Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

O intrebare pentru fetele casatorite la ortodoxi.Trebuie sa te spovedesti inainte de cununia religioasa???Nu am apucat sa merg azi sa vorbesc cu preotul , o sa vorbesc saptamana asta la o slujba de dupa masa.

q4hit nu stiu sa iti raspund la intrebare, eu sunt una dintre cele care a ratat alaptatul exclusiv.La fel am patit si eu ca tine ...si nu am reusit sa il mai satur veci de la san, orice am facut si m-am chinuit pana la aproape 3 luni .Poate fetele reusesc sa iti dea mai multe sfaturi.Nu stiu de unde am avut atatia nervi si rabdare sa imi storc fiecare picatura asa de mult timp

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

pupici la mamici!!!
Mai apuc sa intru si eu sa scriu, de citit reusesc sa "fur" cateva minute macar la doua zile...bebe a mai crescut, se uita cu mare atentiie in jur si e mai atent la ce se vorbeste in jurul lui...i-am dat si suzeta si reusim astfel sa-l mai pacalim un pic pana se face cat de cat ora mesei,
Eu incerc sa-i dau si san , se pare ca e ceva lapte, dar nu suficient si trebuie sa completam cu formula.Noaptea tot se trezeste pt papa la 2-2,5 ore, deci de vreo 3 ori pe noape. Reusim sa facem si kk singurei, in fiecare zi, chiar multisor...dar ne scremem ff rau. Ii dau si ceiut de chimen si fenicul...macar sa-l ajute la digestie.
In fiecare seara inainte da baita are un somn profund.
Noi pregatim botezul din 23 februarie, mai restrans, vreo 20 de persoane.
Am vazut pozele cu bebeii de la odisea noastra si sunt niste scumpilici...sa dea DD sa fie sanatosi si sa creasca mari sa ne aduca numai bucurii!!
Cu drag, Catus76, mami de Petru-Cristian, 21 dec 2007!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by Ank83

O intrebare pentru fetele casatorite la ortodoxi.Trebuie sa te spovedesti inainte de cununia religioasa???Nu am apucat sa merg azi sa vorbesc cu preotul , o sa vorbesc saptamana asta la o slujba de dupa masa.

q4hit nu stiu sa iti raspund la intrebare, eu sunt una dintre cele care a ratat alaptatul exclusiv.La fel am patit si eu ca tine ...si nu am reusit sa il mai satur veci de la san, orice am facut si m-am chinuit pana la aproape 3 luni .Poate fetele reusesc sa iti dea mai multe sfaturi.Nu stiu de unde am avut atatia nervi si rabdare sa imi storc fiecare picatura asa de mult timp

Ank Raul 17.10.2007

mai incerc....cu rabdare...numai sa vrea si ea ca e o mancacioasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Ank Raul 17.10.2007

Eu nu m-am spovedit, si mi-ar fi zis nasha daca trebuia, ca ea tinesi stie toate riturile astea religioase.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Eni, daca o pui mai des la san, in cateva zile iti creste cantitatea de lapte la cat ii trebuie. Cerere - oferta... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Daria23

Stefania daca ai posibilitatea sa iti cumperi din tara Bepanten e foarte bun pentru sfarcuri sau eu am mai folosit si un ulei cu calendula Weleda cumparat de la farmacie din italia si inca ceva..sa incerci sa stai la bustul gol in casa si sa nu porti altceva decat bumbac 100% pe piele

Poze Daria

multumesc de sfat...din pacate nu am cum sa fac rost de Bepanten...asta e poate cu timpul..ce stiu eu...oricum de stat stau la bustul golsi dupa fiecare papata imi usuc sfarcurile cu feonul...cat despre bumbac..folosesc discurile de absorbit lapte speciale..de unica folosintza... fac tot posibilul sa-mi fie mai bine..dar...

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mamici cu pb la sani, am inteles ca ffff buna e mierea naturala!!! nasa mea a avut rani mari la san si se dadea cu miere si treceau de la o zi la alta!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

wow ar fi ceva..am sa o incerc si pe asta..plus ca pt. bb ar fi mult mai placut chiar daca ar mai ramanea ceva reziduu...

avem o lunita ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

Stefania, asa cum zice Daria, Bepanthenul e bun aproape pt orice fel de rani. S-ar putea sa existe o mica diferenta de nume fata de Rpmania. In Spania se numeste Bepanthol, vezi poate ii coincide numele cu asta.

Incerc sa pun niste poze, sper sa reusesc. Sunt doua pagini.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

http://www.flickr.com/photos/23373490@N02/]poze cu mogaldeatza[/url]"

mersi mult..dar ce principii are aceasta crema Bepanthen cine ma lamureste..caci mi-ar fi mai simplu..as cauta ceva asemanator

avem o lunita ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geo_ionita

Si eu ii dau bebelinei mele, care are maine 40 de zile, numai san. Mi-a spus azi cineva ca nu e bine sa manance la o ora, o ora si jumatate ci sa ii fac program sa manance la 3 ore pentru ca din cauza asta vomita des si ca nu e bine ptr stomacelul ei ...si intre mese sa ii dau ceai, o lingurita doua. Dar nu stiu exact ce ceai...poate baby drink, dar sa fac un plic o data si sa ii dau din acei 50ml de mai multe ori. Precizez ca si bebelina mea mananca des...mai ales noaptea ma termina la 2 la 4 , la 6, la 8 cateodata si mai des...
Voi folositi pompa dupa ce alaptati? Ca eu uneori pana ii dau sa manance mi se uda tricoul rau de tot, parca as fi la un concurs de tricouri ude...

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

da si mie mi-au spus ca tb sa manance macr din 3 in 3 ore daca nu din 4 in 4 ca acum creste si tb sa creasca si timpul intre mese..si ca tb obisnuiti asa ..bla,bla,bla..da eu tb sa o las sa planga ..ca spun ei..nici nu rezist sa o vad cum face saraca ..un cont e cand vrea alintata si 2 sunt cund ii este foame...atunci nu mai pot sa o amagesc cu nimic...eu in schimb de sete cateodata ii mai dau ceai de musetel cate 50-60ml...dar cred ca pana acum i-am dat numai de vreo 3 ori cand efectiv nu mai puteam si stiam ca ea a papat bine si imi cere din ora in ora...dupa ce bea ceiutul ..dupa vreo jum. de ora se linistea ..si chiar adormea..dar ultima oara n-a tinut nici cu el..se vede ca ii era foame..si atunci ...operatiunea tzatza..ca altfel e jale..

pompa mi-am cumparat-o dar n-am folosit-o decat cand stateam rau tare cu sanii..si e asa de enervanta ca nu reusesc sa scot mai nimic..si da mai degraba imi curg sanii singuri decat cu ea...

de udat nu ma ud caci folosesc tampoane asorbilapte..sunt f. eficiente da' si scumpe caci sunt de unica folosinta...

avem o lunita ...

Mergi la inceput

vad ca numai eu sunt pe aici...vb de una singura...

avem o lunita ...

Mergi la inceput