea mult colorant in acel suc si de aceea a facut atit de urit. Lista cu ingrediente copiata de pe butoi continea cam ce contin toate sucurile din comert (Fanta si altele de genul acesta, eu nu l-am gustat, dar arata ca Fanta de portocale). Ultimul ingredient erau colorantii si cred ca au scapat cam mult. Altfel ea mai gustat suc din comert, pe la petreceri, si nu a avut nimic pina acum. E drept ca la MacDonalds noi nu am intrat niciodata si deci fetele nu au mincar pina acum mincare de acolo (parca Agata a fost o data nu mai stiu daca MD sau altceva de genul acesta). Astazi m-a sunat o mamica romanca de acolo, care a auzit ce s-a intimplat aseara si mi-a spus ca fetele ei au cumparat de la bufetul de sus niste acadele si una dintre ele a reactionat aproape la fel, nu chiar atit de rau, e si mai mare, are 8 ani, cu buze si limba umflate si intepaturi. Bine ca a trecut, ma uit la Tudora, abia acum dupa-amiaza si-a revenit la buze complet, ca dimineata inca erau rosii, un pic umflate si ardeau.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU