Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
luny, dar tu te-ai inscris la ei in baza de date si ai cerut sa fii contactata pt casting la aceasta emisiune?? cum de au dat ei de tine?
hai sa va povestesc eu, cum cu cativa ani in urma, am fost sunata de o mandra de la o emisiune tv, augusta si nu mai stiu cum, ca nu am retinut numele ei, pe mine neinteresandu-ma emisiunile de 2 lei de la tv....m-a sunat sa ma invite sa particip la emisiunea ei, care era despre cununiile civile...ea pretindea ca i-a "soptit o pasarica" ca voi avea cununia peste 1 saptamana si sa o las eu sa vina sa filmeze si sa apar la emisiune cu sotz cu tot sa povestim cum ne iubim noi si cum ne-am cunoscut...am luat-o la rost ca nu-si va castiga ea audienta pe seama mea, ca de unde are numele si nr. meu de tel si a fost suficient de fraiera sa-mi zica ca are pe cineva la primaria unde am depus actele pt cununie si i-a dat o lista cu datele celor care se vor cununa....pai mi se pare violarea intimitatii!!! una era sa-i dau eu datele si alta era sa se bage ea pe gatul meu, cu datele mele furate de la primarie!!! am facut-o cu ou si cu otet si ea tot o dadea cu recompensa!!!
uite cum am ratat eu sansa de a deveni vedeta!!!
vreti sa va mai zic ce se intampla cu datele voastre pe care le dati cand participati la anumite concursuri, tombole, la super marketuri, concursuri, etc??? se fac baze de date cu ele, care apoi sunt vandute pe bani grei....unde? la cei interesati sa faca bani pe spinarea voastra...
asta am aflat-o cand ne-au sunat de la o banca, sa ne acorde credit!!!
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by alexiaaa22
dragele mele, intamplator ma aflam si eu in birou ...
In cei 300 de euro pe care i-ai primit intra si prestatia ta de avocata pana-n panzele albe a televiziunii?
luny spune:
quote:
dragele mele,
intamplator ma aflam si eu in birou cu gandul de a participa la emisiune(si am participat).Doamna care acuza a venit impreuna cu sotul iar in momentul in care domnisoara ne-a sus ca ne ofera suma de 300 euro, s-au ridicat in picioare si au protestat ca aceasta suma este mult prea mica tinand cont ca intimitatea ei este in joc...In acel moment a intervenit o a doua domnisoara care a incercat sa ii explice ca ei nu cauta pentru emisiune oameni care accepta sa filmeze pentru bani ci ca vor oameni care fac asta mai mult pentru a ramane cu o amintire frumoasa si a intrebat-o daca pentru 10.000 euro ar accepta sa filmeze.Doamna a raspuns ca pentru suma asta ar accepta.Atunci domnisoara i-a spus ca ii pare rau ca nu are sa ii dea aceasta suma si mai ales ii pare rau ca doamna a venit la ei cu gandul de a face bani ...intimitatea nu se cumpara si nu se vinde. Doamna insarcinata a inceput sa vorbeasca tare si sa explice ca de fapt nu pentru bani a venit...CAM GREU DE CREZUT INSA CA A VENIT PENTRU ALTCEVA.
Am vrut sa spun asta pentru ca nu mi se pare corect ce se vorbeste pe aici .Eu am participat la emisiune si pot sa spun ca sunt cu totii foarte draguti , nu au facut nimic care sa ma deranjeze si m-au ajutat foarte mult in spital- medicii fiind mult mai atenti cu mine.Eu nu am acceptat sa filmez pentru bani...am vrut o amintire frumosa si nu regret nimic, ba chiar ma bucur ca am facut acest pas.Ne-au facut surprize frumoase si am trait clipe minunate.Cei de la prima au devenit prietenii mei si nici nu am simtit ca sunt filmata.
amuzanta povestea ta si nu-ti voi da decat o singura replica, mai ales ref. la: "Doamna insarcinata a inceput sa vorbeasca tare si sa explice ca de fapt nu pentru bani a venit...CAM GREU DE CREZUT INSA CA A VENIT PENTRU ALTCEVA." Pana una alta, nu mie mi-a fost cumparata intimitatea, ci tie!!...iar sotul meu nu a sarit direct in parul obraznicei aleia pentru ca a preferat sa-i raspunda cu aceeasi moneda, luand-o peste picior, in cazul in care nu ai inteles, si pe care de altfel am reclamat-o imediat producatoarei emisiunii, pe care am sunat-o povestindu-i ce staff are!...
Edit: si acum ca am citit ce a postat Ariel in pagina precedenta, mi-a deschis ochii, mie nu-mi daduse prin cap,chiar se leaga niste lucruri!...ca sa vezi ce chestie, cred ca s-ar putea sa aiba dreptate 100%! Waaau!!..pana la urma, cum am mai zis de vreo mie de ori, este treaba fiecaruia ce decizie ia, ce gen de persoana este, daca apare sau nu la tv, si in ce conditii! Asa ca te felicit pt aparitia la tv si abia astept sa vad emisiunea, iar daca nu sunt acasa, o sa o inregistrez sigur!!
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alexiaaa22 spune:
eu am vrut sa spun draga luny ca intimitatea nu se cumpara nici cu 300 nici cu 10.000 lucru pe care se pare ca nu l-ai inteles.
Eu nu incerc sa apar pe nimeni doar ca nu e cazul sa faci pe sfanta atata timp cat eu stiu foarte bine ce s-a intamplat acolo. Un copil e un lucru sfant iar tu ai crezut ca poti sa faci bani din asta.Imi pare rau pentru ca gandesti asa. Iar domnisoara pe care o acuzi era chiar producatoarea emisiunii si dupa ce ati plecat si-a cerut scuze pentru incident si a spus ca ea nu vrea sa cumpere intimitate.Banii sunt ca un mic cadou pentru bebe....iar pe langa asta am mai primit un cantar electronic si hainute.Dar nu cred ca cei care au participat la emisiune au venit pentru asta.Nu cred ca suma de bani si cadourile au contat.Daca te uiti la emisiune o sa vezi ca este foarte frumoasa si emotionanta ...nu este nimic negativ in ea. Eu nu aveam nevoie de banii lor am facut-o pentru ca am simtit ca este ceva ce merita.
Luny ar trebui sa recunosti ca ai gresit si mai ales ca nu te-a obligat nimeni sa participi ba chiar din contra au spus ca vor oameni care isi doesc asta si ca ei nu incearca sa convinga pe nimeni.De ce nu esti sincera si nu recunosti ca ti-au spus ca ei nu vor sa colaboreze cu voi pentru ca nu le place modul in care ganditi.
Venirea pe lume a unui bebe este un moment unic si numai cine l-a trait stie ce inseamna.Ar trebuii sa tragi concluzii si sa iti dai seama ca ai gresit.Nu mai minti ca nu castigi nimic.
capcaunul spune:
quote:
Banii sunt ca un mic cadou pentru bebe....iar pe langa asta am mai primit un cantar electronic si hainute.Dar nu cred ca cei care au participat la emisiune au venit pentru asta.Nu cred ca suma de bani si cadourile au contat.
Chiar asa, care sunt motivele pentru care accepti sa te lasi vazuta de o tara intreaga cum nasti?
luny spune:
quote:
eu am vrut sa spun draga luny ca intimitatea nu se cumpara nici cu 300 nici cu 10.000 lucru pe care se pare ca nu l-ai inteles.
Eu nu incerc sa apar pe nimeni doar ca nu e cazul sa faci pe sfanta atata timp cat eu stiu foarte bine ce s-a intamplat acolo. Un copil e un lucru sfant iar tu ai crezut ca poti sa faci bani din asta.Imi pare rau pentru ca gandesti asa. Iar domnisoara pe care o acuzi era chiar producatoarea emisiunii si dupa ce ati plecat si-a cerut scuze pentru incident si a spus ca ea nu vrea sa cumpere intimitate.Banii sunt ca un mic cadou pentru bebe....iar pe langa asta am mai primit un cantar electronic si hainute.Dar nu cred ca cei care au participat la emisiune au venit pentru asta.Nu cred ca suma de bani si cadourile au contat.Daca te uiti la emisiune o sa vezi ca este foarte frumoasa si emotionanta ...nu este nimic negativ in ea. Eu nu aveam nevoie de banii lor am facut-o pentru ca am simtit ca este ceva ce merita.
Luny ar trebui sa recunosti ca ai gresit si mai ales ca nu te-a obligat nimeni sa participi ba chiar din contra au spus ca vor oameni care isi doesc asta si ca ei nu incearca sa convinga pe nimeni.De ce nu esti sincera si nu recunosti ca ti-au spus ca ei nu vor sa colaboreze cu voi pentru ca nu le place modul in care ganditi.
Venirea pe lume a unui bebe este un moment unic si numai cine l-a trait stie ce inseamna.Ar trebuii sa tragi concluzii si sa iti dai seama ca ai gresit.Nu mai minti ca nu castigi nimic.
Cum iti permiti sa minti in asemenea hal, si cine esti tu in realitate? Si cum iti permiti tu sa-mi tii prelegeri despre ce inseamna un copil??? dak o iei asa, vad cat de sfant si sacru a fost pt tine, 'lucrul' asta de care zici, caruia i-ai 'facut cadou' 300 euro si expunerea la tv, dupa un scenariu penibil, dupa parerea mea.. NU AM GRESIT CU NIMIC IN FATA NIMANUI, ASTA SA ITI FIE CLAR!! Nu am cerut nimic nimanui, nu m-am oferit voluntar, ei m-au abordat pe mine am avut o curiozitate despre aceasta emisiune si atat! a, si acum o luna m-au contactat a doua oara, ca sunt profesionisti si au o evidenta a celor care i-au refuzat, si nu sunt singura!!..
Daca tie ti se pare normal ca in momentul in care intri pe usa sa ti se ceara imediat actele de identitate pt copii xerox, sa ti se bage sub nas un contract standard, la care nu se pot adauga sau scoate clauze, este treaba ta, pentru ca asta ati facut voi, d-aia parea totul aranjat intre voi si ei,imediat ati scos actele pt xerox, v-ati lasat pozati, si abia apoi s-a discutat despre ce presupune emisiunea!! Normal lucrurile ar fi trebuit sa stea invers, intai vorbim despre ce presupune emisiunea, apoi facem acte si xeroxuri, daca suntem de acord,pentru noi asta este ordinea logica a lucrurilor, ca nu sunt unul dintre aia 10 prosti care se nasc la un smecher!
Cu producatoarea emisiunii am vorbit la telefon de vreo 2 ori,ii am in continuare nr de tel si poate ar trebui sa revin cu un telefon la ea pt a sti ca exista angajate care ii 'preiau' functia!.. iar dupa voce avea in jur de 40 de ani, poate mai bine, iar acea dsoara nu avea mai mult de 20 si un pic!!...ca sa nu mai punem la socoteala ca nu a binevoit sa se prezinte inainte sa ni se adreseze, iar daca nu ai minti si ai fi tu persoana care era acolo, ai sti ca noi nu am initiat nicio discutie cu nimeni, ne-am ridicat cat se poate de civilizat sa plecam, spunand 'nu, multumim, nu ne inetereseaza'!!! Bineinteles ca nu m-a obligat nimeni sa fac nimic,d-aia am si plecat!! Tipa a intervenit iritata cand ne-a vazut in usa!!!...ca si cand aveam vreo obligatie sa ii dam vreo explicatie! Bineninteles ca in fata voastra si-o fi cerut scuze,dak nu va cunosteati dinainte, erati deja agatati si era pacat sa va piarda, la cate refuzuri au avut parte!!
Cred ca memoria ti-a inversat personajele,asta daca esti tu tipa care era acolo,ca ma indoiesc si de asta, EU am fost aia care i-am zis CLAR ca s-a intrecut orice limita a bunului simt cu stilul ala de abordare, si nu as fi colaborat cu ei dupa scena asta pentru nicio suma!!...
Daca vrei sa fii sincera, fii sincera cu tine insati,inainte de a te preocupa de noi,pentru ce ai venit TU acolo, dak nu pt bani aia sau pt a te vedea la tv? sau ai impresia ca povestea ta este mai deosebita decat a altora si merita facuta publica,sau prin filosofia aia de lemn, esti singura nascatoare de copil care stie ce inseamna asta, si cat de unic e momentul,nu? Adik dupa tine, cand nasti trebuie sa apari la tv, ca este momentul tau dse glorie si trebuie sa-l vada lumea,fara sa mai contezi nimic, ca o vedeta, in devenire!
DPN 14.03.2008
luny spune:
...iar despre cei de la Prima, care dupa spusele tale, 'nu vor sa cumpere intimitatea nimanui iar banii sunt ca un mic cadou pentru bebe'...asta spune tot despre profesionalismul si targetul lor de participanti la emisiune, cat mai multa prosteala ieftina! Aveti idee cati bani castiga ei de pe urma naivilor de genul asta?...daca ar fi putut ar fi prostit pe toata lumea pe gratis, cu sentimentalisme d-astea ieftine...trist, in ce tara traim...
DPN 14.03.2008
blackpanterro spune:
Eu nu vad care e problema?Mi-au placut la nebunie emisiunile de tip Birth Stories cat am fost gravida.Daca nici o femeie nu ar accepta sa fie filmata cum naiba am mai putea vedea emisiuni de genul asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
gudinde spune:
quote:
Imi pare rau dar te contrazic. Am mai scris despre asta. Nu este vorba de a te vinde. Cred ca a trecut vremea muncii patriotice si este normal ca daca cineva vrea ceva ce imi apartine sa am un pret. Asta nu inseamna a te vinde, ci a te respecta si a-ti stabili valoarea; cu atat mai mult cu cat partenerul de contract (postul TV) castiga o multime de bani din aceste emisiuni tip "reality show" care fac audiente foarte mari.
In prima ta postare ai scris:
quote:
dragele mele,
Am vrut sa spun asta pentru ca nu mi se pare corect ce se vorbeste pe aici .Eu am participat la emisiune si pot sa spun ca sunt cu totii foarte draguti , nu au facut nimic care sa ma deranjeze si m-au ajutat foarte mult in spital- medicii fiind mult mai atenti cu mine.Eu nu am acceptat sa filmez pentru bani...am vrut o amintire frumosa si nu regret nimic, ba chiar ma bucur ca am facut acest pas.Ne-au facut surprize frumoase si am trait clipe minunate.Cei de la prima au devenit prietenii mei si nici nu am simtit ca sunt filmata.
Prietenii tai???? Tu chiar crezi ca cei de la Prima sunt prietenii tai? Noii tai "prieteni" care s-au purtat frumos aveau tot interesul sa faca asta pentru ca filmarea sa decurga perfect, ca ei fac bani buni pe spinarea celor care au acceptat sa fie filmati.
Scuza-ma ca iti spun: 300 EUR, un cantar pt bb, niste hainute si niste surprize este o nimica toata.
Poate tu ai acceptat pentru ca sa ai o amintire frumoasa. Poate tu chiar esti o sentimentala. Dar sincer daca e vorba de sentimente atunci se poate avea un gentlemen's agreement ca ii vei lasa sa te filmeze, ca-i vei suna cand va fi cazul etc. In momentul in care cineva te pune sa SEMNEZI un contract prin care esti obligat legal sa faci anumite lucruri atunci cred ca este momentul in care se lasa sentimentele la o parte ... it's business! Trebuie sa existe o balanta intre obligatii si remuneratie.
Nu cred ca luny a vrut sa pozeze in sfanta.
Pur si simplu luny nu s-a lasa luata pe post de fraiera de catre cei de la Prima sau mai bine zis nu s-a lasat manipulata emotional: intimitatea nu are pret, un copil e sfant, nasterea e un moment unic etc., in timp ce partenerul de contract (postul TV) n-are nici un stres sa faca bani MULTI pe seama acestor momente unice, sfinte si fara pret.