Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Salutare

Imunizare - nici Dianei nu ii dau nimic ca pe aici nu se da dar mai ales pentru ca ea nu a mai fost racita de cand avea 10 luni (atunci am dus-o pentru prima data la gradi si cam o luna am avut probleme, a facut si febra mare, a luat si antibiotic). De atunci mai face cate un pic de febra din cand in cand care o tine o zi doua si are cauze necunoscute (ca nu e insotita de nimic, tuse sau sa-i curga nasul) si cam atat. Sper sa semene cu noi (racim foarte rar) si sa nu fie doar o intamplare ca a fost bine pana acum.

OlgaT, am vazut la stiri ce e in est! Noi tocmai iesim dintr-o perioada receeee, cam de luni sunt in medie -30, miercuri parca au fost -45. Acum cica se mai incalzeste, -25

Loreen, 18kile? Ce inaltime are Delia?. Diana se invarte pe la 12.5-13kg dar probabil e mai scunda decat media copiilor de varsta ei ca nu pare deloc slaba asa ca pana nu v-am citit pe voi nici nu mi-a dat prin cap sa ma intreb daca greutatea ei e in regula sau nu.

Parca povesteati la un moment dat si de mancare, eu ii pun in farfurie si ne mai "jucam" cateodata (sa vedem cine termina primul, uite ce frumos mananca Diana etc.) sau ii mai bag eu in gura daca e cooperanta (adica vrea sa manance dar ii e lene ca se mai intampla). Cand nu vrea asta e, strangem masa si data viitoare...Mama in schimb se tine cu castronul/farfuria dupa ea prin toata casa si nu se lasa pana nu termina. Dureaza si cate doua ore cateodata, degeaba ii explic eu ca daca ii e foame trebuie sa manance la un moment dat. Si intr-un caz si in celalalt are zile cand mananca bine si zile cand trebuie sa te rogi de ea.

Monu am vazut pozele...tare frumos ai imbracat-o pe Antonia!!!

Adriana, imi pare rau de nepotica ta, parca spuneai odata ca primul tratament/operatie nu mai stiu a reusit si ma gandeam ca e ceva mai maricica dar vad ca are numai opt luni...sanatate multa!!!
E super racheta lui Aidan, de unde ai luat-o ca ma bate gandul sa o fac pe fi-mea astronaut :) Ea are un dinozaur din asta care se umfla si pe care il calareste de vara trecuta.

OlgaM, imi pare tare bine ca lucrurile s-au "asezat" la voi!!!

Gabitza, felicitari pentru baietel si astept vesti bune in continuare. Cand primesti rezultatele alea?

Florentina e simpatica tare Maya cu comentariile ei! Ii "povesteste" si lui Patrick? Au inceput sa se joace amandoi sau este inca prea mic?

Aoleu ce m-am intins...trimit asta si poate mai revin ca se anunta vremuri "bune"

Pa, pa

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei are 17 kg si cred ca 100cm.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

NewMami,am vrut sa iau Wii de pe eBay dar e de la $400 in sus si nu m-am incumetat.Mai sunt inca la WalMart cu 250 si contin 6 jocuri, practic pachetul sport cu box, tenis, bowling si mai 3.
Am vb cu cumnata mea, cand au timp, sa ne ia de la WalMart(nu au pe net oferte doar in magazin) si noi ii dam banii.Acum nu am mai intrebat-o de el ca are o gramada pe cap cu fetita ei si mi rusine sa o intreb de un lucru asa frivol cand copilul ei e intre viata si moarte.
Oricum daca il gasesti cumpara-l ca e super, copiii mai mici de 7 ani nu cred ca se pot juca, eu cel putin nu as lasa pe mana lui Aidan asa joc pt ca e totusi un lucru scump si pe care oricum nu cred ca l-ar intelege.
A si felicitari pt casa, e super!!!

Da fetelor sunt tare necajita pt nepotica mea.Nici eu nu cred in miracole dar totusi sper sa se insanatoseasca.Ea e un caz unic pt ca dr nu au mai avut pacienti cu asa forma avansata de cancer la asa varsta asa ca incearca si ei tot felul de chestii experimentale.
Ce sa mai zic...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Hai ca pana am trimis eu mesajul au mai scris cinci persoane...da' am fost desteapta de data asta, am vazut ca site-ul face fite si am dat un copy la ce muncisem junmatate de ora. Ha, tare inspirata am fost ca nu l-am trimis din prima...

Tdi, bafta cu noul job. Skype-ul (cu credit) e intr-adevar bun si relativ ieftin. Noi avem si Voip pe teren dar eu una nu l-am folosit niciodata.

Anca, nu ar trebui sa fie doar diferenta de pret la vopsea (ca stiu ca aia colorata e mai scumpa)? Bine ca v-ati linistit cat de cat.

Gata pe ziua de azi ca mi-am facut norma pentru doua saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Dana, racheta am luat-o de pe eBay, se vinde si pe Amazon dar Aeromax, compania ce o face, nu livreaza APO/FPO (adrese militare) asa ca am luat-o de pe eBay putin mai ieftina.Pe Amazon e vreo $35.
Aidan a stat toata ziua calare pe ea, sper sa nu o lase supa un timp ca si cu casa.Se poate cumpara si costum de astronaut dar....

Cuscra, mancara-ti ciorba de burta?Cum mai e cu maseaua, eu zic sa te tot prefaci ca te doare sa ai cat mai mult rasfat LOL

Wow ce de kg vb voi aici, Aidan abia a trecut de 14kg si are 98cm.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

alexia are 90 cm si vreo 12 kg

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Dana cred ca are pana intr-un metru...daca o vezi nu-i grasa...este indesata ,nu are carnea pufoasa...asa a fost si Bianca.
Cine o vede "...vai hai la tanti-n brate "...pana apuc eu sa zic nu ca-i grea deja se inhama si si-o fura imediat ca-i rupe-n doua de shale...

Monica nu am facut poze la animal ca numa de asta nu aveam eu chef dupa ce-mi pierdusem o ora sa impopotzonez potaia...dar arata excat ca-n poza lui cu exceptia funiei de la craci...iar cand l-am scos din cuptor i-am innebunit pe toti...a iesit foarte bun si fraged...si a doua zi era comestibil...
De care budinca zici?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen, zilele trecute vorbeati de ceva budinca.

, mami de printese

Mergi la inceput

Aoleu, Loreen despre ce potaie vorbesti tu acolo ca eu eram cu gandul tot la discutia despre pisici si acum rad singura cu monitoru'. La "funia de la craci" inca ma gandeam ca o fi vreo moda sau faci tu o descriere mai plastica dar cu scosu' din cuptor m-ai dat gata. Si nu gasesc emoticonu' ala care se tavaleste de ras, fir-ar!

Mergi la inceput

era vorba de un curcan umplut. :)))

, mami de printese

Mergi la inceput