GATA, am cedat nervos
Raspunsuri - Pagina 4
rolo spune:
Io nu am folosit niciodata cuiul sau cheia da' am folosit rujul. Si i-am scris unuia: ESTI UN MARE BOU pe parbriz. Macar m-am descarcat.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Ramonika spune:
romanul n-o sa asculte niciodata de vorba buna. daca nu-l arzi cumva nu se invata minte. si chiar daca il arzi, tot o sa repete figura cand uita...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Ai dreptate. Imi recunosc greseala...Crezi ca daca ii intep/dezumflu un cauciuc e mai eficient?
Deci daca cineva nu are loc de parcat, e liber sa se suie pe trotuar. Daca trotuarul e mare, e o chestie, dar daca e mic si masina optureaza tot spatiul? Primaria e de vina, nu? Si ce ma intereseaza care e superior? Daca ii tai un cauciuc si ii pun si un bilet ca sa-i spun de ce, punem pariu ca a doua oara casca ochii mai bine? Daca nu crezi, e treaba ta. Dar afla ca, la mine acasa, multi isi pun masinile in poarta mea. Ca stau cateva minute...Celor pe care-i gasesc la masina le spun ca data viitoare vin cu cuiul...n-am facut-o, dar nici aia nu-si mai pun masina in poarta. Vorba capcaunului: nici eu nu vreau sa supar pe cineva cu cuiul, asa ca de ce se supara?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Hai sa-ti spun ce am inteles eu cu parcatul asta "in porti".
Daca iti blocheaza accesul la intrarea cu masina in garaj, (probabil ca ai placuta pe poarta prin care specifici sa nu se parcheze ca e acces la garaj), ai dreptate sa te superi.
Dar trotuarul din fata casei tale este domeniu public. Nu-ti apartine. Ca nu este legal sa parchezi pe trotuar e una, dar nici tu nu ai drept legal de proprietate pe trotuarul ala, sau ai atata drept cat ai si pe trotuarul din fata unui magazin, de exemplu.
Oricum, nu-mi vine sa cred ca vreunul din voi ar folosi cuiul pentru zgariat/dezumflat roti, astea sunt acte de huliganism.
Sper sa se rezolve problema odata cu construirea locurilor de parcare in Bucuresti, si cu instituirea taxei de plata pentru fiecare loc de parcare din centrul Bucurestiului.
Eu recunosc, n-am gasit inca masina gonflabila pe care sa o dezumflu si s-o urc in casa. Mai caut...
Adina + Olivia Q1.04
tzitziri spune:
Ca sa va dati seama cat de putine face pana si politia o sa va dau mai jos exact "scrisorica" pe care am primit-o eu de la Politia rutiera dupa ce le scrisesem intrigata un mail cu problemele pe care le descrieti si voi aici:
Stimata doamna XXXXXXXXX,
La sesizarea dumneavoastra trimisa pe adresa de e-mail a Brigazii de Politie Rutiera, privind faptul ca in intersectiile strazilor Xxxxxxxxxxxx, unii conducatori auto nu respecta semnificatia semnalului de culoare rosie al semaforului electric, iar pe drumul spre serviciu ati observat multe autovehicule oprite neregulamentar, va comunicam ca in perioada 06 – 12.11.2007, in cele doua intersectii au actionat agenti de politie rutiera. Cu aceasta ocazie au depistat si sanctionat contraventional conform prevederilor art. 52 alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002 republicata, un numar de 4 conducatori auto.
De asemenea, va informam ca de la inceputul anului 2007 si pana in prezent, agentii de circulatie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera au depistat si sanctionat contraventional 25.667 conducatori auto care au oprit vehiculele neregulamentar si 4.322 conducatori auto care nu au respectat semnificatia semnalului de culoare rosie al semaforului electric.
Aspectele sesizate raman in atentia agentilor de circulatie.
Cu stima,
SEFUL BRIGAZII DE POLITIE RUTIERA,
Comisar sef
Motoc Marin
Adica un raspuns amabil, un limbaj de lemn care spune ca "si-ar face datoria"....
A_Iulia spune:
Mai spunea cineva ca au facut locuri de parcare pe Mosilor.
Imi vine sa rad.
Au facut 2-3 locuri la fiecare 100m, care absolut 24/24 sunt ocupate (de regula prima banda era ocupata cu masini parcate, deci majoritatea trebuie sa caute alte solutii de parcare).
Pe rond la Obor au pus semn "oprirea interzisa" (acolo unde, de regula, parcau zeci de masini).
Cine vine in zona si incearca sa parcheze, nu are nici o solutie decat sa faca drumul inapoi acasa: politistii stau la rond si dau amenzi. Asta in conditiile in care nu au amenajat parcarea subterana de la Obor, sau vreo alta parcare in care sa intre numarul de masini care erau parcate in zona.
Sunt de acord ca ceea ce se intampla nu este normal, masini parcate pe te miri unde, blocand trotuare sau cai de acces. Totusi degeaba faceti sesizari, ei nu au cum sa puna in practica ce ziceti voi (in afara de cateva amenzi pe ici pe colo), pana nu se asigura in Bucuresti locurile de parcare. Am inteles ca sunt planificate sa se faca. Le asteptam cu drag.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Si inca ceva legat de cuiul lui Pepelea: au inceput sa se monteze (si actiunea continua) camere video prin Bucuresti. Cu scop de monitorizare a traficului, ce-i drept.
Totusi nu este suficient sa te uiti dreapta-stanga ca sa fii sigur ca nu te vede nimeni si nu vei fi prins cand faci un act de vandalism.
Adina + Olivia Q1.04
Amaya spune:
Offfff, ce problema spinoasa.
In drum spre cresa baiatului meu absolut toata strada are trotuarele pline de masini (si sa va spun ca in doua locuri exista si placute cum ca este loc de parcare platit!?! ). Este o aventura sa parcurgem acea strada de la un capat la altul adapostindu-ne printre masinile parcate pe trotuar ca sa poata trece masinile care circula pe strada.
Acum serios, ce vina au pietonii ca nu sunt locuri de parcare? Nu cred ca soferii se gandesc, atunci cand parcheaza pe trotuar, cum se vor descurca pietonii sa-i ocoleasca masina sau daca incomodeaza pe cineva. De ce nu parcheaza pe strada si sa incomodeze alte masini? Probabil fiindca nu le-ar conveni ca la randul lor sa fie blocati de alte masini parcate pe carosabil!?! Daca ar fi sa aplicam regula reciprocitatii ar trebuii sa ne luam copii, carucioarele, etc si sa mergem si noi pe mijlocul soselei cu scuza ca avem trotuarele ocupate, nu? Sunt tare curioasa ce ar spune soferii atunci!?!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
Guestus spune:
Sint prea multe masini in Bucuresti...trebuie sa le reduci. Ori taxe /impozite babane ..ori suporti situatia.
Androix spune:
Adina, merg pe mosilor zilnic dus intors. Nu sunt deloc cum spui tu 2-3 locuri la 100m, ci sunt unele langa altele. Nu cred sa fie pe tot mosilor de la obor pana la intersectia cu toamnei 100m liberi fara macar un loc in mijloc. Daca este vin si sap eu locuri de parcare acolo. Asta o data.
In al doilea rand am vazut cu okii mei de nenumarate ori masini parcate pe banda unu si la nici 50 de metri un loc regulamentar liber. Da probabil ca se eliberase dupa ce a parcat bietul om in strada, dar nu o data am surprins chiar momentul parcarii si m-am lamurit ca multora pur si simplu le e lene sa-si deplaseze monumentele pe picioarele lor 50 de metri!
Andreea mama de Filip si Georgia
A_Iulia spune:
Pai asta cred ca e solutia: impozite foarte mari, locuri de parcare existente si cu taxa.
Din cate stiu eu in majoritatea tarilor se plateste orice loc de parcare, si costa mult. Dar ca sa ai ce plati, ea trebuie sa existe.
Adina + Olivia Q1.04