Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
Yagmur spune:
Neatza,
Iarasi nu mi-am facut temele..
Din ce am apucat sa citesc:
Ruxandra, astept sa vii inapoi cu poze multe si povesti; super tare, Matei; felicitari campionului
Marani, 12 ore??? Luca in veci nu a dormit atata.... ma bucur tare mult ca esti optimista si odihnita
Diana, te asteptam astazi.. sper sa "evadez" la 15 din camp
Donia, ma simt mult mai bine astazi, dar o sa mai trec pe la butoi sa vad lumea de sus.... si sa stam la taifas
Dbunny, pupam cu drag
Desiree, tot uit sa-ti spun ca atat de mult imi place Octavian... si are niste ochi superbi
Dianocica, iarasi vars o lacrima... dar maine am toata ziau numai pentru noi doi.. si ce frumos o sa fie
Almo, sa ii treaca repede, repede
Si eu sint hotarata sa merg in aprilie la impachetari, masaj, ceva pentru mine, va sta mai mult Olimpia, dar va veni dupa noi cu Luca si apoi raman cu el pe afara... astept doar caldura si poate Luca va rezista pe afara pana la 20.30
La mine la job este un mare haos.... ieri s-a trimis noua organigrama, in care apar doar managerii si responsabilitatile departamentelor... ce fac eu apare pe sub vreo 3 manageri asa ca nu ma prind inca cine imi este sef.... eu banuiesc ca unul dintre americanii cei mai agresivi..., ma si vad pe teren plangand ca sint single mom si incercand sa conving subcontractorii companiei de autostrazi sa isi termine treaba ca altfel raman pe drumuri
Sint prima in aceasta firma, dar cu siguranta va fi cel mai greu an... sper sa fac fatza.
Daca imi schimb biroul cred ca va fi din ce in ce mai greu sa intru pe DC..... dar stau pe fundul meu si astept sa vad ce se intampla. M-am intins prea mult; scuze pentru ca imi descarc energia de la job pe voi
Va pupicesc
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
A trebuit sa trimit mesajul anterior neterminat fiindca Rares se lipise de TV. Tot explic ca nu-i bine sa stea aproape de TV, ca-si strica vederea...normal ca nu pricepe dar eu sunt convingatoare si insistenta...iar acum, cand incep polologhia, se duce singur si se aseaza la 3-4 m de TV...mor de dragul lui!
Donia, io nu stiu unde lucreaza da' pot sa-ti zic sigur unde nu lucreaza. La banca, in Ro, sigur nu lucraza!
Ce inteleapta e Roxana ta, felicitari pt premiul ala, e o idee minunata, cred si eu ca te-ai topit toata, eu as fi asa de mandra incat mi-as lipi aripi!
Aelitoooo, iote pt listuta: Stefan, Mihnea, Razvan, Andrei, Florin,George, Octav, Vlad, Mihai.
Teme...te rog, tot timpul, multumesc, tot timpul, bravo, tot timpul...meciuri mari cu tac-su care e cam mut la chestii de astea!
Chestia cu 'pauza'...
Parerea mea...la concret...in melanjul de mai jos:
-job stressant
-sanatatea mea in pioneze
-job-ul partenerului in schimbare cu nemultumiri de rigoare
-sanatatea mamei mele
-stresul cauzat de bona, chiar daca ea ca persoana e ok, faptul ca trebuie indrumata si intr-una 'explicata'
-hartuieli cauzate de fostul sot
copilul meu este o imensaaaaaa sursa de liniste, motivul care ma tine pe linia de plutire, dar si un o sursa de noi griji.
Si da...de la toate astea, cateodata am nevoie de 'pauza'. Si nu simt ca alea 2 ore pe care le petrec la un salon de ceva, la o bere cu prietenii, la un film cu iubitul meu, sunt rupte din timpul copilului...sunt modalitati de a ma tine cu capul pe umeri si picioarele pe pamant. Daca nu as lua 'pauze' oala sub presiune ar exploda. Asta e purul adevar, pe Ruxandra o inteleg perfect, parerea Dianocicai o respect, pe Dianarus as vrea sa o ajut cumva, cu Anateo as iesi la o cafea si cu A-deju numa' ca tre sa astepte pana la vara, si cu Donia numa ca-i tareeee departe...si as mai avea multe de zis, da' timpu-i scurt si Maria-Sa vrea sa manance!
V-am zis cum face cand vrea sa manance? Vine la mine, isi pune capul pe genuncii mei si incepe sa mestece ...e clar ca vrea papa! asa ca ma conformez!!!
Yagmur spune:
Am apucat sa citesc ultimul mesaj de la Danutz..... deci cu noi in vacanta nu vrei??????
Lacrimile imi uda barba.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Am apucat sa citesc ultimul mesaj de la Danutz..... deci cu noi in vacanta nu vrei??????
Lacrimile imi uda barba.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
Bueiiiiii...era vorba de pauze, fara bebe...da?!!!
Cu voi o sa merg in vacanta si abia astept!!!
Hai capu' sus, baga cafeaua ca ziua e still young si gandeste-te ca pana la vara mai e doar un pic!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Fetelor David are temperatura de 2 zile,nush cat pt.ca ultima si prima oara cand am incercat s-o iau a urlat de nu mai puteam sa-l opresc,dar e destul de fierbinte,e cam moale,vrea numai in brate,azi-noapte i-am pus sosete cu otet si deabea i-a scazut spre dim.temp.,nurofenul nu-l bea noaptea,il vomita,deci ce supozitoare sa-i dau si la ce interval????????
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz
in primul rand, trebuie sa-i iei temperatura obligatoriu.. una la mana, poate sa fie mai fierbintel, dar sa nu aiba cine stie ce temperatura (sau chiar deloc..), sau poate sa aiba temperatura maaaare.. dupa luat temperatura trebuie sa suni pediatrul, care iti va recomanda toate cele..
noua ne-a zis asa: supozitoare (paracetamol, 250) la 8 ore, cu nurofen alternat la 4 ore (off... nu se pricepe.. adica de ex la ora 8 supozitor, la 12 nurofen, la 16 supozitor.. etc..). pt febra mare (peste 39), un novocalmin (la noi febra mare a fost seara, si novocalminul a tinut-o in frau pana dimineata..). nu pot sa te sfatuiesc sa-i dai aceleasi chestii, pt ca nu am competentele necesare :) vb cu medicul, si vezi ce zice!! pupam infierbantatul
aaa... lichide foarte multe!! nurofenul cu seringa lui, ii bagi intr-o parte, spre obraz! si vezi ca daca nu le accepta sau le vomita, poa' sa fie ceva pe la gatut!! sanatate multa!!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
donia, mi-a placut ingrozitor de mult ce ai scris acolo de roxana :) bine, imi place de fiecare data, da' na.. de data asta s-a lasat cu diploma :))) e o fata extraordinara, si ca sa fie asa, e foarte clar ca are o familie extraordinara. si ca traieste si se dezvolta intr-un mediu care-i permite sa traiasca si sa se dezvolte, ca fire, ca personalitate, ca ce vrei tu.. iar mediul asta implica tot-acasa, afara, scoala, prieteni..tot. ceea ce nu face decat sa-mi intareasca si mai mult convingerea ca de asa ceva avem nevoie si noi, si in primul rand copilul. si ca venim :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
bamboletta spune:
Salutare
lipsa mare de timp sotul a inceput munca de ieri de acum sunt singurica pe baricade
vad ca sunt fulguleti bolnaviori multa multa sanatate si refacere rapida
Antonia e bine,parca e mai linistita nu mai e asa bagata in priza,isi plimba pe rand papusile,cateii,ursii cu carutul apoi ii da in calut
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
ACS
La multi ani,multa sanatate si fericire alaturi de cele 3 minuni
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
luna 16
chinico spune:
Pentru ca mi-a trecut ca prin minune starea cea buna de ebrietate si am revenit cu toti piticii mei la oile personale , si pentru ca desi candva am suparat pe cineva si de atunci candva mi-am propus sa ma abtin si sa stau in banca mea (eee..si nu e greu mai, ca am si greutate sanatoasa de ma tine proptita) iete ca imi dau cu firma in cap si dau si eu din degete armonios pe tastatura…ca nuca in perete..ca bata in balta...
Fiecare dintre noi are propria viata, si cand spun viata nu ma refer acum numai la copilul/copii din dotare. Din viata asta fac parte sotii, prietenii, parintii, jobul, vecinul de la 2, vanzatoarea de la paine, catelul din fata scarii, pata de igrasie din colt, rufele de calcat, si muuulte muuulte altele…ultima carte pe care am citit-o….ultima oara cand ne-am gandit la politica liberala sau la cea conservatoare..nadragii pe care ii purtam…nadragii cu care ne imbracam plozii..cum gandim referitor la eutanasie sau la pedeapsa cu moarte…chestii.care ne definesc pe noi ca om, nu ca mame.
Cand va (ne) expuneti punctele de vedere asupra educatie copiilor din dotare nu stati sa explicati ca stai sa vezi, eu fac asa pentru ca (nu, nu pentru ca asa am citit ca e bine sau pentru ca asa simt ca e bine, nu la asta ma refer)..pentru ca sotul meu nu ma ajuta….pentru ca sunt o firee foarte calma sau calculata…pentru ca imi e teama ca daca fac altfel se imolnaveste…pentru ca imi e teama ca daca fac altfel ma imbolnavesc…pentru ca nu am posibilitatea financiara sa fac altfel..pentru ca nu am nici un ajutor..pentru ca am multa iubire in suflet si nu am asupra cui altcuiva sa o proiectez…nu, nu ma refer la nimeni concret acum, va rog sa nu luati exemplele personal. Sunt primele care imi vin in minte.. Sunt convinsa ca noi insine habar nu avem cat de multe sunt acele toate chestii care ne influenteaza…
Nu definiti mediul in care traiti si nu dati explicatii referitoare la toate celelalte aspecte ale vietii voastre, care, vreti nu vreti influenteaza modul in care va educati / ne educam copii.
Si poate din aceasta cauza de multe ori tonul este transant si polemicile devin spinoase.din pacate. Dar nu si in ultimul timp, din fericire :))
..da, da..stiu ca iar am luat-o pe aratura si ca in poveste e vorba de mere nu de pere…
Ca sa ne intorcem la fructele in discutie, nu toate vom avea copii atat de echilibrati precum Roxana Doniei (freziiii cu camionu!! :)) ) si nici nu vom putea fi atat de calme / transante in abordarea micilor conflicte care apar in relatia noastra cu pruncii precum x sau y. Unele dintre noi vom avea surpriza ca in pofida metodei de educatie alese (ca e ap sau ba, ca e cu sau fara militarie, ca e la jumate drumului sau ca balanta inclina putin intr-o parte sau alta, nu conteaza) sa decidem la momentul x ca …ha!..DA! am ales metoda corecta :)) chiar daca acum ni se increteste parul gandind si razgandind…
Suntem ceea ce suntem, sau suntem cine suntem…ne-am schimbat si ne vom schimba in continuare ca sa ajungem cat mai aproape de modelul mamei perfecte (pentru fiecare altfel colorat..) numai pentru a le oferi copiilor nostri, ca e unul, ca sunt doi sau ca sunt 10, ce consideram noi ca e mai bun. Asta implica sau nu pauze, implica sau nu consecventa sau branza topita la micul dejun.
Moi. Ii spun toate cele, si chiar am impresia donia ca reactioneaza nu numai la bravo ci si la multumesc…
As avea nevoie de cate o pauza uneori, dar consider ca pauza mea sunt cele 4 ore de munca aproape zilnice la birou, cada cu apa fierbinte seara si cartea de pe noptiera. ACUM. Daca ma intrebati acum doua luni ar fi stat altfel povestea. Oboseala naste monstrii.
sunt convisa ca am aberat, dizgratios de asta data, ca nu sunt coerenta si ca ma contrazic dintr-o propo in alta :)) just ignore...mi-am spus si io parerea. mea.:))..desi cred am cam spus nimic. pe o suprafata mare..:))