Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Rita, sunteti deosebiti . Chiar suntem in tratative pentru o intalnire, o sa te tinem la curent
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danielle02 spune:
rita multi pupici dragutza,esti o fiinta puternica,o sa vezi ca o sa fie bine,Doamne-Doamne vegheza asupra voastra
isabelutza si eu abia astept cursurile sa vad ce si cum,imi trimite scrisoare cu programarea cand trebe sa ma prezint,abia astept,
sim ok dragutza,bineanteles ca va zic si voua ce ma invatza astia pe aici
gabitz ce fain e filmuletzul,mi-au dat lacrimile
devylla nu pot sa vad blogul
veroborada tare dragutza si dulce ochioasa ta,e o scumpa,sa fie sanatoasa
melania bine ai venit
eu am ajuns acasa de pe drumuri,am fost putin la shopping,i-am cumparat tenisi roz fetei,o bluzitza si bineanteles nelipsitele jucarii studiam eu niste jucarele ptr ea si cand colo ea a furat una de pe raft,apai...pe aia i-am luat-o,daca ia placut,nu ma pot opune
in toate magazinele e plin de ursuleti de plush,inimioare,felicitari,flori,dulciuri,ptr ziua indragostitilor si am vrut sa iau niste baloane cu heliu dar erau scumpe (2,50 lire) unul si ala micutz,poate mai apar,sa pregatesc si eu o surpriza ceva ca lumanari parfumate am luat
plin in oras,care mai de care se inghesuiau sa cumpere lucruri ptr iubiti si iubite,frumos,m-am emotionat...
ma duc sa gatesc ceva ca imediat apare sefu` pe acasa
pozici
Ebonee(02/10/`07)
slippers76 spune:
Intalnire? Ce intalnire!?! Nu se poate sa o ratez si pe asta!
Heeelp! Spuneti-mi si mie. Acum, ca sunt doar cu printzu'. Ca printzesa am donat-o la bunici.
Sabina Y, am citit blog-ul migdalatei Foaaarte emotionant. Preotul ortodox era japonez?
Referitor la alocatie, nu mai zic nimica. Sunt un pachet de nervi. Pana acum nu-mi venea alocatia acasa pentru ca nu locuiam la domiciliul de pe buletin. Acum ca mi-am schimbat buletinul nu mai pot lua alocatia de la posta ca nu mai corespunde domiciliul. Trebuie sa mai fac doua drumurti, ca sa schimb adresa "de corespondenta".
Vero, pupam frumoasa.
Gabitz, frumos filmuletul. Si frumosi copii!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
magdaz spune:
quote:eu am avut problema asta la Cristian, si dr pediatru care l-a vazut atunci, o dr din Sp. Grigore Alexandrescu i-a dat sa ia fier, ceva mai devreme, la 4 luni (atit avea atunci)-in mod normal se da de la 6 luni. A luat si o doza ceva mai mare o luna , apoi a trecut pe doza profilactica normala. Eu zic sa-i dai, chiar daca e la limita inferioara a normalului, pina ajungi tu sa-i dai carnita si out suficient, adica dupa 6 luni (atunci incepi !), depozitele de fier atitea cit mai sunt acum se vor fi dus de tot.
Originally posted by ceamica
iarasi avem intrebari!!
la analizele pe care le-a facut la 3luni juma , hemoglobina a iesit 10,5 si nu ne-a zis ca ar fi rau desi am intrebat. dr noastra de acasa insa ne-a dat sa luam fe ,cum ca am fi aproape de anemie.
Mi-e frica sa-i dau , sa nu dea in altele de la fier in plus!!! si aproape de limita inferioara este tot normala zic eu , dar nu stiu dc zic bine.
In tabelul lor valorile erau intre 9 - 16,6
atunci aveam 6300g acum 7kg.
are cineva problema similara?
multumim
slippers76 spune:
Ah, unde mi-or fi manierele. Trecea ziua si uitam!
frumoasa Teodora de frumoasa mami Maria
dulcica Mirunica de Lavinia
tiza mea Ana-Maria de mami Magda
Maria Diana de Oanacris
Antonia Teodora de LoredanaG
Rares Fabian de Alina M
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
luy spune:
Rita, tu ne-ai dat o lectie de putere si curaj, am fi vrut sa putem face mai mult pentru voi. Va suntem in continuare alaturi si ne rugam pentru ingerasul vostru
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Ana, nu s-a stabilit ziua. Eu vreau dupa data de 7 ca sa iau banii, vad ca Sabinelu ne roaga sa nu fie sapt asta, dar sa vedem ce zice Marta.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
slippers76 spune:
Tot dupa 7 iau si eu banii...
Bun si saptamana viitoare.
luy spune:
Gabitzule, felicitari, foarte frumos filmuletzul, ma tot tineam sa-ti zic ca l-am vazut de dimineata. Da' cine-i Ghita ? Ce bine le sta impreuna celor doi frati, mor dupa poze din astea, avea si tomasa unele cu Tudor tinand-o in brate pe Maria... Trebuie neaparat sa fac si bb2, e clar !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
magdaz spune:
Rita, sa va fie bine de acum incolo, ingerasul sa vegheze asupra voastra. Sunteti niste oameni speciali.
Sim, a doua alocatie ai primit-o acasa???? eu credeam ca primele doua vin cumulat din moment ce primesti banii dupa 2 luni de al depunerea dosarului. Brrrr...La ce interval ti-a venit dupa depunerea actelor?