LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)
Raspunsuri - Pagina 19
asteryaro spune:
Acina, INCHIBIDIL ! Atat de mult dureaza pana ai un card ? Hai ca stiam, dar glumeam cu inchibidilu'.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
dana_ene spune:
Fetelor, in primul si-n primul rand va multumesc pentru urarile de pe topicul Roxanei . Inca nu reusesc sa constientizez ca am copil de 2 ani. Ce mai... am fete mari, pupa mama pe ele!
Eu sunt extrem de ocupata. Cand ajung acasa de la birou nici nu stiu ce sa fac mai intai. In plus am zile in care ma simt atat de obosita ca nu-mi doresc altceva decat sa fiu lasata sa zac pe-un pat. Dar niciodata nu-i posibil.
In rest sunt multumita ca pana acum am sacapat fara raceli in familie, dar sa vedem ce-o mai urma lunile viitoare.
Noi ne pregatim de petrecere sambata. Nu facem ceva spectaculos cum mi-as dori, dar macar un tort si ceva invitati apropiati tot vom avea.
Aaaaaaaaaaa... sigur mai vroiam sa va spun cate ceva.
Dar oare ce?
dana_ene spune:
Astery, pupici pentru mesaj . Multumim! L-am primit mai tarziu.
Azi am fost in sedinta si am avut mobilul inchis.
Gravidutelor, sarcini usoare in continuare! Ma gandesc des la voi si va tin pumnii sa ajungeti la final cu bine.
Abia astept sa aflu vestile cele bune.
Si mai vroiam sa va intreb ceva.
Anul acesta nu mai ne organizam pentru Mariuca Andreei?
marchplayer spune:
Ba eu cred ca ar trebui sa ne organizam sa-i luam ceva. Sper sa reusim ca la cat de destramate suntem....
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Fetelor, nu va suparati, am intrat la voi ca voiam sa va intreb despre alocatie ... daca trebuie sa facem ceva cand se termina CIC-ul sau nu ? Noroc insa cu Bumbita , caci am aflat ca se trece automat de la 200 la 30 lei.
Mai am o intrebare : voi le-ati facut analizele la copii ? Ce analize le face ? Calcemia, glicemia .... sau ce ?
Giova, La multi ani ! Sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos. Uite dedicatie speciala : http://www.youtube.com/watch?v=6SzaTpaCyj4
(am vazut ca erai in cautarea melodiei)
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
intru repde-repede...am sedinta de masaj , tre sa vina maseusa. intru tarziu si va mai zic de noi
irina mie dr de fmilie mi-a scris pe cuponul de la guvern ca pentru2 ani doar sideremia se face gratuit. oricum ma duc la pediatru sa-mi dea trimitere sa-i fac mai multe: calcemia, fierul , magneziu, urina, copro si ce-o mai zice el.
pupici lui andrei nascut nella stessa giornata con mio amore.
giova LA MULTI ANI LUI CLAU!!! SA FITI FERICITI CA SI PANA ACUM, SANATOSI SI MULTA PUTERE DE MUNCA SI IMPLINIRI PROFESIONALE!!! DISTRACTIE FRUMOASA IN SEARA ASTA!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
Am scapat de Herba Life si dau de Amway. a fost o tipa la mine, dar i-am zis din start ca nu intru in sistemul lor MLM. a inteles, dar mi-a aratat produse si tot am comandat ceva. sa vedem cum e de bun, mi-a facut si ceva demonstartii, nu sunt nici asa de scumpe, asa ca nu am pierdut timpul de pomana.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
si pe mine m-a corupt o colega de serviciu. cumpar de 3 ani produse amway si am o gramada. mi le da fara comisionul lor de 30 %. am produse de la ingrijirea locuintei, la ingrijirea tenului, ingrijire corporala ( pt copii iau gelul si lotiunea cu miere si glicerina ), dinti, pana la vitamine. mai mult acum 4 luni, cand s-a nascut bebe de fapt, am luat si sistemul de filtrare a apei ESPRING tot de la ei de care sunt ffffffffffffff multumita. adio sticle, bidoane s.a .
imi place mult detergentul - vezi ca este ala pt copii, foarte bun si discret mirositor si pentru noi, economicos rau,. ala cu pastile -o pastila la un spalat.
daca vrei, mai putem vb despre ce produse vrei tu.
ce ai comandat?
maraki da azi am luat 14 boabe...mi-am notat si eu pe un calendar numarul boabelor. noroc cu ideea ta, ca uitam si eu pana acum.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
dana la multi ani din inima cu intarziere roxanei. si eu sunt de acord cu oraganizarea pentru mariuca. poate o mai si vedem pe micuta in cateva poze de la tati ei.
daniela
bumbita spune:
gata, a venit. ma duc la "morunceala". ne auzim mai tarziu.
Bombonicaaaa spune:
Hello doamnelor !
Hai sa va bag cateva randuri si despre noi acum cat sunt in forma
Suntem relativ bine , eu cu niste greturi chinuitoare rau parca's o carpa lesinata toata ziulica , zici ca-s bonlava nu gravida abia astept ziua indragostitzilor sa mergem la echo sa vedem ce face "fasolica"
Jasmine e fantastica , scoate untul din noi toata ziulica , cand ti-e lumea mai draga face cate o boacana . Acum cateva zile am crezut ca-mi sta inima de spaima ,a venit speriata de dupa un fotoliu si a zis ca are bubu la nas , cand ma uit la nasul ei am intzepenit i-si bagase mai fetelor un sambure de pomelo in nas si l-a impins cat a putut de abia il zaream eu .M-am chinuit de numa sa il scot cumva , fara sa il imping si eu mai tare dar sincer va spun ca dupa ce am reusit sa-l trag afara i-mi venea sa o iau la bataie pe mandra mea numai pt spaima ce mi-a tras-o
Mai sunt copii care se ascund sa faca boacane ? A mea e campioana la asta , cred ca e constienta ca face ceva ce nu ar trebui si numai ce dispare din raza mea vizuala , daca nu o vad un minut in calea mea , e clar ca este dupa fotoliul din living si face o prostie .
Cred ca nu am perete la parterul casei care sa nu fie scris cu pixul , si desi sunt mereu cu ochii pe ea tot mai trage cate un autograf , am gasit-o cu pixul ascuns in pantaloni si mergea asa agale si nevinovata pana m-am prins eu de figura si am urmarit-o unde merge ...la peretzi desigur
Dar avem si partzi bune , vorbeste foarte bine , in opinia mea ne intelegem perfect si chiar povestim , cantecele si poezii stie multe dar e de o incapatzanare rara , spune doar cand vrea ea si doar poezia pe care o vrea ,daca ar fi de dansat toata ziulica ar fi prima ,dansul e pe primul loc in indeletnicirile dansei
Cel mai tare ma distreaza cand stam amandoua in pat sa dormim si daca eu ma prefac ca dorm i-si spune singura povestea " Punguta cu doi bani" in varianta proprie normal " O baba si un mos , baba avea oua si mosul avea un cocos ,ghina tace ouaaa... Da-mi si mie oua sa pap ...Nu ,peaca si da bataie la cocos ...tace ouaaa" Asta este inceputul povestii lui Jasmine si e asa de comica cand povesteste si gesticuleaza incat nu ma pot abtzine sa nu pufnesc in ras si asa pierdem cate 2 ore numai pana adormim .
Cam asa ne umplem noi timpul , mai o boacana , mai o prostioara , ce o mai fi cand mai vine un bebe ...
Merg sa-mi pun zbenguita la nani si daca mai e cineva prin zona revin ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL