Bijuterii cadouri - o recomandare speciala
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
amaya multumiri , am si eu cadout
probabil ca o sa primesc avizul azi , maine , nu mai merg la posta ca e o tipa asa de acra de-mi vine sa o cand o aud cum imi raspunde la intrebarile mele
am inteles de ce nu mai e , deci sunt unicate .... super
te pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
amaya am primit avizul in sfarsit , acuma merg la posta pentru ca sa ridic coletul , abia astept sa-l vad , iti scriu cand ma intorc acasa impresii , te pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
amaya am primit pachetul , setul este superb exact cum mi l-am imaginat este .... si cadoul surpriza e frumos ....mii de multumiri pentru tot
te pup
ANDANII
nebunica-zapacica spune:
Spuneai ceva de un mod de calculare a marimii pt inele, e posibil sa explici putin cum se poate face asta, pentru ca nu prea imi iese si as vrea sa comand un set cu inel.Multumesc frumos.
Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.
(Voltaire)
Amaya spune:
nebunica-zapacica, da-mi adresa ta de e-mail (aici sau pe PM) si iti trimit un document cu mai multe metode de masurare.
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
Amaya spune:
Andanii, ma bucur ca iti place setul!
Comorile mele
CORNELIAP33 spune:
Oana, multumesc mult pentru promptitudine si bineinteles pentru setul cadou. Sunt foarte reusite, iar setul tibetan pe care l-am comandat este superb, atat de fin si delicat!!
I-a placut pana si sotului meu care nu agreeaza bijuteriile fantezie, ci doar pe cele din metale/ pietre pretioase.
Fetelor n-o sa credeti, dar am comandat la ora 14,00, iar la ora 17,00 il aveam! O conjunctura favorabila, probabil, dar m-am bucurat foarte mult.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
ancamari spune:
Amaya - sunt superbe bijuteriile! Te rog sa-mi trimiti si mie metoda de masurare pt inel la anca.faur@gmail.com si te rog sa-mi spui care este lungimea bratarilor peruane. Ar merge si pt sotul meu care implineste 30 ani saptaman viitoare si i-as lua si ceva simbolic?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Amaya spune:
Cornelia, cu multa placere!
Anca, ti-am trimis. Bratarile peruane au o lungime de aprox.21 de cm. Merg fara probleme si la barbati, mai ales cele in culori mai inchise.
Comorile mele
ancamari spune:
MULTUMESC Amaya, la cele in culori mai inchise ma gandeam si eu, acum mai ramane sa ma hotarasc si la ceva dragut pt mine si comand maine.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec