Diversificarea (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Veronicka, vad ca ti-a raspuns altcineva inaintea mea. Intr-adevar cartof dulce o sa gasesti la Cora, Carrefour, eventual poti intreba la ceva aprozare sau marketuri in Dej.
Sper sa va mearga mai bine cu diversificarea

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Surprinzator, la noi cartoful dulce a fost un esec.
S-ar parea insa ca adaugarea a putin unt in piureul de legume a schimbat in bine nsite treburi...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Surprinzator, la noi cartoful dulce a fost un esec.
S-ar parea insa ca adaugarea a putin unt in piureul de legume a schimbat in bine nsite treburi...

Naty

Si Stefana mananca mai cu placere legumele cu unt.
Azi vreau sa ii dau prima data peste. Am luat pastrav proaspat dar inca nu stiu cum sa il pregatesc. Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

De la ce varsta pot sa-i dau galbenus de ou? Ma gandesc sa il amestec cu legume, dar nu stiu daca sa mai astept sau nu. Ea are acum 6 luni.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, dupa "scoala americana" de la 8 luni...pe vesnicul argument ca e alergen, desi albusul e alergen si ala e interzis categoric pana la 1 an. Pe aici eu am auzit multe persoane care dau si de la 5 luni. In fine, eu i-am dat Iuliei de la 7 luni (tinand insa cont de varsta ei corectata, nu erau inca 6) si nu au fost probleme. Si, ca o preferinta personala, i-am dat si ii dau inca numai oua de prepelita; am inceput cu un galbenus (ca e mic), acum ii pun 2 sau 3, in legume. Am mai incercat un fel, cu branzica, orez fiert pasat si ou dar nu i-a placut, era probabil prea greu. Ii dau cam de 2 ori pe saptamana.
Anunt ca am administrat mamaliguta cu iaurtsi n-a fost rau deloc!
La peste eu inca am retineri...ca nu stiu ce sursa de peste proaspat ar fi mai sigura. Stiu ca exista topic pe aceasta tema dar unde nu am gasit lamuriri, ca se vorbeste prea mult de Pangasius si in general de peste oceanic care oricum nu ajunge proaspat la noi. Ma gandeam sa fac rost (dar cam peste o luna) de pastrav de la pastravarie, dar nici acolo nu stii cu ce-i hranesc...Off, greu in lumea asta poluata...

Naty

Mergi la inceput

Galbenus i-am dat si eu de la 7 luni. Prima data un sfert, apoi jumatate si abia apoi cate unul intreg. Ii dau de doua ori pe saptamana cu piureul de legume.
Eu mi-am pus mari sperante in peste ca se pare ca de carne nu e foarte mare fan. Azi o sa mai incerc o data sa vedem daca papa.

Mergi la inceput

Merci de raspunsuri. O sa mai astept atunci un picutel. Deocamdata am inceput sa-i dau branzica si ii place foarte mult, si combinata cu fructe si cu legume.
Asta cu alergiile, cred ca e boala secolului...
Am mai citit si despre banana ca nu se da inainte de un an, pentru ca este la fel alergenica. Eu i-am dat insa de la 5 luni, si a primit-o excelent.
De fapt, slava Domnului, nu am nici o problema cu mancarea cu ea. Mananca tot ce i-am dat pana acum - fructe, legume in tot felul de combinatii; dupa fiecare masa isi papa si laptele de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dupa ce am vazut aseara la stiri cum sta treaba cu bananele, ce chimicale injecteaza in ele ca sa ajunga la noi frumoase, ma felicit ca nu i-am dat inca, si nici nu-i dau pana la un an!!cica s-a facut studiu si pe primul loc la capitolul chimicale sunt bananele!!
http://stirileprotv.ro/bin/front.php?section_id=18&video_section_id=&media_id=60174871
..si strugurii, aia oricum nu-i cumpar de la hipermarket!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Dupa ce am vazut aseara la stiri cum sta treaba cu bananele, ce chimicale injecteaza in ele ca sa ajunga la noi frumoase, ma felicit ca nu i-am dat inca, si nici nu-i dau pana la un an!!cica s-a facut studiu si pe primul loc la capitolul chimicale sunt bananele!!
http://stirileprotv.ro/bin/front.php?section_id=18&video_section_id=&media_id=60174871
..si strugurii, aia oricum nu-i cumpar de la hipermarket!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

pai stii ce am citit eu ieri intr-o revista (Psichology)? Ca bananele sunt cele mai safe produse (era vorba de mancarurile cancerigene).
... Ma declar cetateanul turmentat... Eu cu cine votez?

Mergi la inceput

Am citit ca tofu e foarte buna pentru copilasi. Dati careva copiilor? De care si de unde cumparati?

Mergi la inceput