Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor,am reusit s aintru si eu sa vad ce mai spuneti nou.Eu sunt racita si mi-e teama sa nu se molipseasca bebe aveti sa-mi dati ceva sfaturi.Port masca dar oare e de ajuns?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

buna seara si de la noi,

urmy, tu mananci salam si eugenii in perioada cat alaptezi? Asa as manca si eu o eugenie dar mi-e frica de burtica bebelului. Pot manca snca de praga daca alaptez, eu stiam ca sunt interzise mezelurile pe perioada alaptarii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Moldoveanca, masca e foarte folositoare...si eu mam folosit si nu a racit fata. Aeriseste des acamera in care ai stat tu impreuna cu copilul si evita ( pe cit se poate sa stai cu el in aceeasi camera prea mult ). si spala-te ff bine pe miini.(chiar excesiv as zice).
Mai vroiam sa iti zic ca am vazut fotografiile: halal copil, halal mamica. Arati beton domnule, esti asa supla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

era foarte racit.
luase Ospamox si nu i-a trecut raceala.
asa ca mi-a dat gentamicina.
de doua ori pe zi seara si dimineata venea asistenta acasa si i le facea.

eu nu am facut decat sa-i urmez sfatul.

acum multumesc lui Dumnezeu ca e bine.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by afibebe

era foarte racit.
luase Ospamox si nu i-a trecut raceala.
asa ca mi-a dat gentamicina.
de doua ori pe zi seara si dimineata venea asistenta acasa si i le facea.

eu nu am facut decat sa-i urmez sfatul.

acum multumesc lui Dumnezeu ca e bine.

afibebe, scumpa, e bine ca oricum , la un moment dat trebuia sa ii treaca...gentamicina nu avea ce bine sa ii faca, in schimb multe rele...Te rog , ia in considerare si alternativa de a cauta un pediatru mai "luminat". Tu nu ai nici o vina, de unde sa stii tu. Mai mult ca sigur a fost o viroza, si nu avea cum sa raspunda la antibiotic. Pun pariu ca pediatrul tau bate spre 60 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Magda,ma faci sa rosesc.Am aerisit eu camera dar ca sa nu stau cu el e cam imposibil ca suntem singurei.L-am tot scos afara sper sa nu se molipseasca dar am un stress.Nu stiu cum am racit ca doar noi doi singurei in casa noi doi afara,imbracati bine.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

are in jur de 40 de ani.mai sa fie.
nici in doctori sa nu mai ai incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Magda, sunt dezamagita de carte pentru ca ma asteptam la altceva. Da, este prea sumara. M-am preocupat mult de ce inseamna copil peste 3 ani ca acolo sunt problemele majore zic eu (sau au fost la noi) si pot spune ca mi se pare insuficient tratat. Sa nu te superi pe mine. Metodele sunt super ok, cum as putea sa le contrazic. Dar abordarea...nu stiu cum sa explic, prea simplista. Ca sa nu mai spun ca am si incercat din metode si nu au mers totdeauna. Apropos, am cele 2 volume din Parintele perfect si sunt cam in aceeasi nota.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Magda, mi-ai dat de gandit cu cartea. Nu o terminasem ca nu am avut rabdare. Dar incerc sa reconsider. Poate m-am apucat cand nu aveam dispozitia, ca am citit la munte cat eram cu bolnavii. ca ai certat-o pe Afibebe cu gentamicina. Daca o fi avut viroza bietul copil bineinteles ca nu trecea cu antibiotic. Uite asa patiram noi acum la Alex, nici gand sa ii treaca febra aia 40 pana nu si-a facut virusul damblaua. La Andrei insa a mers surprinzator.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by andreea_deea

buna seara si de la noi,

urmy, tu mananci salam si eugenii in perioada cat alaptezi? Asa as manca si eu o eugenie dar mi-e frica de burtica bebelului. Pot manca snca de praga daca alaptez, eu stiam ca sunt interzise mezelurile pe perioada alaptarii.....

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

da, am mancat. Nu stiu daca i-au facut rau sau nu. Am evitat fasolea si mazarea caci astea ma baloneaza. Recunosc ca am baut si sucuri acidulate si cand le-am intrerupt, am observat ca copilul meu nu mai are gaze. Mea culpa.

Mergi la inceput