Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina G spune:
Teddy, multa bafta cu noul job! Tinem pumnii sa fie bine! Ati reusit sa ii dati de cap telefonului? Citind ce peripetii aveti cu noul membru al familiei nu pot sa nu fac remarca ca o matza in calduri era tot ce iti lipsea, fie ea si frumoasa. Cum te mai simti azi?
Aurasa, tare faza cu bomboanele! Maya zilele trecute cand ma pregateam sa plec cu Patrick la spital i-a luat niste bani lui taica-miu din buzunarul de la piept si mi i-a adu mie. Cica :"i-am luat si eu lui Gigi banii astia sa ai si tu sa platesti la doctor"
Danelutza, cum esti azi? Zici ca e un facut cu bolile astea... se aduna toate odata de parca una nu ar fi destul! Sanatate multa, ai grija de tine!
Elisor, sunteti mai bine cu raceala? Ce mai face Bia?
Adina, noi am fi amatoare de intalnire, daca mai e valabila. As iesi cu Maya si sa-l las pe Patrick cu mama, tinem legatua pe mess daca e! Multumim de invitatie!
Ati vazut ce reduceri sunt pe site-ul din Franta, La redoute? Eu le-am cumparat o gramada de lucruri copiiilor si pentru mine destule... iar acum sunt majoritatea la 1, 2 si 3 euro, bine ca nu am card si apelez la prieteni ca altfel as lua mereu cate ceva ! Uitati www.laredoute.fr/achat-prix-ronds-enfant.aspx?categoryid=41303202" target="_blank">aici si www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-tout-a-moins-90-pourcents.aspx?categoryid=41134540" target="_blank">aici daca vreti sa vedeti....
Oana, esti mortala!!!
Adriana, sunteti norocosi sa aveti atata spatiu... noi abia la vara, cand o sa mergem la Fagaras o sa putem insira tot ce avem prin curte. Intentionam sa le facem un mini parculet cu o groapa de nisip si sa punem net... as sta in conditiile astea toata vara acolo... facand abstractie de socrii care acum au intrat la "diverse", o sa fie super!
Ma duc sa imi vad de copii ca il dispera pe tata prin sufragerie.... Va pup!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
monu spune:
Adriana imi pare rau sa aud asa vesti proaste. poate totusi are un pic de noroc si scapa.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
omustata spune:
Mstroie, La multi ani cu maaaaare intarziere! M-am uitat prin niste poze mai vechi si mi-am dat seama ca nu am mai vazut de multa vreme poze cu David.
nelia-cand citesc de fetele cu doi copii si cat de greu se descurca obosesc eu, dar cand citesc ce faci tu ma apuca ameteala de-a binelea. Sper sa ai putere sa-i cresti si sa te descurci cu toate. MI se pare infiorator de greu.
monu-chiar o printesa Antonia. Este atat de dragalasa! Sa-ti traiasca!
blackpanterro-tare rau imi pare de nepotica ta. Poate se indura Dumnezeu de ea si face o minune, desi eu nu prea cred in minuni.
Flori-este mortala Maya cu ce scoate din ea. Cred ca as muri de ras sa o ascult. Vorbeste ca un om mare. Si are un par (am vazut pozele)!! Maya M (asa isi zice Maya mea de cand mai are la gradinita o fetita cu acelasi nume) este bine acum si mie la servici imi place foarte mult, multumesc de intrebare.
Tdi-sananatate multa, multa! Pisica este superba! Ma amuza tare povestile tale, dar nu mai scrie cu litere mici ca innebunesc cand citesc. Abia vad ce scrie.
Aurasa-sanatate baieteilor. Simpatica povestea de la dr.
Gabitza-sunt sigura ca totul va fi bine. Tin pumnii!!
Gata, plec la servici. La noi este zapada mare, sa vad cum ajung. O zi buna.
Olga si Maya (28.05.2005)
loreen spune:
Tora eu ii dau echinaceea Deliei dar varianta homeopata...mi-a dat dr homeopat o schema care incepe in octombrie si se termina in aprilie...individualizata pe tip de caracter...nu are nimic
Florentina cred ca numa tu ma admiri ca nici eu nu ma mai pot suporta...
ce-i drept Delia linge frigiderul si pe-afara si pe dinauntru...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
eu ii dau oscillo, o data pe sapt. 6 sapt. pauza si apoi alta doza. doctorul nostru nu vrea sa ii de-a nimic de imunizare, a zis ca pina la 3 ani pas! avea un gind de septilin da a zis mai bine mai stam.
OlgaTarziu spune:
Salut.
Sunt acasa si ghiciti de ce. E o furtuna de zapada afara de nu-i adevarat. La serviciu la mine e regula ca atunci cand se inchid scolile suntem si noi inchisi. Ma trezesc dimineata si vad ca ninge dar merg la lucru. In 3 km am vazut 5 accidente, Mai, dar derapeaza indienii de nu se poate. Majoritatea soferilor nu au vazut zapada la mamicuta lor, asa ca... Eu am 4x4 merg fara probleme dar sa nu vina minunea tropicala sa se izbeasca in mine. Oricum pe drum am primit telefon ca s-au inchis scolile asa ca m-am intors acasa. Astea toate se intamplau la 7 fara 15.
Medicamente- nu-i dau nimic lui Tony. Pe aici nu se dau. Si antibioticele cand e rau bolnav le obtin greu si cand suntem la captul puterilor. Apoi cu vitaminele... ultimele pareri ale doctorilor de aici-ca ar fi ca deodorantul pus fara sa te speli. Adica acoperi necesarul, putinul cat se absoarbe imediat dar ca faci mai rau in termen lung.
Tdi cuscra imblanita ti-a trebuit? Hai mai ca-i dulce rau, o dresezi tu cumva. Eu de aia nu-mi iau animalutze. Fac treaba proasta si cu dresura capcaunului, ce sa ma mai bag si la unul imblanit?
Gabi ma rog sa fie bine.
Eli ce e cu tine?
Am ras de matza epilata a Laurei. Imi imaginez cum se speria de ea.
Anca sunteti bine? A trecut furtuna peste voi?
Merg sa-mi pun o cafea si revin,
NewMami spune:
Tora97, sorry ajutor zero la intrebarea ta, eu nu ii dau nimic lui Patrick, si oricum nu stiu ce se gaseste pe piata RO.
Dar ceea ce vreau sa-ti spun e ca m-am indragostit de fetele tale . Una mai frumoasa ca cealalta, iar Ana m-a topit. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele. M-ai uimit cat de bine areti, cel putin din poze sunteti o familie adorabila, frumoasa si fericita. Sa o tineti tot asa.
Nelia, multa sanantate micutilor, citeam ca se simt ceva mai bine. Iar tie putere sa treci cu bine peste examene.
Cu intarziere, “LA Multi Ani!” sotului tau, sanatate si ani cat mai multi fericiti, success, bani, si cat mai mult timp sa poata petrece alaturi de cei dragi lui.
TDI, bafta multa cu noul job. M-ai distrat cu mitzucul, Alyssa are un par asa de frumos .
Elisor, sanatate multa la toti membrii, cam asa se intampla si la noi – ne pasam viroza intre noi iar acum tine mai mult, ca suntem mai multi membrii .
Sarut’mana Eli si Laura ptr. comentarii la poze.
Laura, intr-adevara casa e zugraviat cu alb din mai multe motive, initial vroiam ceva culoare, dar mi-a trecut repede cand mi-au spus zugravii ca ma costa $4,500 (asa am dat $2,800) si mai si dura 3 saptamani !!!
Deci am hotarat sa o facem cat mai rapid, sa ne putem muta si sa lucram cu culoarea din altele. Inca toata casa e work in progress, deocamdara am factu-o locuibila, de acum incep fineturile.
Cand om avea chef poate o vom revopsi cu, culorile care le vreau, cate-o camera pe rand.
Ma bucur tare mult ca Patrick a acceptat atat de usor schimbare din crib in pat, in noua camera si doarme la fel de bine.
Gusta, multa sanatate Marutului. Sa ne ti la current cum decurge operatia si refacerea. Multa putere sa treci peste toate aceste obstacole, sa –ti dea Dumnezeu putere si sa para cat mai mult soare si in viata ta.
Oxione, m-a distrat copios cum povestesti despre Alex, si reactia ta la micile obraznicii sau iesirile de temper tantrums. Ai fost tare simpatica.
In legatura cu spatiul si casa, sunteti bine veniti sa va mutati aici, va dam o camera si o baie fara probleme, ca sunt destule. Asa ar avea si Patrick tovaras de joaca si nu m-ar mai batea la cap sa mergem la copii sau sa aducem copii toata ziua buna ziua. De abia astept vremea frumoasa sa poata iesi pe afara sa-si faca prieteni printre vecini.
Mare noroc avem cu daycare-ul unde si-a facut cativa prieteni si ii place tare mult. In fiecare zi cand ma duc dupa el nu vrea sa vina acasa si trebuie sa recurg la tot felul de mis-masuri sa-l conving sa plecam.
Ca veni vorba de comportamentul celor mici, ne inscriem si noi in “NU”, totul trebuie sa se resolve ACUM si nu acceptam nici un alt compromise (la inceput), urlam sau si mai rau de cateva ori s-a aruncat pe jos.
Cum reactionez – sunt calma, il las sa urle si imi intorc spatele si apoi vine sa-si ceara scuze si parca nimic nu s-ar fi intamplat, il las intins pe jos oriunde am fi daca aia vrea si dau sa plec. Iar cu “Acum” ocolesc sa spun NU, ii explic cand se va intampla sau de ce nu se va intampla, daca nu-I convine raspunsul, incerc o alta explicatie. Pana la urma plange putin dar accepta situatia.
Nu-I usor, dar incerc all my best. Are zile in care n-am nici cea mai mica problema cu el, deosebit de cuminte si cooperant, si zile cand …. imi vine sa-mi dau demisia .
OanaC, da avem un al 4 –lea dormitor, computer room, family room si deposit jos in basement. Ai mei acolo dorm, nu vor sa stea sus. Mai trebuie sa terminam la primavera de imbracat frame-ul dintre camere jos in basement.
Sper ca te simti mai bine cu maselele dar cu rasfatul ?
Cu venitul, stai asa sa gatam cu actele si cu casa din Canada si apoi cine stie … oricum voi sunteti acolo pana la sfarsitul lui martie, nu?
Hai mai Oana, in Florida nu sunt daycare ptr. copii care nu sunt inca potty trained? Nu-mi vine sa cred, mai ales ca legea in State iti da doar 6 saptamani de concediu dupa ce nasti. Majoritatea daycare-urilor accepta copii de la 2, 3 luni deci care sunt in diaper. Mai cauta, imposibil sa nu gasesti.
OlgutaM, cum mai e Maya? Ati reintrat in program? Cum merge noul job? Te-ai mai acomodat? Pe cand ne faceti o vizita ca acum nu mai e problema cu trecutul granitei. Va asteptam cand aveti chef si timp.
Ai grija cu condusul, parca nu-I asa de rau cum se arata de la geam.
Blackpantero, imi pare tare rau sa aud vestile mai putin bune, multa sanatate nepoticii, sad ea Dumnezeu sa nu fie asa rau, operatia un success si sa mearga spre bine. Doamne fa o minune ptr. ingerelul asta mic.
Parca tu spuneai la un moment dat ca v-ati luta Nintendo WII? Ai luat cel cu pachetul de sports? L-ati comandat pe eBay? Ai luat si ceva games ptr. Aidan? Se joaca, ii place? Daca tin eu bine minte, da-mi te rog mai multe amanunte. Thanks.
Danelutza, si la tine parca a inceput anul cu toate belelele pe capul tau. Of, mai multa sanatate si sa va refaceti cu totii, sa intrati pe fagasul normal.
OlgaT, sarut’mana de intrebare, suntem bine cu furtuna peste noi. Si la noi a nins de azi noapte de la 3 si ninge in continuare, cica pana deseara se vor pune in jur de 30 cm, e o gramada de zapada, cand am iesit cu masina azi dimineata am vazut ca mai toti vecinii au ramas acasa. Eu una nu inteleg moda asta la Americani, au garaje de doua masini sau doua jumatate si ei isi tin masinile pe driveway. Iar in garaj tot felul de prostii.
Fiind scolile inchise, bag seama ca raman cu piticii acasa.
Am luat-o catinel, si parca nici n-a fost asa rau cum se vedea din casa, mai ales ca circulatie foarte redusa, multi au ramas pe acasa. Mai nasol a fost pe pod-ul peste rau care desparte Canada de State unde batea un alizeu si a trebuit sa tin bine de covrig. M-a distrat ca la Canadieni din cauza vantului pe culoarul special pe care trec eu li s-a stricat bariera si era ridicata. Eu am intrat mi-am fluturat card-ul si dau sa plec vazand bariera deschisa. Si numai o vad pe ofitereasa ca iasa jumate pe geamul de la ghereta ca ce fac. No asta-I buna oare ce fac – ghici – plec. Ca ce ca nu le merge bariera si ca ea nu mi-a dat OK. Hai nu zau, zic cand deschideti bariera inseamna ca pot trece. Niciodata nu-si scoate nici unul nasul pe geam. Pai da, dar azi nu ne merge bariera. Pai si eu de unde sa stiu Madam, scrie undeva sau trebuie sa fiu cititoare in ochi de meserie ca sa pot sa trec pe aci ??? O gretoasa mai ceva ca vremea de afara, dupa ce ca de abia vedeai in fata masinii.
Chiar daca am ajuns la munca, ca deh sunt silitoare, e asa o liniste pe aci, majoritatea n-au venit. Iar chef de munca n-am de nici un fel.
Patrick a ramas cu bunicii acasa, ma gandeam ca macar daca raman pe undeva bine ca nu sunt cu copilul dupa mine.
Ce mai face Tony? Nu ne-ai mai aratat nici o poza cu el de un car de ani, mi-e dor sa-l vad cat a mai crescut.
loreen spune:
Tdi cum a fost prima de munca?! La cate ai acumulat tu ti-ar trebui munca la 200 km departare ca sa simti cu adevarat gustul, sau o sora mai mare cu 7-8 ani sa mai pasezi si in carca ei cum, spre rusinea mea fac eu cu Bianca...
paroasa daca e in calduri ai doua variante...ori o castrezi ori ii dai anticonceptionale...dar cred ca nici una nu functioneaza , daca la oameni sistemul medical este alambicat imi inchipui la matze ...ca doar cultul animalului este la rang de cinste...altfel vei ajunge sa io tragi tu numa sa taca...sau vei fi fericita posesoare a unei ciurde de pisici...
Olgutza din canada eu imi mentin rezervele vis-a-vis de optica lor ...nu-s adepta antibioticelor, nici a tratamentelor mult prost si fara rost, dar ce te faci daca ideea de imunizare naturala da gres si face la infinit boli peste boli?!eu am fost acel de caz care nu m-am imunizat decat dupa ce-am dat in altele...de la amigdale tratate pe sistemul lor bube la ciolane,inima,etc...
Anca stai sa prinzi drag si ai sa vezi ce frumos vei decora casuta... ma bucur ca a prins la Patrick schimbarea si a acceptat patul...si eu as sta in camera lui de drag...ti-am zis mai ales in baie...
Andriana ma doare auzind de nepotica ta...cruda soarte are...ei ii va fi usor daca se va termina, nu se va mai chinui...dar parintii ei vor fi chinuiti o viata intreaga...
Florentina eu ajuns proband haine sa ma lase Delia in chiloti in mijlocul magazinului ca ea dadea perdeaua la o parte si facea cucu bau cu vanzatoarea...uite asa facea eu si streptiz gratuit...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Tora, eu ii dau Alexiei pe o perioada de 6 luni Septilin si Lantigen B.
o luna septilin cae 5 ml de 2 ori pe zi
o luna Lantigen B 7 picaturi de 2 ori pe zi
, mami de printese
monu spune:
Dupa ce am stat aproape o luna la Sighet sincer ma enerveaza Bucuresti-ul. Mai nou vecina de jos are aragazul in balcon. Si cand deschid si eu geamul sa aerisesc la copii daca nu miroase a gunoi sau smog mai nou miroase a mancare. am lista de bucate ce mai!
Doamne ce bine e la munte la casa si nu in orasele mari.
, mami de printese