Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, tuturor mamicilor, ce mai faceti?
Am si eu un pic de timp, ca bebe doarme in carucior. Sa vedem cat il tine.

Vasari, sper sa nu fie un Don Juan, ca nu vreau sa faca sa sufere nici o fata.

Daria, nu conteaza ca Daria e cu cateva zile mai mare... ca unde e dragoste....

BB, multumesc draguta. Sunt convinsa ca si tu arati super, ca si cand erai graviduta erai frumoasa..Unde ai poze?

Eni si Ank, nu va faceti grji ca nu mai puteti alapta exclusiv... oricum le-ati dat bebeilor ce era important exact in perioada cea mai importanta.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83

O intrebare pentru fetele casatorite la ortodoxi.Trebuie sa te spovedesti inainte de cununia religioasa???

Acu multi ani cand m-am casatorit a trebuit sa ne spovedim.Si evident ca n-am primit impartasanie ci doar matanii.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Stefania, Bepanthenul, ere efect antiinflamator, antiiritant si calmant. I-am cumparat lui Lucas pt iritatia de la fundulet si i-a trecut imediat. Acum vreo 3 ani eu am avut fata arsa de soare, dar arsa rau, ma ustura ingrozitor. Mi-am dat cu crema asta si mi s-a calmat durerea, apoi a-nceput sa-mi treaca. Cumpara-ti ca iti foloseste si pt bebelina.

Adina, ce mai faci, scumpa? Micutzul Floris ce mai face? Unde pot vedea poze cu puiutzul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Stefania, Bepantenul contine dexpanthenol. Mai exista si un spray cu aceeasi substanta activa, Panthenol

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra-bell, ce draguta e Eva! Ce perisor are!

Mergi la inceput

Jasmin, multumim!
Probabil te uitai la pozele fetei in timp ceeu ma uitam la voinicelul de Lucas.
Poza asta e mortala: http://www.flickr.com/photos/23373490@N02/2234512687/

Inimioara mea

Mergi la inceput

Gasesc interesant site-ul asta: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/. Se si raspunde la intrebari pe forum
www.sfatul medicului.ro (fara pauza)

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by adinag

Eni, daca o pui mai des la san, in cateva zile iti creste cantitatea de lapte la cat ii trebuie. Cerere - oferta... Succes!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

eu as vrea sa o pun mai des la san dar ea de obicei doarme destul de mult si ziua, iar cand nu doarme ea regurgiteaza f mult...chiar si inainte de urmatoarea masa...plus ca nu are rabdare sa traga daca nu ii vine asa cum ar vrea ea. pana acum am avut mult laptic si se satura doar dintr-un san si era obisnuita sa-i vina mult si usor.saptamana trecuta am avut botezul si m-am cam agitat ,am fost si mai obosita...asta e... mai incercam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

adra da, se vede f frumos cul. rosie!

jasmine mersi de raspuns!

eu de azi am inceput sa ii introduc NAN 1 bebelusului ( la recomand. pediatrei) in loc de Humana 1....cu speranta ca va face si el kk singur

fetelor de 2 zile am gasit (sotzul de fapt) solutia pt adormirea lui bb cand e agitat si plange in patutz: il leagana pe picioare pe o perna....adoarme in 5 min...incredibil cat de mic e, 2 luni si 2 sapt, si ce repede simte "confortul" asta....si diferenta pt ca si patutul eu am posib sa il legan dar nu adoarmeSincer prefer aceasta metoda (desi e rasfat) decat sa il legan in brate ca deja are 6 kg....si ma cam dor ...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, tuturor mamicilor, ce mai faceti?
Am si eu un pic de timp, ca bebe doarme in carucior. Sa vedem cat il tine.

Vasari, sper sa nu fie un Don Juan, ca nu vreau sa faca sa sufere nici o fata.

Daria, nu conteaza ca Daria e cu cateva zile mai mare... ca unde e dragoste....

BB, multumesc draguta. Sunt convinsa ca si tu arati super, ca si cand erai graviduta erai frumoasa..Unde ai poze?

Eni si Ank, nu va faceti grji ca nu mai puteti alapta exclusiv... oricum le-ati dat bebeilor ce era important exact in perioada cea mai importanta.

asa e ...cu asta ma consolez si eu ca i-am dat macar si atat desi mi-ar fi placut sa-i mai dau laptic numai de la mine...e bine si atat ca ea a fost micuta doar 2,6 kg si acum are 5 kg.

Mergi la inceput