Comori de nov-dec 04 (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si tie la fel MONICA si distractie placuta cu bunicile!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bits
Miria cred ca asta e si reteta Mihaelei dar eu caut altceva ceva gen biscuite cu o crema de cacao la mijloc si se dau prin nuca taiata.

Bits-ule,de aricii astia zici?

EDIT: Miria,acum am vazut ca ai dat si tu reteta. Scuze!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Raportam o mare mare victorie. Ieri Robert a baut suc facut din 2 portocale si azi din 4! Sper sa o tina tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu-i nimic! Sunt buni si verificati din mai multe parti, nu?

Sper sa mai poti repeta faza cu sucul natural.
Oricum ,copiii au niste toane!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Miria,numai Dumnezeu stie cat de naturale mai sunt si portocalele astea! M-am "portocalit" toata pe mana cand i-am facut sucul,parca lucrasem cu vopsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Apropos de suc de portocale. Voi le dati sucul simplu sau diluat? Eu dupa ce i-am dat vreo doi ani suc de citrice concentrat(gref, portocale, lamaie) am auzit ca-i prea acid pentru stomacelul lor si ca ar fi mai bine sa-l diluam cu putina apa. Eu n-am facut niciodata asa, Tudor e fan acrituri asa ca-l bea ca pe apa. Oare cum o fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY multumesc pentru sfaturi, incurajare ! m-am tot gandit, o sa o las mai moale cu insistentele, oricum coloram impreuna mereu si ma bucur ca ii placea cand stateam langa el si ma uitam ce frumos coloreaza Paul.

BITS, iarta-ma, ce nesimtita am fost!!!!!! nu te-am felicitat pentru kg pierdut!!! bravo tie, mami!!! la mai multe!!!!!
Dieta mi se pare superok pt cine vrea sa slabeasca usor, in timp si fara sa mai puna inapoi kg date jos! daca as tine dieta, as scoate totusi desertul de dupa cina. In rest foarte ok!!!

Saptamana asta e vacanta, sunt acasa, am cumparat parchet, ne place mult, a costat mai mult decat ne asteptam, dar noi sa fim sanatosi, pretul nu e incredibil de mare, dar la cat de mult am avut de cumparat (18 pachete) pt camera lui Paul, sufragerie si hol, ne-a dus destul de mult. ....il asteptam pe cumnatel sa vina maine sa inceapa sa il si monteze. Yupiiiiii!!!!! in rest, am fosrte multa treaba, azi imi dau un examen mai greut online, Doamne ajuta!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza, bafta la examen si spor la pus parchetul
bumbacel ai mei beau in fiecare zi suc proaspat de portocale asa cum este...fara sa-l diluez, se simt ok
noi suntem pe-aici...astia mici trag de mine sa iesim afara si eu tot zic sa vina pranzul
va pe toate
o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, bafta la examen!

Noi suntem acasa cu febra si muci, de abia maine dimineata am obtinut o programare la doctor.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Otilia sanatate Anei!sper sa nu fie nimic grav!

Onitza bafta la examen si merci mult pt felicitare.sa stii ca si eu am scos desertul ala caci oricum nu aveam de unde sa iau urda sau alte chestii.astazi din pacate am fost fff ocupata si nu am avut timp sa gatesc nimic la pranz asa ca am mancat rosii cu mozzarella iar la 17 am fost la sala si parca ma durea capul dupa.oricum mi-am revenit dupa masa de seara!
sa stapaniti parchetul sanatosi,sa-l pastrati intreg si fara zgarieturi.zii merci ca are cine sa ti-l puna si cred ca se compenseaza cu pretul.

la noi nimic nou sub soare,inca suntem cu muci dar ok.

fetele de la cat pot sa-i dau lui Amon carnaciori?a furat o bucatica de pizza cu sunca si carnat din farfuria lui Ken si nu am mai putut sa i-o iau caci o tinea cu ambele manute si-o mozolea in guritza

Mergi la inceput