SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 4
Isa_Cris spune:
Da, cromul are efect! Eu am luat acum cativa ani si mi-a taiat pofta de dulciuri. Acum nu mai am pofte de dulce, doar in perioada...rosie! Am luat cred ca vreo 4-6 luni!
Seara e intotdeauna periculoasa...mai ales daca nu prea manaci peste zi!
Noi doi...
Brigit spune:
deci am mancat 5 iaurturi de-alea mici (150g) pana acuma
ca sa zic asa: asta-i tot ce pot manca azi, n-am altceva; si in continuare mooor de foame
nu imi dau seama ce se intampla cu pofta asta de mancare
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
aidaciolac spune:
luminita crom forte de la Welmarkt (cred) si o sa vezi ca nu mai poftesti la dulce in 3 zile. Pana atunci sa te abtii
april o fi un bebel _ o fi un bebel _ tam_ta_dam
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
luminita74 spune:
Ma bucur ca exista ceva care sa opreasca pofta de dulce.Cu restul ma descurc dar cu dulciurile nu.Asa ca maine voi merge la farmacie sa-mi iau portia de crom ca n u se poate fara.....
bretonica spune:
buna searaaaaaaaaaaaaaaaa...pupicuzze multe ptr aida si mititica ei..deci care v-ati gindit sa taiati un porcusor pe aici?..in gratarel ceva?ce ziceti?..am o foameeeeeeeeee..doar stiti ca eu plingmereu de foame...sa nu mai zic ca in seara asta imi sta capul si mie numai la dulciuri...va trebui sa-mi iau si eu crom ca nu mai tine...isa ce de flori ai mama,nu vinzi?as vrea si eu un buket...april multumesc ptr ..trebuie sa mai scrii doar ca vreau sa ajung la 80 de kg...nici mai mult...nici mai puzin(cica,ihihihi)drum lung,dar nu ma las!!!mai ales ca-s inceata rau vad in a da jos....pupiceee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Aida, macar de-ar fi asta motivu- ca as da de baut la toata gasca. Da tare mi-e sa nu oboseaca majoretele degeaba, ca abia in 10 zile astept sa ma pocneasca rusii; cam devreme sa prezint si simptomele; oricum veti fi printre primele persoane care vor afla in cazul asta super-fericit
Bretonico, in seara asta cant cu tine, cum era melodia aia de o fredonai? Mi-e foameeeeeee (mai si inca ce foame si am bagat in mine ca disperata, din toate permisele disponibile!!!!!)
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
hai aprilus,hai mama sa facem coru foamei..hahahhaha...ma gindesc ca mai sunt ceva fetize pe aici care sufera ca si noi si v-or vrea sa ni se alature...si la mine la fel azi...am bagat ca sparta(din permise)..dar mi rau de foame..offfffffffffffff hai sa ne culcam ca ne trece...si sa o luam maine de la capat...noapte buna fetizele
silvana75 spune:
Eu zilele astea mi-am cam facut de cap si mi-e o ciuda de morrrr cred ca mi s-a urcat la cap ca am slabit 3 kg ... de maine promit sa fiu cuminte, macar sa stagnez daca nu pot slabi.
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
'neazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...haideti la cafea....silvana vrei si tu ...pai vezi ca pe aici se biciuieste nu gluma daca nu esti cuminte...avem destui porcusori in gradinuza ce vrei sa mai aduci si tu unul?raminem fara floricele pina la urma ca,porcusorii astia nu stau bine in gradina noastra cu flori..asa ca ai grija,ca o iei...si suntem destule pe aici care sa ti-o pe spate...facem cu rindu...o zi buna la fetize si sa fiti cuminti
Mercedes spune:
Eu impotriva dulciurilor iau in continuare heritage elite si zic ca e ok. Am ajuns acum sa nu mai poftesc chiar asa multe.Am luat si eu doar crom sau tablete cu ceai verde si chiar ceai verde la pliculet dar mie nu mi fac bine astea, ma doare stomacul de la ele.
De ex. ieri de pe la 19 n am mai mancat nimic dar in schimb am mancat acum ca imi era foame spanac cu oua ( a fost super).
Aida am ceva carti in maghiara in care scrie ca pentru a nu mari celulele care nu sunt bune e bine sa nu se mai manance carne ci doar legume sau fructe, gen morcovi storsi mecanic cel putin 2 pahare pe zi ori sucul legumelor, fructelor.Daca crezi ca te poate ajuta ti le trimit dar este o editie cam veche din 1990, sunt convinsa ca de atunci au mai aparut multe modificari.