Ce marci folositi ?
Raspunsuri - Pagina 2
Carrye spune:
Amyarabella, ce m-am amuzat citind mesajul tau, tot citeam din firmele enumerate de tine si cand am ajuns la New Yorker m-am blocat. Nu mai stiam cand am intrat intr-un magazin New Yorker. Si ma gandesc, la Viena! Apoi ma uit in stanga si vad Viena. :p
Pentru mine conteaza firma! Mango, Zara, H&M, Esprit, Morgan, Victoria's Secret, Guess, Adidas sunt cateva dintre ele. Firme pe care mi le permit. Sper ca intr-o zi sa pot intra si eu in magazine de genul Escada, Versace sau sa am un Luis Vitton. Pana atunci...
Pentru mine este o placere sa vanez haine la preturi bune. Cum spunea o fata mai sus, nu suport sa platesc chiria din mall-uri, si alte tampenii.
Sunt firme despre care stiu sigur ca obisnuiesc sa comercializeze haine cumparate din Turcia spre exemplu si etichetate cu "brandul" respectiv si le evit.
De acord cu adidasii belutza, am o pereche de acum 3 ani pe care inca ii port cu placere. Recunosc ca nu ii port des si am mai multe perechi dar se simte firma.
Unboticutz, subscriu :)
Starea mea de spirit o imbogateste, blackpanterro, atunci cand stiu ca am ceva de calitate pe mine. Ma simt minunat! :P
amyarabella spune:
Eu va spun din propia expperienta ca nu poti compara o roche de la Armani cu una din piata nici chiar cu una de la H&M ,sunt net superioare ca calitate,finisaje si absolut tot ce vrei produsele de la armani cu toate acestea preturile mi se par mult exagerate insa cand pot mai dau cate o gaura in buget.
Am vazut si eu in japonia ceva asemanator cu ce spune Tisina dar mie cel mai amuzant mi se pare in romania cand merg si vad la toata lumea genti guci,versace...cumarate din piata
.
O sa incerc si ideea care mi-a dat-o Delidana ,sunt sigura ca nu isi va da seama si probabil o sa ma si distrez ,pe mine de multe ori ma irita intrebarile astea...dar acum sigur o sa ma distrez putin![]()
Mai astept parerile voastre !!!!
Si totusi firma cinteaza ?????
mami Amy si bebe Stefan
amyarabella spune:
Scuze sunt cam obosita la ora asta![]()
Conteaza am vrut sa zic !!!!!!
mami Amy si bebe Stefan
Delidana spune:
Da conteaza, dar asta nu inseamna ca nu ma uit si la hainele care nu sint "de firma". Adidasii mei de exemplu trebuie sa fie de firma ca sa ma tina si sa nu se desfaca dupa citeva luni de alergat prin parc. Tin minte ca am avut o pereche de la Reebok, 3 ani i-am purtat si a trebuit sa-mi iau altii din simplul motiv ca li se tocise talpa dupa atita alergat si alunecam.
Consider ca incaltamintea ar trebui sa fie de firma, pe considerentul ca tine mai mult. Blugii mei la fel, sint Wrangler, asta din cauza ca am probat odata o pereche care mi-au venit ca turnati si de atunci numai de la ei mi-am luat. Asta nu inseamna ca desconsider hainele "obisnuite"; daca imi plac si sint de buna calitate, cumpar, daca nu, nu.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
goanga23 spune:
Nu am o firma preferata ..pot spune ca am un magazin preferat : Bloomingdale's! Imi plac cam toate produsele lor pentru ca sunt de buna calitate si aici nu ma refer la marii designeri. Ma refer la firme mai putin cunoscute insa calitatea acestora este comparabila cu cea a hainelor de "premier " designer.
In perioadele de big sales poti cumpara foarte multe produse de designeri celebri la preturi rezonabile. (Jimmy Choo, Marc Jacobs, Nanette Lepore, Diane von Furstenberg, Isabella Fiore, Derek Lam, Zac Posen etc; precum si cei foarte cunoscuti :Dior, Prada, DG, etc))
Intotdeauna cumpar lucruri care-mi vin bine si ma intereseaza mai putin ce firma sunt. Daca se intampla sa fie "fro" bluzita Armani nu ma supar..si daca tot am pomenit de Armani..imi place mult linia lui de haine accesibile ca pret Armani Exchange, in special pentru tricouri si blue jeans.
bits spune:
oare chiar conteaza firma?eu zic ca e putin snobism in toata chestia asta.uite chiar aratau la televizor o familie de medici care muncesc practic ca sa-si cumpere haine Armani!ca e de firma sau nu conteaza sa-ti placa si sa-ti stea bine.
chiar zilele trecute am intrat intr-un magazin Next si mi-a placut o pereche de pantofi si spre surpriza mea pe talpa lor scria"made in Romania"![]()
asa zisele "firme" pun accent mare pe croiala ,finisaj,cusatura etc iar cand vezi ca ti-ai luat o bluza iar dupa o spalare a intrat la apa sau s-a descusut te intrebi retoric"la ce sa te astepti de la un lucru atat de ieftin?!" si uite asa incepi sa alergi dupa produse de calitate si mai scumpe ca pret.
Carrye spune:
Goanga23, din pacate toate firmele enumerate de tine sunt inaccesibile la noi in Romania, asta nu inseamna ca nu imi doresc foarte mult o pereche de Manolo Blahnik :P
Dar am inteles ideea ta :)
petaluda spune:
Binenteles ca la o haina de firma platesti si renumele si imaginea firmei, dar nu numai. Platesti si calitatea produsului, serviciile oferite... de ex la Louis Vuitton in pretul gentii intra realizarea impecabila, faptul ca un vanzator te preia inca de la usa si te ajuta sa iti faci cumparaturile, iar la urmatoarea vizita tot el se ocupa de tine, de craciun primesti o felicitare scrisa de mana de catre acest vanzator, faptul ca orice reparatie este facuta gratuit ( daca nu e din vina evidenta a clientului )cafeaua/cupa de sampanie cu care esti servit in timp ce astepti sa iti fie impachetate cumparaturile... toate aceste mici nimicuri care te fac sa te simti bine. Intr-adevar nu sunt lucruri de prima necesitate, dar e asa de placut.
Eu pentru anumite piese de vestimentatie ma uit la calitatea produsului inainte de eticheta. Sunt dispusa sa dau un pic mai mult pentru incaltaminte si genti pentru ca vreau sa fie de calitate si de durata ( oricum pantofii sunt boala mea, n-am niciodata impresia ca am suficienti :)
Tot asa investesc un pic mai mult pentru palton pentru-ca nu il schimb in fiecare an si vreau sa se mentina tesatura, sa fie din materiale naturale, calduroase, usoare. Un trench de la Burberry ramane impecabil si peste 20 de ani ( chiar mai mult ) si este indemodabil.
Iarasi la echipamentul sportiv am observat ca firma face diferenta de calitate.
In rest pentru bluze-fuste & Co. fie ce-o fi chiar nu imi pasa de ce scrie pe eticheta atata vreme cat ma avantajeaza si sunt pe gustul meu. La categoria asta ma uit in general la Zara ( desi in ultimii doi ani parca a scazut rau de tot calitatea si preturile urca ) Pull & Bear, Bershka sunt foarte moderne insa de o calitate execrabila ( foarte multe materiale sintetice ), Mango, si preferatul meu: Massimo Dutti.
tanima_i2002 spune:
Eu am cumparat un trening de la H&M si dupa prima spalare s-a facut ca o carpa numai buna de sters pe jos.
Daca ar fi sa aleg firma, adidasii de la Puma sunt cei mai buni, stau super in picior si chiar as da banii pe asa ceva. In rest, poate daca sunt la reducere, ca nu prea fac banii.
Desi nici chinezismele alea de doi bani nu merita. Dar daca iti place ceva cu adevarat macar nu te oftici dupa ce nu mai e buna de purtat la nici 3 spalari.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
melaniatud spune:
Haideti sa vorbim despre marci pt hainele de copii.Unele sunt chiar super mai ales materialele folosite. De exemplu sunt fan al hainutelor pt copii de la "Z" / magazinul Andreei Esca. Iar din afara granitelor cele ESPRIT pt copii sunt deosebite.Recomand cu caldura
Ma intereseaza mai putin marac mai mult conteaza textura tesaturilor si sa fdie practice la imbracat