Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
tzuna spune:
M-a mancat undeva si am citit asa in mare ce am postat.Am facut multe greseli- litere lipsa, spatii puse aiurea.... E dificil cu Maria printre picioarele mele. Scopul e sa o pazesc sa nu-mi inchida inainte sa trimit. Dar cum Aboluta nu mai e sa comenteze ce prostii scriu nu-mi fac griji ca nu intelegeti esentialul.
Mihael@ spune:
La multi ani Anne!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
stefaniya spune:
Buna,albinute,bondari si viespii
In primul rand vreau sa urez sanatate multa,Amma,Mada,Mark,Karla,Luca!
La multi ani Suzy si piticilor sarbatoriti!
Kitty si Roxanici - va multumim ca v-ati amintit de noi
Biky - descrierea ta a fost draguta si matura,mi-am placut ideea cu puzzle
Eu luasem o pauza pt ca simteam ca sunt in plus,orice spuneam,chiar si cand a fost Carl racit sau cu probleme,nu am avut parte de vorbe bune,decat de la 3 mamici.
Cand puneam poze,la fel,se faceau liste despre copiii vizualizati dar Carl,nu facea parte.E copilul meu e si e normal sa ma deranjeze,toate puneti poze pt a va lauda cu copilul vostru,dar Carl a picat asa doar pt ca mama lui nu a reusit sa intre in gratii.
Va spun sincer ca uneori credeam ca are vreo raie virtuala de va e teama.
Dar de fapt mamicile erau ocupate prin alte parti si cu alte treburi.
Uite cam a bag si eu in discutia voastra.
Pai cum sa nu-i dau eu dreptate Absolutei,cand reiese clar ca,ea cand a vazut ca e de barfa pe forum s-a retras.Pai jos palaria in fata ei,ca nu a stat sa comenteze.
Lasati-ma cu faza,ca doar pe Zadi ati discutat-o,cine sa va mai creada? S-a aflat de ea pt ca s-a zis,dar cu siguranta ati inhatat si altele.Sunt sigura ca si cu Aliona ati facut cand a fost faza respectiva,de fapt cred ca ati comentat la tot ce ati vrut.
Pai n-o sa ziceti acu´,da am mai discutat si de x,y...
Kitty,pt mine tu esti o mamica gingasa si vei ramane,eu te cred ca tu nu ai avut intentia de a face barfa,te stiu mult din mesaje,dar nu pot sa cred asta si despre altele.
Atata timp cat persoana despre care se vorbeste nu e de fata, E BARFA.Chiar daca i s-a zis si in fata,nu e corect sa faceti asa ceva.
Am mai fost catalogate si de Krissy,ba unele au prea mult timp si nu pierd nimik in a comenta,ba unele sunt nefericite,si nu s-a mai facut tam tam.
Krissy - cand tu spui ca " vai de copiii aia cu asa mame" si pe forum e o discutie intre mamici si una e mai atacata,vrei sa cred ca te-ai referit la copiii aia dupa strada,sau cum? A fost atac clar la Absoluta.
Conferinta - e ok sa se mai discute si acolo pt mamicile care vor,dar asa poate cand vad ca nu e activitate pe forum si prefera sa vorbeasca acolo.Dar cand e mai tot timpul,din punctul meu de vedere sunt doua motive,ori nu au ce vorbi cu fraierele de pe forum,ori e de barfa si nu se pot comenta pe forum.
Daca as fi vazut ca uneori se atrage atentia acolo unde au gresit si fetelor din gasca lor,da,as zice ca sunt corecte,dar cand tu vrei doar sa scoti la suprafata grelelile alotra,nu pot sa vad decat ca sunteti subiective.
In fine,pacat ca s-a ajuns la asa ceva si nu reusim sa ne acceptam asa cum suntem.
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
La multi ani Anne,sa ai parte numai de bine,sa fii sanatoasa!
Si cu intarziere vreau sa urez,La multi ani,Karra,Rianna_stef,sa fiti sanatoase!
Buna venit noilor mamici!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI ANNE!!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
radcarmen spune:
LA MULTI ANI ANE!!!
Eu de felul meu nu sunt certareatza, poate ati vazut ca nu ma bag in dispute, oricum situatia e cumva scapata de sub control. Nu inteleg de ce toata lumea care nu a intrat pe conferinta crede ca acolo se barfeste. Daca aveti curiozitatea, va steptam cu mare drag sa povestim despre copii, viatza, sa ne amuzam si sa suferim impreuna, dar nu mai comentati doar opinia unei singure persoane pentru ca gresiti. Eu nu ma leg nici de x, nici de y, dar ma enerveaza la culme cand stiu ca cineva a avut interesul sa faca valva din nimic.
Asa cum spuneti ca s-a sarit la gatul cuiva fara motive, va rog aveti curiozitatea de a comenta despre ce se discuta pe conferinta dar in cunostinta de cauza si nu "din auzite". Si uite asa se isca discutii inutile si se strica atmosfera pe aici. Dar lasa ca toate trec si cu bunavointa sa linistesc apele.
Stefanya imi pare rau ca nu ai intrat pentru ca zici tu ca nu ai fost sprijinita de fete cand a fost Carl racit (desi eu imi amintesc altceva) si tot la fel stiu ca pozele voastre au fost apreciate. La fel pot spune si eu ca Vlad trece mai neobservat, dar ce conteaza? Cine e curios sa imi vada puiul o face, cine nu, nu. Eu nu ma supar din atata. Eu oricum il consider cel mai cel copilas de pe planeta, pentru ca este al meu chiar daca nu mi-l ridica in slavi cineva. Te pup cu drag si nu fii suparata ca nu ai de ce, esti o mamica frumoasa si desteapta si ai un copil adorabil
Si ca sa mai destind atmosfera pe aici, fara intentia de a se simti cineva lezat, ofensat sau mai stiu eu cum...
DE CE FEMEILE VALOREAZA MAI MULT DECAT BARBATII?
In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze:
- Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON
2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON
Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...
Siiiiiiiii....
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, ii faci o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti magar. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede decat femeile ...
Va pup pe toate si pe pui si sa aveti o zi faina!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karla32 spune:
carmen,super fain!
Ce capie am fost toata saptamana, dar azi ma declar invinsa! Ia sa faceti bine sa-mi spuneti cum sa intru pe conferinta! Ce trebuie sa fac, cand, cum si unde!???? Neica, neica, maaaaaaaaare zapaceala si tam-tam! Ce pacat ca nu putem sa ne intalnim la o consfatuire fata in fata! sa vedem atunci...credeti ca iese cu bataie???
gata! ma duc la bucalatul meu!
va pup, va pup, va pup! si va iubesc!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
iunita spune:
Stefaniya ia palaria aia si mai ridic-o o data pt absoluta care dupa ce s-a retras de pe confe ca se "barfea" s-a dus fuga fuga la Zadi sa ii si toarne tot ce se vorbea. DOamne ajuta ca nu are adresa lu gigi ala din prison break ca si p'ala l-am barfit la greu.... ptiu ptiu drace pacatoasa de mine.. dar sa stiti ca io l-am invitat la conferintza..SERIOS!!!
bai.. am mai zis euciva..e ca in liceu. daca nu esti in gurpul de fete cu "fitze" inseamna ca alea sunt proste. CAnd ai intrat in gurp dintr-o data sunt cele mai minunate.
Iar cu ridicat il slavi.. s-a paradiscutat.
oricum, va doresc sa obtineti de la acest forum exact ceea ce va doriti: o gashca de persoane care sa va perie, laude, sa nu aiba alte pareri decat ale voastra. SUPPORT total!
cu pozele.. ma roade aceeasi intrabre d emulta vreme: toata lumea pune poze si vrea laude muuulte si de la toata lumea.. ei si daca mie nuimi place un copil ce fac? spun ca e urat? si nu , nu ma gandesc la cineva anume, eu oricum f rar am nominalizat cand a fost vb de poze.
Stefaniya nu uita un lucru...acele altele din fraza ta (nu pot sa cred asta si despre altele.)..sunt aceleasi care , desi nu iti amintesti, ti-au fost alaturi cu un sfat, cu o vorba buna... care te tot cheama pe aici pe forumul asta amarat unde nu ti-ai gasit locul....
de c enu va faceti nene conferinte sa barfiti si voi pe noi astea proste?! ca nu s-ar pune , c anoi am inceput primele!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
arissa spune:
Imi propusesem sa nu scriu nimic legat de subiectul fierbinte, dar interventia ta, Stefanyia, ma uimeste. Eu nu am fost cine stie ce activa in conferinte, de multe ori intru si apoi ma iau cu altceva, dar stiu ce se discuta si ce spui tu acolo sunt SF-uri. Este doar o alta forma de comunicare agreata de mamici, mai rapida si care iti permite sa cunosti mai bine oamenii. Oricune are un user de yahoo este binevenit. Si de ce este asa greu de crezut ca doar despre Zadi s-a discutat? Preferi sa crezi ca acele 20-30 de mamici care intra in mod regulat sau ocazional in conferinte sunt un grup de barfitoare lipsite de credibilitate? Hai sa nu mai facem acuzatii in necunostinta de cauza.
Cat despre absoluta, eu sunt perfect convinsa ca ea este exact asa cum a spus, o femeie realizata pe plan personal si profesional si o mama foarte buna pentru Timeea. In privinta asta nu incape indoiala. Si totusi ea merge cu ironiile pana la insulta, ceea ce este greu de acceptat. Nu-i de mirare ca i s-a raspuns asa dur. Pacat, totusi, ca postarile ei cele mai consistente au fost cele de "adio".
Sa nu uit: LA MULTI ANI, ANE! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Raul si sa reusesti in tot ce-ti propui!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
elyanne spune:
Ma si am zis ca ma abtin... da' n-am ambitie, e clar...
Vreti sa stiti de ce scriu si pe conferinta?
Uite pt. ca acolo pot sa scriu de cate ori ma ... utza-utza cu al meu sot, si in ce fel... pt. ca acolo pot sa ma plag fetelor de vreo problema proprie si personala... si pt. ca acolo citesc doar ele, nu o lume intrega, care, daca are chef sa caut ceva despre mine sau da peste mine din intamplare imi afla toata viata in cele mai mici amanunte... Si asa de multe ori dau mai multe detalii pe forum de cat trebe...
Si inca una... inseamna ca Zadi e extra, mega, super vedeta daca voi credeti ca altceva nu avem mai bun de facut decat s-o barfim...
Imi scapa ceva???
Mai Zadi crede-ma ca nu avem nimic personal cu tine... nu stiu ce parere ti-ai facut despre tot, probabil f. proasta... si e dreptul tau sa crezi asta, dupa tot ce s-a aberat... Chiar nu am vb despre tine personal... ci despre subiecte dicutate pe forum, intre care si unele discutii deschise de tine.
Sper sa iti schimbi parerea totusi si pana la urma sa realizezi care ce fel de persoana este.
si toate cele bune... ne mai auzim cand o mai fi ziua vreunui pici... altfel, no way... ca-mi sunt dragi toti, indiferet de cine le sunt parintii... ei n-au nici o vina...
Si restu pe conferinta sa "barfim"... macar acolo n use supara nimeni ca nu a fost chemat la apel daca a disaprut 2 zile sau ca nu i-au urat toti in cor una-alta, sau ca nu au facut ditamai lista cu toate pozele vizionate si lista aferenta de comentarii...
Pls nu incepeti cu nu pleca etc etc...
Cine are chef sa stam de vorba ne auzim pe alte cai...
In felul asta nu mai ocup spatiul inutil aici, pt. cele care ma conisdera brafitoarea-barfitoarelor....
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica