Parinti AP (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianocica
revin

cand?

ati abandonat minuatie de subiect, tocmai cand am si eu nevoie de sfaturi si idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
revin

cand?

ati abandonat minuatie de subiect, tocmai cand am si eu nevoie de sfaturi si idei.

conchita, daca e ceva si pot sa te ajut, cu placere

Bendis (2 ani, 2 luni) si Felix (4 ani, 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

DA EU VREAU AJUTOR!!!!
Cris are 1 an si 4l, problema e ca atunci cand plecam din parc face ,,crize". Nu putem sa negociem ca va dati seama ca nu intelege, deci cum as putea sa-l iau fara scandal din parc????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
revin

cand?

conchita, esti dementiala , n-au trecut decat sase luni de cand am zis eu ca revin si pana cand tocmai ce aveai si tu o problema :)))))

cu mare drag, am revenit, spune tot.
si bine ai revenit si tu , sper ca ti-a priit pauza.

andreea de ce crezi ca nu intelege? promit ca revin, in seara asta, nu peste sase luni

Mergi la inceput

ah, Gazzella, Dianocica, idolele mele, mi-a stat inima in loc ca mi-ati raspuns!

Mergi la inceput

Cris deocamdata nu vb, asa ca nu prea am ce sa negociez cu el...Eu ii spun ca mai stam 10 min, 5 min...dar cand vine timpul sa plecam acasa, tb sa-l iau pe sus in urlete, zmucituri si trantiri de mama-mama. Nu merge nici faza cu distrasul atentiei , mai rau face....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, trebuie sa ai grija la urmatorul aspect: sa nu cumva sa fie prea obosit cand plecati.
Eu recunosc, nu am gasit solutia perfecta.
Cand era Sofia mica si facea la fel, am incercat sa observ cam cat dureaza pana intra in stadiul acela de oboseala in care nu mai raspunde la argumente logioce , si plecam cam cu 10 minute inainte. Si mai faceam ceva, in disperare de cauza.
ii dadeam cate o grisina in fiecare mana, chestia asta functiona perfect, stiu ca e mita...dar....aveam si io doar 24 de ani

La Gheorghe vad ca e mai simplu, are si el momente in care oricatr ii explic nu vrea sa plece, dar pana la urma in carut se linsiteste instant.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Problema este ca nici cu ocuparea mainilor nu merge. A plans o data tot drumul din parc pana acasa, adik pret de vreo 15 min, din care 10 cu zmucituri, iar ultima oara in masina pana cand am ajuns la mama, deci vreo 10 min. O SING DATA AM REUSIT SA-L PUN IN CARTUT FARA URLETE, asta dupa ce in prealabil l-am invartit intr-un fotoliu rotativ, pana l-am ametit bine de nu stia ce e cu el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

DA EU VREAU AJUTOR!!!!
Cris are 1 an si 4l, problema e ca atunci cand plecam din parc face ,,crize". Nu putem sa negociem ca va dati seama ca nu intelege, deci cum as putea sa-l iau fara scandal din parc????????

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Buna Andreea,

fetita mea are 2 ani si folosesc intens distragerea atentiei. cand nu vrea sa plecam din parculet, o provoc la intrecere cine ajunge prima la poarta, si in timp ce ea e focusata sa alerge mai repede ca mine, io deschid poarta, deci primul pas e facut. dupa aia ii arat cheile de la masina si-i cer sa gaseasca masina lu mami ca sa ma ajute s-o descui. dupa aia ii dau cheia si ea butoneaza fericita. ca sa intre in masina, ii arat o jucarie din multele pe care le stochez acolo si asa o tentez sa intre. apoi ii cer sa-mi arate daca stie sa se urce singura in scaunel, si tot asa, cu metoda carnatului lui pavlov, o salvez de crize, dar si pe mine de panica aferenta.

fetita mea face crize cand e foarte obosita si extrastimulata, deci imi recunosc greseala. ca ea e foarte energica si nu-mi dau seama mereu cand si-a depasit limita. si mai plange asa cu dat din picioare si aruncat pe jos ca sa ma pedepseasca atunci cand intarzii foarte mult de la job...cu alte cuvinte, ar trebui sa cautam adevarata cauza a crizelor, ca nu intotdeauna e cea evidenta. eu imi asum aproape in exclusivitate vina pentru iesirile de comportament pe care le are - destul de rare, ca e un copil tare vesel dealtfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

conchita, tot zic sa gasesc niste timp mai mult la un loc, sa ti spunpe indelete insa nu reusesc decat sa nu scriu. asa ca....pana se trezeste d , repejor...

tu esti obosita, bulversata, stresata. ea...nici macar nu poate sa identifice bine sentimentele astea, dar sa le si mai verbalizeze, sa la 'talk it out'...inainte sa ajungi acasa, incearca sa te detasezi, sa constientizezi timpul pe care il ai cu ea, si sa fi doar a ei, senina, bucuroasa, calda, exact cum ti ai dori sa fie cineva cu tine cand ajungi acasa.*

si nu mai folosi distragerea la varsta ei. explica-i tot, dar nu neaparat in mom in care se intampla, ci cand sunteti amandoua linistite, poate inainte, poate dupa eveniment

*promit completari

Mergi la inceput