cojite pe capusor si acum iritatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La noi a functionat uleiul de bebelus de la Bubchen, dar probabil orice fel de ulei ar fi fost bun. Am masat usor pe cap cu vreo 10 minute inainte de baie, am spalat cu sampon, parul a ramas slinos, dar de a doua zi am remarcat ca se ridicau cojitele si le-am luat cu pieptanul din par.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Cojitele nu au treba cu faptul ca-l speli de doua ori pe saptamana sau o data sau in fiecare zi.
Noi am avut meri probleme, asa ca pana la urma ne-am dus la dermatolog, care ne-a dat nizoral sampon si ne-a recomandat sa schimbam samponul de copii. Asa ca dupa ce am scapat de cojite, in doua cure de nizoral, am inceput sa spalam copilul cu samponul de adulti folosit de noi. N-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

La orice farmacie. Ii aplici la bebe inainte baie cu masaj usor, lasi sa actioneze vreo 10-20 minute iar la baie cureti cu sampon. Fireste ca parul se ingrasa tare la aplicare, dar la bie se curata fara probleme...Iar daca si perii bebele dupa baita o sa fie super.

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

multumesc frumos..cumpar si diseara incerc.
o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by mihuta

La noi a functionat uleiul de bebelus de la Bubchen, dar probabil orice fel de ulei ar fi fost bun. Am masat usor pe cap cu vreo 10 minute inainte de baie, am spalat cu sampon, parul a ramas slinos, dar de a doua zi am remarcat ca se ridicau cojitele si le-am luat cu pieptanul din par.

mami de Sophia

Mihuta, la noi nu a mers uleiul..am incercat cu cel de la sanosan.apoi dr. ne-a recomandat Mustela kerato-regulatoare anti scuame. insa tot nu am scapat de cojite
o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vezi ca exista si un gel de la Avene in farmacii, special pentru asa ceva.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am cumparat si eu crema de la Mustela, speciala pentru cojite. Nu a avut absolut niciun efect. N-a mers nici cu uleiul inainte de baita, se inmuiau intr-adevar cojile, il pieptanam si-l periam pana ii cadeau, dar a doua zi dimneata iarasi avea capul plin de coji.
Pana la urma am aflat tot aici pe forum reteta pentru o crema facuta in farmacie:
- acid salicilic 1g
- precipitat de sulf 2.5g
- vaselina ad. 100g
Eu am avut noroc ca la prima farmacie in care am intrat am putut sa o fac. M-a costat 7 lei (70.000 lei vechi) si dupa 3 aplicatii nu am mai avut nici urma de cojite.
Parul ramane slinos (David nu prea avea, asa ca n-am avut problema asta), dar eu zic ca merita. Am si acum crema aproape nefolosita, ca dupa cele 3 zile am intrerupt, ca nu mai era nevoie.

Sanatate!

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asta e crema, Vivela, dar nu stiam compozitia. Dupa cateva aplicatii a scapat de cojite. Oricum, era simplu de aplicat, ca pana la 1 an nu prea a avut par .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayysa spune:

FETITA MEA TOT ASA A AVUT COJBITA PE CAP SI AM DATO PE PAR, NUMAI UNDE AVEA COJBITA CU ULEI DE CORP DE LA JONSON. ACELASI ULEI PE ,CARE IL FOLOSESC SI PENTRU MASAJ.AM DATO DE 2 ORI SI IA TRECUT.POTI SA DAI CU ULEI DIMINEATA IAR SEARA SA I FACI BAIE. PUNE O CACIULA IN CAP PESTE ZI SA NU RACEASCA DUPA CE DAI CU ULEI.

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Eu am folosit cu f mare succes GEL AVENE pt cojite se aplica cu o jumatate de ora inainte de baita si apoi se spala capul copilului cu spuma tot de la AVENE. Este cam costisitoare? gel plus spuma =700 mii.
Dar repet ... f f eficient
dupa doua aplicari gata

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Asa cum zicea si Mayysa, poti da peste cojite cu ulei de corp pentru bebelusi, si noi am folosit. Si, neaparat, dupa ce dai jos cojitele, sa-l clatesti pe cap cu otet ( ca sa nu reapara ).

Mergi la inceput