MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am facut si eu pizza cu faina de secara combinata cu tarate , jumi juma cum spunea cristina , o cana de faina cu o cana de tarate plus drojdie , sare apa .... a iesit o chestie tare, nu a prea crescut , dar uscata in cuptor (coappta) super la gust , am pus pe ea rosii, sunca, branza , cascaval si ardei .... a papat copilu si a declarat ca e cea mai buna pizza pe care a mancat-o vreodata
.......daca nu puneam taretele in cantitate egala cu faina puneam ciuperci , ardei, rosii, ceapa ... e f buna si asa

deci azi am mancat pizza monti

crsitina cand mai intrii si tu pe mess ca sa mai povestim

sanse ce faci ? pe unde umblii
celelalte fete sunteti in frigider ?

probabil ca innuta deja s--a intalnit cu bebele , speram sa fie ok amandoi , doamne ajuta-i

nimeni nu s-a uitat la pozicile mele noi ?
nu mai pun atunci altele

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani eu m-as fi uitat iubita dar mi-a fosr rushine sa cer parola ..ca deh...sunt noua pt voi.
Cristina acuma m-am uitat in tabel si am vazut ca ai 51, pai unde mai vrei sa mai slabesti ca am vazut si pozele si mi se pare ca esti ok.Cand te-ai apucat de monti cat aveai? si da eu sunt deacord cu tine ca e un stil de viata dar nu cred ca o sa pot rezista o viata fara cartofi prajiti.
Andani eu cica mi-am facut intr-o zi pizza si am facut doar cu oua si de toate bagat in ele., deci mi-a iesit omleta la cuptor .

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Adevarul ca atunci cand m-am apucat de Monti aveam vreo 48kg cu mari,mari eforturi..acum am vreo 50kg de mult...
Sunt si eu in tabel asa ..sa va ambitionez ,uit sa ma cantaresc cu zilele eu care de cate ori intram in baie eram pe cantar

Mergi la inceput

Chiar andanii ,trimite-mi mail cu adresa noastra cu poze ,ca am uitat-o...chiar am vrut sa intru deunazi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta

Adevarul ca atunci cand m-am apucat de Monti aveam vreo 48kg cu mari,mari eforturi..acum am vreo 50kg de mult...
Sunt si eu in tabel asa ..sa va ambitionez ,uit sa ma cantaresc cu zilele eu care de cate ori intram in baie eram pe cantar

Gabita (24.06.04) si mamica lui

Tu ai tinut monti ca sa te ingrasi sau cum?? Ori nu pricep eu ori e o greseala?

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele dragute!

Nu stiti numic de Inuta?

Eu am fost destul de cuminte we-ul asta. Doar aseara am mancat niste clatite din faine integrala dar din nefericire cu duceata (cu zahar). Azi de dimineata m-am urcat pe cantar si vad ca nu am pus nimic, dar promit ca nu mai calc stramb. Chiar asa, cine stie vreo reteta de clatite monti care sa se poata manca cu dulceata cu fructoza? Ca fetele mele ar manca tot timpul clatite si nu as mai vrea sa mai calc stramb. Le-as face si lor clatite monti.

Meniul meu:

dim-un pahar de suc de portocale fara zahar
pranz- mancare de fasole verde cu carne de vaca cu tot felul de ierburi din Sudul Frantei
seara-branza feta +o rosie

Daca se shimba ceva anunt maine.

Andanii-multa sanatate baietelului tau. Am vazut pozele: arati super. Tare mi-ar place sa arat si eu asa......dar nu ma las, te ajung eu cumva

Pupici

Mergi la inceput

dupa un regim hipo-hipocaloric 20 ani era normal sa ma ingras putin,chiar Monti o spune..daca nu mancam Monti la aceeasi cantitate as fi avut in jur de 90 kg in scurta vreme, eu daca mancam bine un weekend eram cu trei kg in plus.Si sa stii ca am avut chiar 85kg la 16 ani ...
Fetelor iar am produs covrigi monti.....si iar am uitat Sanse sa masor cantitatile...as manca o gramada,curios daca era un tort nu ma tenta mai tare(sincer chiar nu mor dupa dulciuri,singura mea tentatie sun fornetti

Mergi la inceput

Pentru Ralu,deschid subiectul clatite
1, clatite din faina integrala cu albus de ou si eventual lapte 0%
umplutura :gem 0% sau branya 0% cu fructoza ,sau mere rase cu scortisoara(sau varianta sarata cu varza calita in un pic de ulei de masline)cel mai bine merg facute in tigaie de teflon

2, clatite din faina de soia sau naut cu lapte integral si ou
spectrul umpluturii e mult mai larg: telemea,carne tocata,cascaval,branza normala de vaci cu fructoza.Atentie :sa le faceti mai grosute ca se cam rup...faina de naut nu ''tine ''asa de bine...

Chiar nu am facut demult clatite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Andanii pupici la baietoi .Ce baiat mare ai!

Crisstinuta multumim ca stai pe aici.Sa sti ca te urmaresc peste tot.Pe culi sint fete super pricepute in ale lui Monty dar mie tot la grasutele mele aici i-mi place .Dar sint cu ochii si pe voi....
Mie mi-e cam frica sa mai pap fainoase pentru ca ma fac balon si am impresia ca si pun putin .

Fistic eu am mancat Si sa sti ca am mancat chiar o punga !
Eu pana la 20-21 de ani din 48 kg nu am iesit...Mancam linistita si nu aveam nici o chestie...Ma chinuiam sa ma ingras
Stau si ma gandesc:voi mai ajunge vreodata macar la 59kg!?
Tu ai slabit asa mult cu alt regim ,nu?Si cu Monti te mentii .

Cum ai ajuns de la 85kg la 51kg?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Offff,chiar !Ce o face Inushca noastra?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput