LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana si eu sunt de acord, dar nu stiu cine s-ar ocupa de asa ceva, mai ales acum cand si muncesc fetele.
Imi pare rau ca esti obosita si nu mai ai timp de nimic. Imi imaginez cum esti si cat ai vrea sa mai stai cu fetele.
Sa-ti traiasca domnisoara, caci e mare deja. Nici mie nu-mi vine sa cred ca avem copii de 2 ani, ca am cam scapat de pampersi, biberoane si alte chestii de bebei.
Bumbi mersi ca mi-ai zis de produsele Amway. asta mi-a explicat ca lumea, doar ca vroiam opinia personala a unor persoane pe care le cunosc.
eu am comandat sol. de curata covoare/tapiterii. vreau sa curat movcheta de la marco din camera si covorul din living. incep cu asta, pe urma...daca ma convinge...mai cumpar si altele, caci multe ma atrag, vorbesc de cele pt. casa. De altele nici nu am vorbit.
cum e Sebi cu gradi? mai plange?
March , sper ca nu e ultima postare la noi si te-ai razgandit asupra decizie.
Bombo ma bucur ca ai scris. imi pare rau ca esti cu , sper sa treaca cat mai repede. Si o prietena din canada tot pe 14 merge la eco sa vada ce e bb, ea e in 18 sapt.
mama mia ce m-am distrat de Jasy...e mortala fie-ta...mai ales cum isi spune ea povestea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bumbi, pupam mami cu 2 baieti frumosi. Ce-i fata aia "morunceala"???

Bombo, merci pt. comentarii in drop, sa-ti treaca repede greturile alea rele. Yasi e criminala, auzi la ea, cu pixu' ascuns in pantaloni... m-am stricat de ras!!!

Parerea mea este ca, daca se va ocupa cineva de Mariuca, acea mamica sa fie din Bucuresti. Deschide cont in banca, cine doreste, trimite ceva acolo, apoi... cumpara un cadou, sau oferim banii, pur si simplu. Eu doresc. Nu am acum nicio idee, mi-e foarte foame, dar nu ma las invinsa... ma voi culca direct. Cine are idei, sa vina cu ele. Oricum, trebuie sa ne organizam repede. E pacat sa n-o facem, Mariuca este si fetita noastra .

In seara asta am fost in vizita/excursie la tata-socru, saracu' de el... Razvan s-a jucat cu el, ca de fiecare data, inchipuiti-va. Lasa ca vin maine cu detalii.
Gata, noapte buna tuturor, merg in patut, ca la 7 suntem suuuus!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bai nene eu nu stiu pe ce lume traiesc
Ma gandesc ca sunt in urma rau de tot cu preturile in Romania ...Ne gandim sa mansardam casa din Ro , asa ca l-am pus pe sorcu' pe drumuri sa afle ce si cum trebuie facut sa ne apucam de constructie .
Soo ca atare, cu ce am aflat ne trebuie nervi de otzel si un sac cu bani Numai proiectantul ne-a cerut 5000€ pt proiectul in sine plus taxe si alte acareturi pe la primarie ,pt o amarata de mansarda Iar cu birocratzia de la noi trebuie sa si asteptam 3-4 luni de zile pt a ne putea apuca de lucru
Poate in Ro este ceva obisnuit asta, dar eu va zic sincer ca mi-a crescut tensiunea cand am auzit...o fi de la sarcina ?!

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Bombo pai e scump proiectul, decat sa faci proiectul la o mansarda, mai bine faci la toata casa. E mai migalos si multi prefera sa nu faca.
Toate materialele snt scumpe. am auzit la tv ca s-a scumpit cimentul cu 15% si de aici ..totul.
Multa bafta si nervi de otel.
Astery eu azi am mancat, in plus nu am rezistat prajiturilor cumparate.

ma duc si eu la .

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Vladimir de Pufumic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115841

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Bag si eu cateva randuri pana la 8.30 cand plec la sedinta!

In primul rand le doresc spiridusilor sarbatoriti in zilele acestea "La multi ani!", sanatate, fericire, noroc si sa le dea Dumnezeu o viata minunata!

Eu am avut niste zile infioratoare si la serviciu si acasa.
La munca e ca la nebuni, se apropie termenele limita pt predarea anumitor proiecte sau faze si am descoperit cu stupoare ca la disperare oamenii sunt in stare de orice. Parca am inebunit cu totii, numai nu urlam unii la altii, ce mai, o atmosfera de "vis". Dar lasa ca trece si asta si redevenim oamenii amabili si prietenosi care am fost.....
Al meu spiridus a facut laringita. Marti seara l-am auzit tusind de vreo 2 ori si parca mi-a picat o caramida in cap. Traiasca internetul si in special DC-ul ca asa mi-am dat seama ce are puiul mic. Chiar daca nu am mai auzit "live" tusea de laringita m-am cam prins eu ca asta tre sa fie, asa, gen tuse din butoi si tipatoare. In consecinta nu am dormit decat vreo 2 ore toata noaptea ca l-am pazit pe sufletelul meu sa nu se intample, Doamne fereste, nimik grav. Dimineata am fost la Urgente, unde au zis ca e chiar in stare incipienta, mi-au dat Prednison si Augmentin (din fericire doar 2,5 ml/12 ore ca nu era grav). Acum e ok, mai muceste, mai stranuta dar nu mai tuseste. In schimb de la oboseala, incalzirea vremii si stresul de la munca m-am pricopsit si eu cu ceva pui de raceala. Si mai aiurea e ca ma doare (nu stiu daca e cel mai corect spus) un plaman....sper sa nu am pneumonie!
Am tot citit printre picaturi, sper maine sa reusesc de acasa sa le las un mesaj sarbatoritilor din zilele astea la subiectul fiecaruia de la Evenimente.

Ma bucur ca Dana s-a sesizat cu privire la ziua Mariucai. Si eu mi-as dori sa putem sa strangem niste banuti pentru ea. Imi amintesc ca bunicii ei au fost bucurosi de darul in bani pe care l-am facut anul trecut. A fost un gest tare frumos din partea noastra si ar fi minunat daca am reusi sa ne mobilizam si sa-l repetam.
Fetele din Bucuresti, se ofera cneva?
p.s. din punctul meu de vedere cea care strange banii nu e musai sa fie din Bucuresti, eventual dupa ce s-au strans toti banii pot fi trimisi unei fete din Bucuresti care sa se ocupe doar ca acestia sa ajunga la bunicii sau tatal Mariucai.

Va pup pe toti, mamici, pitici, bebici si burtici!

A, si sunt tot bobista. Se pare ca doar eu si Bumbi (si mama) am mai ramas pe baricade!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la noi!
Putin scriu ca am multa treaba.Ca si Ioana parca au capiat astia si in plus de munca mai am si examen azi si maine , deci de duminica gata cu o sesiune.Dar duminica mergem la petrecere la Vladi!
Mario e mai bine, adica nu mai iese afara -stiti voi la ce ma refer, nu mai face febra, insa ii curge nasul un pic, speram sa o rezolvam si pe asta.Si inca o veste buna, se pare ca al meu sot vine maine seara acasa.Asa ca in mare suntem bine , deci azi examen , maine examen si botez , poimaine ziua lui Vladi,hip hip uraaaa.
Va pupic si dc mai pot intru.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

dau o bereeeeeeee am mai doborat un examen

ptr toti sarbatoritica n am avut timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Dupa citeva zile de pauza. Timp in care Razvan a fost racit. Joia trecuta mi-a facut 40 febra. Asta ca l-am dus la gradinita fara sa fie complet refacut. Acum am inceput de miercuri si totul merge bine. Ieri cind am fost dupa el nu mai vroia sa plece. Am stat 40 de minute dupa el sa il imbrac si atunci cind am reusit a fost cu tipete. Unul il tinea, altul il imbraca. Azi bucurie mare ca merge la gradi, n-a plins deloc, a intrat singurel la copii.
Am scapat de suzeta, de fapt acum suntem pe drum. Miercuri la gradi a rupt-o de tot, nu mai avea ce tine in gura, a adormit la prinz fara ea. Ne-am ambitionat si noi si n-am cautat alta, asa ca a adormit fara ea. Se mai smiorcaie noaptea, dar suntem pe drumul cel bun. Oricum, seara adoarme cu mine in pat, uitindu-se la tv. Dupa ce ma iubeste bine si ma pupa.
Avem 2 masele noi jos, alea de 2 ani jumate, nici nu stiu cind i-au iesit.

Cam atit despre noi, ma duc sa termin de calcat si apoi am niste treaba. Trebuie sa intreb si de tort, nici nu stiu de care sa-i fac.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Referitor la Cadoul pt. mariuca...eu ma ofer sa strang banii (am timp liber pt. asa ceva), dar pe urma cui ii trimit? am blogul lui Calin, incerc sa-l contactez prin intermediul netului, poate imi da el un cont si ii transfer direct acolo. ce ziceti

Ioana insanatosire grabnica tie si lui razvanel. spor la munca si sa terminati odfsta cu balamucul de acolo.
Irina ma bucur ca mario si-a revenit, tie spor la ultimele examene.
Cosmi bravo gagica!!
Oana ma bucur ca si-a revenit razvan si ca ia fost dor de gradi. super ca nu mai aveti suzeta.

Noi suntem bine. maine dimineata plecam in Alba pana luni. duminica ii tine ziua nepoatei lui Clau, si numai atunci au gasit loc liber, asa ca e musai sa stam.
fug la bagaje, dar revin....

_

Mergi la inceput