Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
aeperju spune:
Erinaaaaaaa! Pe unde esti?
Mai vino si fa un update .
Pupici fetelor!
Noi suntem bine, ne jucam de mama focului, radem, chiuim, ne sucim...de toate. Iar mama....topita dupa puiut.
Numai bine tuturor!
emma
magdaz spune:
gabitz 78, sorry, nu vazsem.
da-mi cifrele exacte, asa nu se poate zice nimic.
scrie cifrele exact.
danuta36 spune:
Seara buna!
Am fost si noi la plimbare,cam o ora,am intalnit multe mamici cu bebici,daca a fost vremea faina...Am luat de la o farmacie gel Dentinox,caci vad ca in fiecare seara avem program de plans si marait din cauza gingiei de jos,si mi-am luat mie un ceai antiadipos,poate mai scap de kilele in plus.Aaa,pai si m-am saturat sa mi se tot spuna ca 'vai,ai ramas cu burta'..
Pupici la mamici si bebici
Roxana_G spune:
Afibebe, pai gentamicina este antibiotic si super tare. Mititelul, de ce nu i-or fi pus branula? Sa stii ca Alexandrei voiau sa ii faca anul trecut pentru streptococ insa spuneau ceva de branula. Probabil Cristi a avut ceva viral si normal ca nu a raspuns la antibiotic. Ai mei amandoi au avut viroza, de aceea nu scadea febra. La Andrei a mers antibiotic pentru ca febra era mai degraba de la otita, la Alex a fost virus pur si 3 zile a tinut-o cu 40 cu tot cu mama lui de antibiotic. Acuma ce a fost, a fost. Ma gandesc la el mititelul ce l-au chinuit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rodicamaries spune:
salut fetele...
va scriu repede...am fost la dr azi cu Darius...stiti voi faza cu fontanela...doctora de familie imi zisese cand am fost cu el la injectie ca are fontanela prea inchisa, asa...intru in cabinet...ma intreaba daca copilu-i bolnav...eu ii spun ca am mers pt ca are fontanela prea inchisa...sa vad daca nu-i problema...din start a ras doctorul...mi-a spus ca nu exista fontanela prea inchisa...nu la toti copiii se inchide la fel, Intradevar pot fi probleme neurologice...si ca urmare a acestora se inchide si fontanela mai repede...dar apar alte simptome inainte...deci nu e cazull...
asa ca fetele care sunteti in cazul meu...NU VA STRESATI... si daca era inchisa nu-i problema..
Pupici...Sper sa revin dupa ce culc baietii
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Andries spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
...ce aiurea am scris cu BB la san si ochii
Andries, m-am mai uitat pe net - sunt zeci de spray-uri anti-acarieni de la n-producatori (ex Milbiol de la Hexal). Cam toate sunt pe baza de extract de copac neem/niem (Africa, India) si e total eco si nepericulos. Limiteaza dezvoltarea lor (se re-aplica la 4-5 sapt si apoi cica anual) si se da pe saltea & perna (cel mai important!) si pe canapele, covoare si chiar si pe jucarii de plush.
Alta solutzie e scoaterea saltea/perne la inghetz - cum mentzionasem deja.
Si "encasings": huse de saltea / perne anti-acarieni (materiale speciale) - se spala la 60 sau 95 grade.
Alergia la acarieni merge mana in mana cu cea la praf de casa...
(Precis gasesti si la farma noastre.(?) In germana ii spune "Milbenspray" - are cine itzi aduce?)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika multumesc foarte frumos, raman datoare, caut si la noi acest spray si daca nu-l gasesc vad eu cum fac sa ajung sa-l iau de undeva.
Andries
Andries spune:
grafomanelor... abia abia am reusit sa citesc din urma, poze n-am vazut ca n-am apucat...deja ma simt "pe tusa" !! Acum sa scriu si eu repede pana termina al meu de pus masa
Piciulika inca o data mii de multumiri, numai cine are alergii ca ale noastre poate sa inteleaga ce disperati suntem...
Myral eu nu stiu nimic despre bronsiolita, eu daca am o problema dau fuga la pediatrie, sa asculte la stetoscop bebeul.
Sim mie borcanele alea mi se par scumpe. Daca le faci in casa iesi muuult mai bine, minus munca de rigoare evident. In timp n-o sa-i mai ajunga 190g beleive me!!
Maria mie imi place de tine asa vorbareata, la inceput ma ameteai cu literele alea mari, dar in timp ma obisnuisem si cu alea. Tine-o tot asa!
Rox bafta cu menajera si cu bonele!
Pinacolada bafta si tie!! Eu, abia la a treia bona angajata am invatat cum sa aleg, dar unii au noroc din prima! Sper sa fie si cazul tau.
Magda sotul meu este de-o varsta cu mine, 33. Victor nu m-a mostenit si sper nici Mircea, Doamne ajuta!! Genele husbandului sunt mai tari.
Ma duc la masa... pupici.
Andries
andreea1002 spune:
Danuta36, si eu am Dentinox in casa, insa nu i-am dat deocamdata. Parca nu i-as da asa devreme...
Bine, nici nu plange foarte tare din cauza dintilor, se linisteste dupa ce isi roade un pic pumnul...
Fetelor, ma bag la un ...peste vin fiert am sarit in seara asta, nu am mai avut timp...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
magdaz spune:
Rox, de ce anume esti dezamagita de carte ?
stiu ca eu( sau si eu) ti-am recomandat-o. Ti se pare sumara...sau nu esti de acord cu metodele ?
magdaz spune:
quote:afibebe...bine ai revenit
Originally posted by afibebe
a fost si foarte racit.
i-am facut injectii -gentamicina - si a luat antibiotic.
insa i-a trecut si acum e bine.
noaptea e destul de agitat.se trezeste si tipa.daca-l iau in brate adoarme imediat.
inca nu a renuntat la masa de noapte.
aseara l-am cantarit inainte de baita si avea 7380 de grame.
eu sunt multumita.
trec acum sa citesc din urma.
24 de capitole..... de recuperat.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
acu' gata cu dulceturile, trebuie sa te iau la bice, ce gentamicina domnule...? Nu exista afectiune la sugar pt care sa se dea gentamicina. Vezi ca pediatrul ala de-a zis asa e limitat si batut in cap... Mititelul Cristian..
Pentru ce? ca a racit?
Cu dat mincarica prin bibe: sa stii ca asa i-am dat si eu lui Cristian din lene pura, ca nu aveam chef sa stau o ora pt 150 ml , si de la 8-9 luni , cind a devenit mai capabil a papat cu lingurita bine mersi.