Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
rnico spune:
ceau!
azi a fost o zi buna pt noi! am primit in sfarsit banii de indemnizatie de nou nascut- exact 204 ron, iar maine vom primi banii pt trusou!
se pare ca luna asta vom primi si banii de alocatie pt bebe! uurraaa!!!
bombonica ...23oct2007
cecilia L spune:
Am vazut niste printese superbe............
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
angipangi spune:
fetele din germania ma macina si pe mine o problema voi le-ati facut si certificate romanesti la papanasi? cum se procedeaza? noi numai joi mergem la masuratori si vaccin speram ca suntem sanatoase.multumim
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
rnico spune:
veroborodafoarte frumoasa bebelina ta!
ne-ar interesa si pe noi lectile de inot, dar eu nu stiu sa inot si sper sa nu o stresez pe bombonica! iar preturile....
la 1 martie ne intoarcem si noi acasa ...adica la bucuresti....si daca se organizeaza intalnirea vrem, daca ne primit, sa venim si noi
bombonica ...23oct2007
bebeka spune:
Rebecuta va multumeste de complimente si mi-a zis pe limba ei ca ii plac cam toti baietii de pe aici...propozitia a sunat cam asa:Aaaa eee ng! Acum s-a dus la culcare si a zis ca asteapta sa fie contactata...
Vrea sa o caute mai multi ca sa aiba de unde alege.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Roxali spune:
Am inceput deja munca de luni...asa ca slaba miscare pe aici...nici nu stiu daca voi putea recupera de citit.
Mandarinuta felicitari ptr primul dintisor.
Andries multa sanatate baietoiului...a mea nu s-a imbolnavit cand a fost bolnav fratisu...eu un picut da...am aerisit mult camerele si am incercat sa trimit fata cu mama afara.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bebeka spune:
Ricea intra pe situl INEP -transcrierea, inscrierea certificatelor de stare civila.
sim_stoian spune:
Celia, uite reteta:
- tai iepurele bucati, le speli bine sa iasa sangele
- pregatesti un baitz din: apa, un pahar de vin rosu, sare sau vegeta (eu nu mai folosesc vegeta), piper boabe, cimbru, foi de dafin
- pui bucatile in baitz si le lasi acolo minim 3 ore
- scoti bucatile, le impanezi cu bucatele de slanina afumata
- se aseaza bucatile intr-un vas, se pune putina sare (in functie de cata ai folosit si la bait pt ca mai tras de acolo carnea), piper negru macinat, vegeta (daca folosesti), putin ulei, suc de rosii (daca nu ai suc, dilueaza bulion in putina apa), putin vin rosu, se completeaza cu apa cat sa acopere carnea
- se lasa la cuptor o ora jumatate, dupa care se pun maslinele usturoi feliute si vin rosu (un pahar)
- se mai lasa la cuptor aprox o ora
- focul trebuie se fie potrivit
Maslinele le pun din ochi, sa fie destule si sa arate bine. De obicei folosesc masline negre super mamouth. Daca ai intrebari sa imi spui.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Pentru vizualizarea blogului exista o invitatie pe mailul comun
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
bebeka spune:
In orice caz dureaza cateva luni pt ca se fac verificari iar aprobarea o da numai INEP-ul.