Nou stil de viatza (175)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
ne-am intors de la plimbare...
Vikinga, lamureste-ma, ai 65.7 kg? Ce target ti-ai propus?
Marilena, ok, pregateste o pusculitza si cand se strang mai multi, facem chef mare. 
Ioana, sanatate Deliei si multa putere de munca. 
Criscosty, iti facusem o semnatura, trebuia sa dai un reply la mesajul meu si o copiai la tine. N-ai observat?
N-am ajuns cu Teo la medic, azi a tusit mai putin. Cum e Dany? Ce diagnostic ati primit?
Am pregatit un podium pentru fetele care au slabit in timpul concursului,
:
1. Marilena - 6 kg 
2. L_carmen - 5 kg 
3. Puskin si Criscosty - 3.4 kg
Felicitari lor, dar si celorlalte fete care au reusit sa slabesca. 
Delidana spune:
Salutare,
Am revenit si eu din oras, am vazut ca ati scris nu gluma...
Va multumesc pentru gindurile bune si pentru urari, sper si eu s-o tin tot asa. Cu asa prietene care ma sustin nici nu se poate altfel. 
Gusta, acuma m-am prins de ce ma intrebai ce dau la cistigatoarea concursului.
Felicitari, si tie si lui L_carmen, Puskin si Crys si tuturor fetelor ambitioase care au slabit!

Eu stagnez. E adevarat ca azi dimineata acul cintarului inclina putin spre 65 dar nu semnificativ. Poate saptamina viitoare iau si eu
.
Tzuni, vad ca pregatirile pentru ziua Lolei sint in toi, cu bara, tort si ficatei.
Pazea ca vin! 
Cornelia, bafta la scoala de soferi!
Rolo, da, AMR 2 si abia astept sa scap de ele.
Ce mai face Roxa, ca nu mai stim nimic de ea...
Hopes, de unde le scoti...
Vikinga, nasol cu maselele astea.
sa treaca.
Zuzi,
.
Crys, mersi. 
Ioana, multa putere de munca iti doresc si eu, poate pui intr-o zi poze cu noul membru al familiei. ![]()
Mamicadulce, e tare gagica cu fular roz. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
quote:
Mamicadulce, ft. faine pozele, iti statea bine in costum. Mark e copia ta fidela. Ti-am vazut si matza, si decapotabila, . E a ta?
Carmen...mi-ar "pute" mie sa fie decapotabila mea...din pacate nu e, ci o toana de-a lu' consortul care a inchiriat-o pentru 2 zile. Si asta nu inseamna ca ma rasfata, ca s-a intamplat numai o data in 7 ani. zi si tu, era sa nu fac poze?
La oate fetele, multumesc frumos de aprecieri (la poze si la junior)
Delidana, zici ca-ti place gagica?
Pe mine m-a durut capul rau de tot azi..am avut lectie la cupilasi si apoi mi-am luat o "pastila"...adica un palton frumos de plangi nu alta, la mega reducere, de la 100 la 30. E negru ,pana la genunchi, de lana, subtirel si usor ca un fulg... cambrat pe talie,o splendoare...si atat de elegant si de frumoooooos....ca tzoalele mele din Romania de cand eram tanara si cocheta
Acu' mi-a trecut durerea
mephala30 spune:
Mamicadulce, ahaaaaa...
ce voiam sa te intreb: prafurile alea ce se umfla in stomac le mai bei? Functioneaza? ![]()
gusta spune:
Carmen cand se umple pusculita sa vezi tu ce petrecere dam .
Meniu de azi
cafea si ceai
orez
supa si niste sos de paste
si o jumatate de pajiturica de la domnisoara
Mi-am luat azi un gem dietetic asa ca maine sigur de asta servesc cu 2 feliute de paine prajita.
Delia nu stiam cine e castigatoarea crede-ma.
Anda am facut azi 15 minute pe stepper 130 de calorii si la pasi daca mai am 170 este exact ce mi-am propus sa ard pe zi 300 de calorii.
Carmen tu chiar vrei sa probezi prafurile alea?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Marilena, chiar daca as vrea, n-am de unde sa le cumpar. Eram curioasa.
Ce prajitura ai mancat?
gusta spune:
Carmen ceva de la magazin ca un pandispan cu crema de banana nu era asa buna dar mi-a pasat-o copilul si eu nu am putut-o refuza
.Ce faci bun de ziua indragostitilor ca poate ma inspir si eu.
Tzuni gata vaccinul.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Daca tot am primit pozele sa vi le arat si voua.
Tzuni asta e poza care o vreau in album e cea mai recenta facuta sambata.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2244770858/
Fetelor ce parere aveti se vede ceva ca am slabit?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gata, am terminat cu vaccinul. Maria s-a smiorcait vreo juma de minut, dupa care a inceput sa turuie cum n-am auzit-o niciodata pana acum. Si vorbeaaaa vorbeaaaa pe limba ei in timp ce-o imbraca si toata lumea de-acolo se amuza teribil. 
Gusta, ce sa se vada, mama? Ca ai supt burta si nu se pune!
Auzi? Da' la ce atmosfera e acolo in poza, io zic ca iau bara sub un brat si matza sub altul si ne intalnim la chef la tine. Olandezu tau ne tine posetele pana ne facem numarul la bara. Ce spui?
Rolo, ai terminat shoppingul?
Justasmallkiss, spor la treaba si sanatate micutei!
Delidana, ti-am mai spus: sunt mandra de tine!
Cornelia, nu e greu sa conduci! Mie imi place la nebunie! 
Hopes, fain tare bancul!
Mephala, ce faci? Nu mai vedem si noi un film bun?
Carina, Vikinga va pup si va admir ca faceti sport!
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA