GATA, am cedat nervos

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

O masina mai putin pe strada-trotuar ..........daca va sta in service!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

acu serios vorbind nu sunt si nu cred ca as apela la el, dar cand vezi ca faci slalom pe strada si printre masini cale de 100 m cu copilul de mana si te mai si clacsoneaza, impoasca cu mizerie........crede-ma ca ai fi in stare de orice!

Am trait-o pe pielea mea, nu am scos cheia sa las urme nu am sarit la gatul nimanui dar de draci m-a bufnit plansul!

am mai spus-o si o mai spun din pacate in goan asta furibunda dupa bunastarea personala am uitat sa fim oameni intre noi, macar prin a nu ne mai crea greutati unii altora ca si asa viata in sine e un slalom!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca nu l-as folosi nu e pt ca mi-ar fi mila de masina aluia, ci pt ca mi-ar fi frica sa nu ma prinda

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Recunosc ca e tare tentant "sa-ti faci singur dreptate, pe loc". Si cel mai eficient e cuiul/cheia, zgarietura, cauciucul.
Dar nu provoaca decat frustrare, blesteme, injuraturi si ranchiuna celui de la volan.
Pun pariu ca nici unul nu se gandeste daca isi gaseste masina zgariata ca a deranjat si de aceea i s-a administrat o corectie. Primul lucru pe care-l face e sa injure "huliganul" care i-a facut pocinogul, dupa care se enerveaza, conduce mai rau decat oricum o facea, ca doar e in bucuresti, p-orma zice "asta e, o rezolv cu asigurarea, mai astept 2-3 zgarieturi si le rezolv pe toate, mama lor de golani ca mi-au zgariat masina".
Si nici macar o data nu s-a gandit ca mi-a pus mie viata in pericol, mie = pietonul nefericit ca tre sa-i ocolesc masina.
Punandu-i mesajul pe parbriz, i-am demonstrat ca gestul lui ma pune pe mine in pericol, i-am comunicat ca l-am pozat si ca daca mi se intampla ceva e cel ce ma plateste de noua indiferent de gradul meu de uzura. Dar si ca daca i se intampla ceva copilului meu, de mana mea moare. Si in felul asta poate intelege ca decizia lui m-a afectat pe mine si ca si eu pot reactiona. SI cred ca se teme ca data viitoare nu mai vin cu hartia ci cu cuiul .
SI voi continua sa fac asta, sunt curioasa, pana la urma ies batuta de vre-un sofer sau ma vedeti la stiri "o nebuna care crede ca poate educa soferii bucuresteni". Sa-mi aduceti portocale daca ma interneaza

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ralcat, esti durere
intr-adevar, pare cea mai buna metoda, numai ca presupune efort si cheltuiala din partea ta, zi politiei romane sa te plateasca

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

ralcat, posteaza mesajul ca si eu locuiesc oarecum in zona macar sa facem o actiune concentata in zona sa bagam sperietii in ei mama lor de necivilizati las ca facem noi ordine pe strazile din sectorul primarului"care este"!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mai fetelor nu am avut timp sa citesc cele 6 pagini doar 2 am citit si intreb si eu ca nevionavtul:
De cind s-au dublat si triplat numarul de masini? legile privind reglementarea stationarii si al dreptului pietonilor nu s-au modificat deloc in tara asta?
Nu exista nici o reglementare care sa stipuleze interzicerea parcarii automobilelor pe troturae care sint "exclusiv destinate pietonilor"?
Va intreb pentru ca eu eram gravida in 8 luni jumate eram cu sotul in masina in oras ,aveam un pipi de facut urgent ca-mi inpingea cupilu in vezica si cum nu gaseam loc de parcare (este o nebunie si la noi cu parcarea i-am zis sotului sa urce pe un trotuar mare si larg pe linga care treceam sa pot sa cobor sa merg la un wc public care era nu departe !
Ei bine sotul meu mi-a replicat "ca-i interzis sa urce pe trotuar "si n-a vrut sa incalce legea nici chiar pentru mine ,asa ca ne-am plimbat in cerc si cind am ajuns la primul semafor rosu am coborit din masina si m-am dus la toaleta ,el a continuat sa se plimbe pe strazile din jur cu masina si m-a luat de la acelas semafor de unde ma lasase,toate acestea pentru "ca-i interzis " sa stationezi pe trotuar !
Ia gasiti voi textul de lege unde stipuleaza infractiunea respectivasi spunetilor politistilor care va raspund cu evaziune ca au datoria sa stea la coltul strazii si sa le dea amenda sistematic la toti pina se vor lecui ,caci salariile lor sint platite din impozitele voastre !!
Ati reclamat si la primaria de sector?
Amenintatii ca-i reclamatii la tribunalul europeean de drepturi ale omului si ca o sa-i faceti de risul lumii aratindu-le europei cum respecta si apara ei drepturile cetateanului in Roamanica !!

mamica fericita de baiat mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Nu-mi vine sa cred cati adepti ai "cuiului", voi chiar vorbiti serios, ati face asa ceva, sau va varsati naduful?

Ne varsam naduful...Totusi, sa nu iti parchezi masina in fata portii mele...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Rufus
[
Ne varsam naduful...Totusi, sa nu iti parchezi masina in fata portii mele...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Am cauciucuri run flat, si daca o zgarii nu-mi pasa nici cat negru sub unghie. Doar sa nu-mi spargi vreun geam, asa ar fi mai dureros.

Glumesc, evident , eu sunt foarte prudenta cand e vorba de incalcat regulile de circulatie (ca sa nu mai vorbim ca aici e vorba si de reguli de bun simt)

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Daca imi gasesc masina zgariata, Hap! v-am luat ca din oala. Acia vin prima data! (In primul rand pe tine Anca_vlad)

Mergi la inceput