MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Si eu intru tot ca sa o sustin pe Inuta ...tot una cu cezariana la activ vorbeste: eu pe la 9 am intrat in operatie la 6 seara m-am dat jos din pat, mi s-au facut vreo 3 calmante si eu tot asteptam durerile alea mari cu care ma speriasera pritenele. Durerile alea mari eu nu le-am avut (si eu sunt o fricoasa, lesin si la o injectie)dar frisoanele daaaa. ..aveam vreo 3 paturi pe mine dar in zadar ca erau altfel e frisoane. Si eu tot cu rahie am fost si daca ar fi sa mai fac un bebe nu mi-ar fi frica de operatie cat de ce urmeaza..acuma am nervii prastie

In legatura cu regimul imi vine sa ma bat....am mancat mancare doar monti dar muuuulte dulciuri nemonti.A fost o prietena din facultate la mine si mi-a adus prajituri si eu nu rezist decat la cele pe care le fac eu. Dimineata imi arata aproape 66 cantarul. Offf, mananc o luna si pun in 2 zile.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

carstea, nu te descuraja, si mai ales nu te lauda familiei ca ii faci o paine de neuitat. eu am incercat multe feluri de paine si nu mi-a iesit niciuna. ma multumesc cu una cumparata sau cu cea de la wasa.

mi-am adus aminte o explicatie babeasca legata de faina de la tara. faina integrala e tot ce se obtine din macinatul graului, neprelucrata in nici un fel. aia e cea mai buna (cel putin pt monti). am inteles insa ca in magazine se gasesc mai multe tipuri de faina integrala, asa ca depinde si de felul asteia daca iti iese painea sau nu. si nu ai facut painea doar din tarate, nu????

inuta, mult curaj maine! gandeste-te ca fiecare experienta e unica, asa ca nu ai de ce te teme, o sa fie totul bine! te asteptam refacuta si cu bebelinul la purtator! hai ca mai arunc inca o data majoretele, ca sa iti mai aduca putin curaj.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ele nu le-ai avut tocmai datorita faptului ca te-ai dat jos repede din pat.Eu asa am patit.
La prima cezariana am nascut noaptea la ora 1 si m-am dat jos a doua zi pe seara si asta pentru ca mi-au scos sonda! Tocmai ca sa ma faca sa ma dau jos
Am avut dureri f. mari.
La a doua stiam treaba si m-am fortat un pic-am nascut dim. si in jur de ora 17-18 eram in picioare.Incomparabila refacere.Dureri minime
A doua zi bantuiam pe coridoare in comparatie cu prima data cand ma tineam de pereti.

Asa ca Inushco CURAJ!!

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor ma primiti si pe mine in gasca voastra
eu vreau sa va spun ca am un bebe mic de 2 luni si jumate si il alaptez mixt, adica titi si biberon, si cum am ramas cu kile dupa nastere ma gandesc sa incep sa le dau jos cat mai repede, ca vine vara si trebuie sa ies cu Alex la plimbare si sa mergem si la mare daca tot stam aproape.
va pup pe toate si la cat mai multe kile date jos
maine vin la raport cu kilele

mami si Alex

Mergi la inceput

Neata!
O noua zi de luna si sper sa fiu cuminte saptamana asta. La fel va doresc si voua.
Olim bine ai venit si sport la slabit sa fii mamica sexy la vara pe plaja.
Ce o fi facand Inuta???eu am intrat sperand sa gasesc vreo veste...dar vad ca nu stim nimic inca

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu fisticul.

Am facut sambara clatite Monti, insa am folosit br telemea caci nu mai aveam dietetica. Au iesit f bune, i-au placut chiar si baietelului meu mai mare.

Ele, am vazut ca tu esti pe primul loc ca nr de kg pierdute pe unitatea de timp. Felicitarile mele. Care e secretul, daca ne poti spune?

TIP: Eu mananc paine neagra cu tarate de la Vel Pitar feliata - la 1,5 ron.

meniul de azi:
D: rosii cu telemea si paine
gustare: fructe
P: Piure de mazare cu carne de pui si o salata verede

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu fisticul.

Am facut sambara clatite Monti, insa am folosit br telemea caci nu mai aveam dietetica. Au iesit f bune, i-au placut chiar si baietelului meu mai mare.

Ele, am vazut ca tu esti pe primul loc ca nr de kg pierdute pe unitatea de timp. Felicitarile mele. Care e secretul, daca ne poti spune?

TIP: Eu mananc paine neagra cu tarate de la Vel Pitar feliata - la 1,5 ron.

meniul de azi:
D: rosii cu telemea si paine
gustare: fructe
P: Piure de mazare cu carne de pui si o salata verede

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Ei, Liviana eu nu ma pun deloc pe primul loc pentru ca sunt inca incepatoare la Monti. Dar dupa cum am mai spus eu 3 kg le pierd f usor si eu consider ca alea nu sunt kg ci doar felul in care sunt indopata in zilele anterioare .
Si meniul la mine pe zile e foarte asemanator si e cam in felul urmator:
D: fructe de orice fel chiar si banane.
P: de multe ori mananc salata cu oua fierte , salam si castraveti sau daca am prin casa ciorba, mancare de fasole,legume cu piept de pui... din astea permise.
C: la fel salata de varza cu ceva in ea.
Eu nu am mese glucidice deloc ca nu sunt fan lactate. Singurul care imi place e iaurtul cu fructe si de asta nu avem voie. Branza mananc in salate dar normala ca de aia e voie. Nu pap paine deloc de nici un fel.Ca gusturi la mine in casa se mananca morcovi cruzi la greu. Cred ca consumam 2kg de morcovi pe saptamana.
Si ma repet , beau pe putin 2 l de ceai verde pe zi.
La mine sunt dulciurile problema...ca la astea nu ma pot abtine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu probleme probleme, mi-e puiutul bolnavior ,acuma am intrat sa va citesc , ma bucur ca s-a mobilizat cristina calumea, mai pot si eu sa trag chiulul , acusor cu tabelul

eu cuminte foc , chiar de sunt stresata , mananc conform

innuta asteptam vestile , deja bafta nu mai spus ca probabil deja s-a intalnit cu bebele

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ele, si eu tot incepatoare sunt la Monti. E bine ca ai renuntat la paine, eu n-as putea si nici nu vreau. sper din toata inima sa pot tine forever acest Monti caci mi se pare usor si eficient. Normal ca mai si calcam stramb, dar e mare lucru sa constientizam treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Incep cu painea de la Vel Pitar sotul meu a cumparat ieri exact paine neagra cu taratze de la firma mai sus numita dar din pacate contine si faina alba .Cel putin astia o declara...
Clatitele daca le faceai din faina de naut mergeau grozav cu telemea.
Cu fisticul ce era...e o.k. are indice mic,adevarat contine grasimi dar din cele bune ,incearca totusi sa nu mananci o punga intreaga totusi.
In legatura cu performantele eu cred ca am slabit cel mai putin de pe tot forumul si sunt Montignaca permanenta de vreo doi ani,dar cea mai mare performanta a mea este ca m-am mentinut mancand totusi eu care nu mancam mai nimic si ma ingrasam daca mancam doua mere in plus.
Si n-am sa obosesc sa repet asta pe acest forum chiar din doua in doua capitole ,ca sa fie toata lumea convinsa ca aceasta dieta nu e o dieta ,e un stil de viata si daca doi ani reusit sa ma tin zic eu foarte bine de ea nu stiu ce m-ar putea determina pe viitor sa nu o fac...
Am emotii pentru Inuta fetelor....

Mergi la inceput