Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 20
Yagmur spune:
Eu astazi apuc sa citesc doar cate o postare de pe pagina...
Chinico, .... for you
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
deny75 spune:
Pentru ca este weekend va propun o tema mai relaxanta
Veti sarbatori VALENTINE`S DAY ? si daca ,da ,cum?
toate mamicile minunate dar si fulguletii din dotare
dianocica spune:
acs sa ne cresti mare alaturi de cele 3 minuni! minuni, auzi?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dbunny spune:
Valentine's Day planuim cina in grup(vreo 30 de perechi)in 15 feb, vineri noapte, poate se lasa si cu ceva dans;acolo-l iau si pe Dani cu mine, si o alta cina romantica in 2, numa eu si Paco...ceva finutz, elegant...inca cautam optiuni pe la restaurante...am vazut o oferta asa faina cu noapte la hotel de 5 stele, spa si masaj la lumina lumanarilor...nu-mi permite incadrarea
Donia duamna aia din poza, secretara nu-i... i se cam vad tzitzili prin bluza aia, dupa parerea mea e vulgar sa mergi asa la birou, si pare insarcinata. imbracata in alb as zica ca lucreaza printr-o clinica ceva...ah! si poarta pantofi comozi.... receptionera intr-o clinica dentista?
Multumesc inca o data celor care i-au urat lui Paco LMA!
Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
azi am fost sa sfintim ,cu ocazia asta am impartasit-o si pe Antonia cred ca doarme bine la noapte socrosenia acum ca am copilul impartasit
Chinico-de acord cu tine
Tema Valentine's Day- era programata sa sarbatorim la Restaurant noi doi si inca vreo 2 perechi,daca poate mama sa-si ia liber mergem daca nu sarbatorim acas
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Calareata adevarata
Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
marani spune:
Acs din toata inima, sanatate si multe bucurii alaturi de sot si cele trei minuni ale tale!
Yagmur multa putere sa treci peste toate!
sanatate multa dorim fulguletilor bolnaviori; referitor la tema, niciodata nu am sarbatorit Valentin's Day si nici anul asta nu o vom face; dar cam fiecare zi la noi e plina de iubire...
Ajutati-o pe Sonia
saryta spune:
LA MULTI ANI! ACS
cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate pt. toata familia.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
Dia1609 spune:
chinico, . adevarat. foarte.
donia, e un premiu la concursul cu poza? eu zic ca e asistenta de ginecolog sau poate lucreaza la un salon de masaj .. si da, lumea mai vine asa imbracata la servici in romania, din pacate ... eu lucrez in HR si nu vreau sa pove de cate ori a trebuit sa ma duc sa explic angajatelor cum tb sa se imbrace la job, care e codul de conduita, etc.. si ma refer la angajate cu pregatire superioara, nu la vanzatoare, ca alea au uniforma .. si in special la angajate care lucreaza cu alte persoane, cu furnizori, cu oameni, etc si care se imbracau de parca mergeau la strand
..