Diversificarea (3)
Raspunsuri - Pagina 22
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Am citit ca tofu e foarte buna pentru copilasi. Dati careva copiilor? De care si de unde cumparati? Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery |
dupa 8-10 luni...daca bebe nu este alergic la soia!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Amina_Marina spune:
Pusiorul , da, eu ii dau tofu lu` fi`mea, ai grija sa nu fie made in china pentru ca e modificat genetic. Eu ii cumpar made in japan.
Toful nu are gust si trebuie combinat cu morcov sau peste.
Il prepar asa. Fierb pestele cu tot cu os( gust de baza) dupa acea aleg doar carnita si zeama in care a fiert pestele, si o strecor. In zeama ramasa pun toful( 3 min. sa fiarba) si la sfarsit bucatele de peste. cind e apropae gata pun putin amoniac( amoniacul se dizolva separat in apa si se ia cu lingurita putina zeama, pun , putin cite putin, nu mult dintr-o data ca se ingorasa prea tare) sa-i dea legatura si gust. Aspectul trebiue sa fie gelatinos.
Uitasem de-o reteta veche si romaneasca , mi-a zis mama la telefon aseara, pilaf de orez cu pui.
A, toful se poate combina si cu piureul de legume.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Ani de
Stefana (23.01.2008)