Nou stil de viatza (176)
Raspunsuri - Pagina 14
vikinga spune:
Lol cind cititii si eu tot s-a dus petrecerea:) Ah si abia ce ma bagasem in mood de party. Tzuni eu nu am inteles cine te-a suparat, dar daca la mijloc e vorba de fetitza ta cea frumoasa, is de partea ta fara discutie:) Ruxij la multi ani sotzului!
Si noi de ziua sotzului tot la un italienesc am fost, am mincat destul de bine acolo, era si seara, pe la 9
, dar in schimb toata ziua am papat 2 mere 2 pere, ceva de genul asta
. Si a doua zi iar cu f mare grija, peste slab fiert cu hrean si am depasit momentul. Asa ca inainte sa scapam de kg astea nesuferite
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Ok ca tot m-au rascolit amintirile de belly dance, ia uitai-va la dansul asta pur arabesc, executat f bine, am vazut si mai bine de atit, live prima dansatoare a egiptului intr-o petrecere exclusivista intr-un cazino din Cairo, de ex.Dar in clipul asta gasit acum pe net, vroaim sa va arat citeva miscari destul de grele, pe care le-am invatat in astia 2 ani, sa nu rideti, chiar am invatat sa dansez asa(chiar si miscarile din final), ok nu-mi iese cu asa maiestrie ca la cadina de fata, dar oricum prezentabil:) Profa mea ca ea danseaza. Vazusem eu la pro tv niste nulitati de fumei boite vulgar care se bitziau vai de ele si cica-s celebre in ro
. Asta apropos de belly, sportul si sanatatea, aaaah lincku' stiam ca uitasem ceva
Yalla habibi: http://www.youtube.com/watch?v=Xh7RXJHV-r8&NR=1Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tzuni spune:
Faine dansurile, Vikinga! Io nu m-as putea misca asa nici sa-mi bagi degetele in priza!
Da' io tot astept sa pui un filmulet cu tine, sa te vedem dansand! Ca tot ai si costumul ala minunat... 
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
ruxij spune:
Am vazut si eu dansul. F. frumos si dansatoarea f. frumusica.
Vikinga, multumesc pt. urari! Asa e, o iau din nou de coada de maine. De fapt din seara asta, ca de la 12 pana acum n-am mai mancat mare lucru. Sper sa imi fie foame in curand, ca daca nu, ma ingrijorez, inseaemna ca am mancat prea mult ![]()
Eftimie C. spune:
Va
pentru urari,din partea surorii mele si doresc sa fac si eu numai urari de bine lui Ruxij pentru al sau sot 
Carmen pizza le-am facut cu blaturile alea ce se gasesc in comert si deasupra cu ton, cascaval, ciupercute si ketchup.Buuuna!
Si pentru ca juca Nationala s-a plusat cu floricele si bere
.Acum ma simt ca o
si maine voi tine o zi de lactate ![]()
P.S.Iarasi sunt tarziu prin zona pentru ca am avut de urmarit ultimul episod aparut din Prison Break
si apoi m-am delectat cu "Maria Antonieta" 
Acum ma duc sa
cele 4 pagini la care n-am fost prezenta si revin.
Probabil voi gasi fetele din Americi
, ca e ora lor de forum![]()
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
vikinga spune:
quote:Lol numa' belly nu am dansat pe DC
Originally posted by Tzuni
Faine dansurile, Vikinga! Io nu m-as putea misca asa nici sa-mi bagi degetele in priza!Da' io tot astept sa pui un filmulet cu tine, sa te vedem dansand! Ca tot ai si costumul ala minunat...
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
. Practic e un fel de Pilates activ
. Sper sa treaca numai cu apa
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
khristin spune:
Salutare gagici
,
Iaca bag si eu un oki pe la voi, ca in ultima vreme n-am mai apucat, si vad ca s-au strans multe fete noi pe aici....le doresc la toate sa ajunga suple cum isi doresc ca frumoase sint deja
Io momentan ma dau deoparte, nu ca n-as continua lupta cu kilogramele in plus, dar sint convinsa ca nu reusesc sa raportez la timp, si nu-i corect ![]()
Dordia, felicitari pt. sarcina, si indiferent de problemele de la serviciu, nu le pune la suflet, nu uita sint total neimportante in contextul galaxic ![]()
Zuzilici, tu ce mai faci? Ce face Isabella? Cand te muti la noua casa? 
Mephala, tu ce mai zici? Ai fost mai tacuta in ultima vreme sau mi s-a parut doar mie? 
Delidana, cum mai e viata universitara? Ai scapat de sesiune? Bafta multa ![]()
Tzuni, ce mai face mititica ta?
Ruxij, felicitari pt. ambitie, si sa ajungi exact ca-n poza aceea 
Vikinga, mama ce cadana focoasa akolea
Si eu tot vreo 30 kile am luat in sarcina, slava domnului ca am reusit sa le dau pana la urma jos
Vrem filme, vrem ![]()
Eftimie si io vazut Maria Antoineta, super film 
Noi aici ne laudam cu vreo 15 cm cazuti de zapada de ieri pana azi, ninge de vreo ora din nou si s-au mai pus vreo 10, se anunta alti 20 pana maine
, asa ca am sperante ca va fi a doua zi anulata de scoala
Va pup pe toate,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Eftimie C. spune:
Bine ai venit printre noi Alina.Care-ti sunt rezultatele la daneza pana acum?Spor la slabit!
Khristin
ce poze super!
Delidana super amuzant "silence, i kill you"
Carmen
bancurile
Vikinga ma inscriu pe lista pentru cand te pregatesti sa faci filmuletul cu dansul
Avand in vedere ca traiesc in Romanica si ora e inaintata ma inclin
si va urez noapte buna 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
Wow! V-am lasat la pagina 16 capitolul trecut si va gasesc la pagina 14 capitol nou!!!
Nu-mi vine sa cred! In orice caz va zic Buan seara tuturor. Felicitari fetelor care-au slabit si in special premiantelor la slabit Gusta, Carmen cate-o coronitza de
si
. Bravo fetelor.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Carina baga si tu un site pentru BMR, please. Eu mi l-am calculat da nu cred ca-i adevarat. Pot manca doar 1643 de calorii????
Vikinga two thumb up !!! Esti jos palaria mami de 2 puiuti. 
Liris te-am intrebat in ce zona ai stat prin constanata dar nu mi-ai raspun....
Merg sa mai citesc ca altfel uit sa raspund fetelor la cat ati scris.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)