Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Mi se par prea mici pt vinete si maioneza. Eu nici lui Di nu i-am dat inca asa ceva .
Si apropo de alimente permise - ciupercile de la ce varsta sunt permise

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KATRINEL-baiatul nu are nume,nu suntem capabili sa gasim un nume,nici macar lista nu avem...tot de fete am.
mereu zicem ca mai e,dar uote ca maisunt 3 luni ..

RALUCAU-am vazut-o pe Adinuta grasuta !! hai cu bb 2 !

DENY75- Cum e Azelya ?

DBUNNY-am avut greturi si la prima sarcina dar doar 3 saptamani. si acum de vreo 5 ori am vizitat baia,la inceput.in primele 3 luni am fost ametita,dormeam pe mine,dar in al doilea trimestru am uitat ca am ceva in burta,noroc ca misca ca un disperat zi si noapte,de zici ca e pe tobe nu pe ma-sa !
Gresit spus misca,loveste !
Dani e un frumos !!

DIANOCICA-o sa incarc niste poze sa vad pe unde..pe flickr.
eu am pus orez si bulion la spanac ,si pt prima data i-am dat Sofiei,nici nu ma asteptam sa manance,si cand colo,surpriza ,i-a placut !
ar mai fi o metoda sa ii pui smantana si branza topita in ea,iese un alb amestecat cu acel verde,tare gustos pt noi,nu stiu daca si pt D

BAMBO-am facut spaghete carbonara si pt prima data a mancat si Sofía ,casca gura maaare !

YAGMUR-tinem pumnii !

CRINUTA si ALEXIA in masinuta conduc !!!!!!!!!!!! mama si ce zapada e acolooooo !!! cand eu merg cu maneca scurta pe sub geaca.

LAURA-hai,mai,ca stie atatea ! vorbeste mult ! nu toti copiii sunt interesati de jocuri, nu trebuie sa fie vina bonei,si de ce trebuie neaparat sa stie jocuri daca stie altceva ? Sofia cel mai bine ce face ea e sa mature,sa dea cu carpa,sa schimbe bateriile lal jucarii si la telecomenzi,sa duca pampersul la gunoi,sa traga de usa cand suna postasul si sa planga de ce nu ii deschid postasului si sa il invit probabil si la o cafea ca ea are chef de musafiri !!! sa clampane din gura cand vede castronul ei de mancare sau cutiile cumparate cu mancare gata pe care le cunoaste la magazin si incepe acolo ca o fomista.dar acasa plangem la mancare.sa zica NANI cand ii e somn si sa imi aduca si `perna ,si de cele mai mult eori defapt ma pacaleste ca vrea doar biberonul dupa care se ridica si pleaca.sa ma imite in tot ce fac,sa scuture hainele cand ñle scoate din masina de spalat si mi le da sa le intind pe sarma. ce jocuri? ea vrea ce fac eu,nu jocuri,sa vorbim la telefon,sa ne pieptanam,sa scarmam in sertare.invatate ..cred ca doar cand o intreb cati ani are,de cand avea 11 luni jumate ridica un deget in semn de 1,apoi o intreb cum suflam lumanarile si sufla shhh printre dinti,spoi o intreb cum cantam si se pune pe dans si invartit cu acel deget de 1 in sus,si eu ii cant melodia de aniversare si aproape de final aplauda .dar sunt numai CE VREA EA ! nu jocuri,nu jucarii,ca emai buna matura si farasul dupa care plange e fiecar data cand am terminta de maturat si le pun in dulap.asculta cand ii spun sa ia mana de unde nu trebuie .Nu vrea sa raspunda unde este,inchide usa in cate o camera,ea inauntru si nu mai poate sa o deschida ca inca nu ajunge la clanta.si acolo incepe sa vocifereze si sa bata cu palmele in usa.si eu strig "unde esti,Sofía,ca nu te vad !?" si o tot strig si ea bate in disperare in usa cu palmele,din ce in ce mai tare.si eu ii zic " unde esti Sofía,zi DA ca sa te aud unde esti,ca nu stiu unde esti " si ea tot bate si eu ii tot zic sa zica DA,pana cand incepe DA ! DA ! si atunci o scot de acolo Asta ca sa vezi ca ei stiu multe dar nu vor ! e mai usor sa faci altceva. Sau imi da telefonulsa ii deschid clapa,sau telecomanda sa ii pun clapa bateriilor la loc,si zici ca se screme "iiiii" "iiiiiii" si eu ii zic "nu iiiii ,zi DESCHIDE",normal ca nu poate,dar scoate un sunet acolo asemanator cu ce zic eu,si macar nu se mai screme cu "iii ".
o mai intreb cum face calutul si face genoflexiuni.cum face cocosul,doar face gatul in sus si asteapta sa zic eu cucurigu.cum face pupaza,rade,asteapta sa zic tot eu pupupu,ca ea nu.

Asa ca lasa-l sa faca ce ii place,nu il stresa de acum sa invete ceva anume,ca ei fac ce au chef .


Pana acum nu am dat maioneza,nici salate cu maioneze.m-am gandit ca oul crud nu ar fi sigur..E cam periculoasa,si eu una nu am chef sa stau cu vreo diaree,ca pana acum nu a avut nimic .
Cred ca inca are destule neprobate,mai avem pana la astea.






Ajutati-o pe Sonia




Sofía (2ian2007)


25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

va fac un Disneyland?imi cam surade ideea...





Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

se trezise, m-am dus la el, a tras de 3 ori din tz si mi-a intors poponetul si s-a culcat

acum plange prin somn e atat de obosit ca nu se mai scoala cand are dureri

asa ceva nu am trait pana acum


Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am pus www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">aicicateva poze mai noi ,care vreti sa pt vedeti.

Ajutati-o pe Sonia




Sofía (2ian2007)


25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Mai am reusit sa citesc tot da' nu-mi mai amintesc mare lucru din ce voiam sa spun. Deci...

Yagmur lui Di i-am facut primul consult la oftamolog la 3 ani pt asa mi s-a recomandat si asa am aflat ca-i bine si din documentarile mele.

A_deju esti mortala

Donia admirat pozele cu multa zapada. Da' ce bine seamana Cristi cu Roxana.

Dianocica si Isa ar suge intr-una asa ca te inteleg f. bine. La noi se vede prima masea la orizont. iti sade mai bine asa mai relaxata, ca in primele mesaje de dupa revenire erai cam crispata.

Raluca faine poze. Mi se pare mie sau Adina a mai slabit, parca i s-au mai micsorat falcutzele.

Dandusa tu ce-ai mai facut bun prin bucatarie?



Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Aelita ai o mandrete de fetitza. Sa-ti traiasca si sa faci un baiat la fel de frumos. Si tu arati tare bine. Asa mama, asa fiica

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Sunt si eu pe aici, obosita tare in ultimul timp. Cred ca incep o cura de Magne B6.
Am vazut o multime de poze, toate sunt superbe, avem niste fulguleti taaaare frumosi! Iar pozele cu burtici… m-au facut sa-mi fie dor de burtica mea.

Diminutivele: incerc sa le reduc, pentru ca incepusem sa le folosim destul de des.
Contraceptie: cat am alaptat am luat Exluton, apoi am continuat cu Yasmine, iar acum folosim prezervativul.
Spalatul pe dinti: pasta pun cam cat un bob de orez, iar dupa ce o spal ii dau sa bea putina apa. Folosim pasta Nenedent.
Maioneza: nu, mai asteptam vreo doi ani.

Ne inscriem si noi in clubul relaxatilor. Alexia imita doar calul si nu vrea sa-mi arate nici un animal sau vreo parte a corpului. Are timp, zic eu. Cartile le deschide, imi arata diverse chestii de pe acolo si ma intreaba “Ce?” (e un fel de “Tze?”, de fapt), iar eu trebuie sa-i spun ce e, cum face etc. Cand se plictiseste, inchide cartea si incepe sa o roada. Toate cartile ei parca-s mancate de soareci. Vocabular: mama, tata, baba, da… si multe, multe pe limba ei. Baga cercurile pe suport, nu intotdeauna in ordinea corecta, in cubul cu diverse forme baga doar cercul pe unde trebuie, la restul se enerveaza si le arunca, porneste/opreste trenuletul si masinutele de la buton, incearca sa-si puna sosetele sau sa se pieptene, dar nu reuseste. In schimb, alearga toata ziulica prin casa, de m-a ametit, nu alta! Ii place sa vin si eu dupa ea si cand o prind sa o dragalesc.

Dianocica, eu ii fac Alexiei spanacul asa: pun doua lingurite de ulei in cratita, il las sa se incinga putin, adaug o lingurita de faina si imediat pun putin lapte fierbinte si amestec bine (faina nu are timp sa se prajeasca). Mai adaug lapte, iar amestec si tot asa pana cand are consistenta unei smantanici subtire. Las sa fiarba vreo 10 minute amestecand des, dupa care adaug spanacul (rotite din alea congelate, pe care le-am pus la steamer vreo 15 minute). Mai las cateva minute sa fiarba, pun putina sare si gata. Amestec spanacul cu un galbenus de ou fiert si Alexia mananca cate un castron plin, ii place tare mult.
A_deju, esti totala cu mesajele tale!
Aka, ma bucur ca frumoasa Cristina e mai bine!

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori!


Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am citit repede-repede ca am avut musafiri pana acuma.. si am fost la un party de copii dupa-amiaza, penultimul din iarna asta

laura, relax mami, dani e f vorbaret.. si nu tb sa se joace in fiecare zi.. oana are perioade de alergat, de jucat, de vorbit (acum are de alergat/catarat si de vorbit).. oana nu vorbea nici ea decat mama, papa, baba, tata, ham la un mom dat.. si dintr-o data si-a dat drumul de ne-am speriat... asa parca peste noapte a venit chestia asta cu vorbitul... si are o logoree frate.. da' numai acasa ... si incearac sa spuna tot ce aude... relax ca vine si la voi faza asta, de fapt la toti


si ca bine a spus donia, imortant e sa pregatim terenul emotional acum si sa pompam in ei dragoste.. ca toti vor vorbi, vor merge, se vor juca, se vor barbieri (de fapt sper ca numai baietii ), etc... fiecare etapa si fiecare perioada are farmecul ei... si e bine s-o gustam cu lingurita, paiul,

vazut fetele vesele crinuta si alexia in trenulet... ataaat de dulci..... ce i-ar mai fi placut si oanei

yagmur, o sa fie bine

lavinia, cand mergeti la tg mures?

dati-mi doua peste mana... iar mananc strudel cu branza dulce la 1 noaptea

maioneza no way... in principal pe motiv de salmonella ... si ca e f grea... salata de boef sau de vinete no way prea curand.. dar io-s din clubul stresatelor cu mancarurile, asa ca dc vi se pare deplasat, dati ignore

ce mai era?
eric si cristinel zambesc frumos... foarte adevarat.. trebuie cultivat

vazut frumusete de sofia si frumusete de aelita cu burtica ... wow, sofia e dolofanica de-a dreptul, cine iti spunea ca e slaba pe vremuri sa-si inghita vorbele .. si are bucle... si e ochioasa... frumoasa foc, ce mai ... aelito, asa bine-ti sta cu burtica.. cand ai dpn-ul?

nu mai stiu ce era...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ruxandra, asteptam si poze, pentru exemplificare, ca tare bine suna ce povestesti de pe acolo!
Aelita, acum m-am uitat si la pozele voastre. Mai, cat sunteti de frumoase amandoua... Si ce burtica simpatica ai!

Gata, fug la somn! Noapte buna si odihnitoare tuturor mamicilor si fulguletilor, fara dureri de dinti, febra si maraieli!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput