Nou stil de viatza (175)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, am filme pregatite, cele mai multe nominalizate la Oscar, dar...eu trag de sot si sotul nu are chef.
Tu cand iti faci timp?
Chiar, ai pregatit ceva special de ziua ei?

Marilena, nu pregatesc nimic special pe 14 feb, e o zi obisnuita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, te cred ca nu stiai cine era cistigatoarea, am facut si eu o gluma. Da' de ce nu faci si tu o poza cu totul, sa te vedem in toata splendoarea, ca pina acuma numai "bucati" am vazut.

Tzuni, mersi.
Ma bucur ca a mers usor la vaccin, cred ca tu ai fost mai stresata decit Mary. Mi-o si inchipui palavragind. Ti-ai dus masina la reparat?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni multumesc si poti veni oricand vrei si nu e nevoie de bara ca gasim noi aici un stalp ceva.Bine ca a trecut cu bine vaccinul.

Carmen intrebam ca aici toti sarbatoresc nu ca as avea un chef de a face ceva special da ma mai gandesc poate vreo cina romantica in 3.

Delia da acuma ca eu sunt castigatoare ce imi dai ca eu vreau de baut.Nu sunt eu pozarul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La raport si eu, spre seara: 73,8 kg.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

70.2!
Carmen pune multi purcei si vaci in dreptul meu!

astept cu nerabdare urmatorul concurs. vreau coronitaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, pai zi si mie un film sa-l descarc si io si poate-l vedem in seara asta "impreuna". E gelos sotul?

Gusta, nu zi de doua ori ca io vin! Vezi ce-a patit Delidana: a fost de-ajuns sa spuna o data "hai in Thailanda", ca a doua zi calaream elefantu in drum spre ea!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai Tzuni tu asa vrei sa te duci peste oameni .Oricand poti veni am unde sa te culc ,Mary are loc de joaca si cu cine se juca si gasim noi doua ce sa facem.

Carmen daca mai facem concurs eu mai vreau ca fac ca asa ma ambitionez sa dau stratul jos de sunci.

Delia promit ca bat olandezu daca nu ma pozeaza toata si iti arat poza numai trebuie sa astepti sa fie si acasa si sa vrea sa ma pozeze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

buna fetelor

ma primiti si pe mine aici la voi? as vrea sa mai am iar 25 de ani, dar cum nu se poate , macar sa arat ca la 18 =)
visez la o moara de malai cred

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tamara: bun venit! Nu te-am mai citit de mult. M-am uitat la poze si am revazut cei mai frumosi gemenei.
Marilena: bravo!!!!!!!!!!! Sper sa faci din asta un obicei in fiecare zi!
Cornelia: nu e deloc greu condusul. Mie daca imi iei condusul parca imi tai o parte din mine. Eu am la activ peste 150000 de km si n-am facut nici un accident.
Tzuni: mersi de pupic. Ti-l dau inapoi cand raportezi ceva miscare sau daca ma chemi si pe mine la chef de mate.
Carmen: ce filme ai pregatit mai exact?
Eu mi-am facut alergarea de seara - 3.2 km si ma pregatesc sa savurez o portie de lapte cu orez si cateva capsunele. Nu am mai avut chef sa fac zuchini la cuptor.
Sunt prin preajma ca mai am ceva de lucru.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, uite aici, la alegere, ce-ti pofteste inimioara: . Pe care o preferi? Asta ca sa stiu ce dau data viitoare.

Tamara, bun venit la noi!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput