Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!
Raspunsuri - Pagina 10
A_Iulia spune:
Despre ce reclama mascata e vorba? Sa nu uitam ca Luny a deschis subiectul, nu Alexia.
Si intrucat nu exista la inceput decat varianta lui Luny, Alexia a formulat si varianta ei, fiind prezenta acolo.
Mie postarile Alexiei mi s-au parut de foarte mult bun simt (desi pot sa inteleg nervii altora, mai ales cand au sarcina avansata).
Sincer, si eu m-as fi inregistrat pe un forum DOAR daca as fi vazut ca exista un subiect la care as putea aduce cateva informatii importante.
Eu va inteleg ca sunteti colege de odisee sau de alte topicuri si ca va luati apararea, este un lucru foarte frumos; dar totusi, pentru ca lumea sa-si poata face o imagine clara, ar trebui sa nu aruncati cu noroi in oricine formuleaza o parere contrara uneia din voi.
Adina + Olivia Q1.04
alinamoro spune:
Am urmarit de la inceput acest topic si ma "minunez" cu cata rautate va spuneti si va sustineti punctul de vedere.
Ce-i asa de greu de inteles ca fata a deschis acest subiect "ca titlu informativ" (citat din mesajul lui luny)? V-ati apucat sa o judecati, sa o disecati pe luny ajungandu-se la jigniri si vorbe ff urate.
Nu o cunosc pe luny, nici nu suntem colege la "Odisee", dar am vrut sa-mi spun si eu parerea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
motanik spune:
Sper ca nu sunt off topic. Am vazut aseara emisiunea, am ratat-o martea trecuta. Am trait clipele alaturi de curajoasa mamica de gemeni ce a nascut natural, am plans si am ras odata cu ei, mi-a placut f mult emisiunea si mi-a dat curaj mai mult pt luna iulie cand sper sa aduc si eu fara probleme pe lume o bebitza.
Nu cred ca pt bani accepta mamicile ci pt ca intr-adevar este o amintire foarte frumoasa pt copil, mai tarziu. Cred insa ca tb sa fii curajoasa sa accepti o camera de filmare langa tine in acele momente si mai cred ca tine de fiecare in parte sa decida daca nasterea trebuie sa fie ceva intim sau poate fi impartasit lumii intregi (si aici as interpreta ca pe o dorinta de a arata tuturor minunea care are loc si a impartasi cu toti bucuria). Noroc cu astfel de mamici, mie mi-ar lipsi emisiunea.
--------------------
Andra
papadie spune:
quote:
Originally posted by motanik
mi-a dat curaj mai mult pt luna iulie cand sper sa aduc si eu fara probleme pe lume o bebitza.
--------------------
Andra
FELICITARI!!!
ma bucur mult, mult pt. tine:-)
blog
vikinga spune:
Andra felicitari!!! Extradordinar ce veste frumoasa! Cit ma bucur pentru voi! Imi inchipui cit de fericita esti, stiu cit de mult iti doreai un bebe! Sarcina usoara si bebe sanatos!Si aici sunt emisiuni despre sarcina si nastere, imi plac, cit am fost insarcinata plingeam de emotie alaturi de acele mamici. Plus ca multe sunt si informative, pur si simplu prind bine altor (viitoare)mame. Imi mai plac emisiunile care urmaresc pas cu pas famiile ce adopta un copil, uneori povestea lor dureaza si citiva ani, pt mine a fost ceva nou sa vad si sa traiesc alaturi de acele cupluri, emotiile unei femei devenite mama prin adoptie. Am plins de-am rupt si in cazul asta:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
kid2003 spune:
Unele vor, altele nu vor, e dreptul fiecarei mame sa aleaga...Nu inteleg dezbaterea.
Emisiunea m-a emotionat si pe mine, mamica de gemeni a fost extrem de curajoasa si pozitiva la nastere, iar bebeii niste grasuni frumosi.
Scenariul nu mi s-a parut foarte prost...ok, nu se compara cu emisiunile din afara (discovery sau reality) dar pentru o emisiune romaneasca nu a fost asa de rau.
Si ati vazut cat de dragute erau asistentele in camera de nastere? Ce frumos ii vorbeau? Apoi la neonato, cata amabilitate??? Macar pentru chestia asta si tot s-a scos mamica, nu am vazut atata amabilitate si cuvinte frumoase intr-un spital de stat, mai ales maternitate!
bb2
Kya spune:
Tot citesc si citesc si (ca de multe ori pe acest forum), nu pot sa nu ma mir de cate rautati gratuite intalnesc. In loc sa fie pareri pro si contra spuse civilizat, fiecare concureaza la aruncarea cu noroi in celalalt.
Eu propun sa vina Prima TV si sa-si aleaga de aici participante la mizeriile alea de emisiuni ale lor. Ca vorba aia, la cat ii tineti in brate... ce sa se mai chinuie cu telefoane, cu interviuri.
Si imi mai place de mor cum toata lumea sustine "eu combat pareri, nu oameni" ... Yeah right!
ariel_7000 spune:
andra, in primul rand felicitari! in al 2 lea rand, felicitari pt modul elegant in care ti-ai spus parerea:)) ai fost draguta si blanda, fara nicio unda de agresivitate la alegerea lui luny:), care intr-adevar, cum am fost "acuzata", imi este colega de odisee si pot sa zic ca am ajuns sa ne cunoastem in cele 8 luni petrecute impreuna si stiu sigur ca nu este o "ipocrita" cum a fost etichetata...mai ales ca trebuie sa nasca zilele astea, cred ca ar fi bine sa o incurajam putin!
kid, intr-adevar, mamica de aseara a avut parte de tratament frumos...pacat ca numai de "ochii lumii"....eu zic ca asta este ipocrizia celor de la tv si din sistemul sanitar...oricum, merita luata in calcul sa acceptam varianta nasterii in direct pt a beneficia de drepturile care ni se cuvin in mod normal...
eu una ma astept sa fiu tratata frumos si delicat, fara sa existe camere de luat vederi prin zona si chiar exista asemenea locuri in romania si in bucuresti, unde exista oameni buni, competenti, care nu fac frumos, ca sunt urmariti! si nu vb. aici de sistemul privat.
o seara buna va doresc! si eu zic totusi ca ar fi frumos sa o incurajam pe luny, in loc sa o prindem la inghesuiala intr-un colt!
luny, nastere usoara si o intalnire cat mai rapida cu bb dulce!, cu sau fara camere de luat vederi, bb va fi vedeta ta:))
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
saphir spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
kid, intr-adevar, mamica de aseara a avut parte de tratament frumos...pacat ca numai de "ochii lumii"....eu zic ca asta este ipocrizia celor de la tv si din sistemul sanitar...........
.....exista asemenea locuri in romania si in bucuresti, unde exista oameni buni, competenti, care nu fac frumos, ca sunt urmariti! si nu vb. aici de sistemul privat.
o seara buna va doresc! si eu zic totusi ca ar fi frumos sa o incurajam pe luny, in loc sa o prindem la inghesuiala intr-un colt!
luny, nastere usoara si o intalnire cat mai rapida cu bb dulce!, cu sau fara camere de luat vederi, bb va fi vedeta ta:))
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
De unde stii tu ca cei care au asistat-o pe mamica respectica sunt ipocriti si "au facut frumos" numai de ochii lumii?? Ii cunosti personal?
Dupa cum ai spus exista si "oameni" printre medici, de ce nu crezi ca cei care au aparut ieri seara nu erau "oameni"??