Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 17
mamica dulce spune:
Buna fetele...am venit de la carnaval de vreo 3 ore , dar am stat ghemuita pe canapea, sub patura si cu puiul in brate sa ne incalzim ca am inghetat la 2 parade. Ne-am uitat la Ratatouille. Super dragut! Mai ales eu tremur si acum, ca am fost cu masina si n-am baut. Chiar am zis ca e prima data cand sunt chiar treaza de Carnaval
Nu-mi mai trebuie
Am inghetat pana in maduva oaselor, dar a fost frumos tare. Am fost in doua sate la parade, fi-meu in extaz, a umplut 4 sacose cu porcarii si acum roade la chipsuri si ciocolatele, am scapat de facut mancare, nici nu vrea sa auda.
Maine mai e o parada, aia mare din oras si daca nu ne imbolnavim de tot...avem mare noroc. E crancen de frig.
In alta ordine de idei...imi permiteti sa nu raportez marti? Nici macar nu vreau sa ma urc pe cantar, cred ca am 2 tone. Fara sa exagerez, cred ca am pus 2 kile zilele astea
...
Aoleu, tremur toata de frig, ma duc pe canapea, intru mai incolo cand imi revin, am un ger in oase si nu stiu cum sa scap de el
Delidana spune:
Salutare gagici,
Eftimie, aici sint
si pentru a 3-a oara dau raspunsul la intrebare: mai am 3 examene!! ![]()
Tzunica, ce faci, te uiti la film si rozi cipsuri? 
Ruxij, am patit-o si eu cu cintarele, numai ca invers, cintarul pe care ma cintaresc acum arata mai putin.
Nu te necaji, important e ca stii ca ai slabit.
Mai e careva prin zona? Dau un ceai sau o cafea calda...cine vine? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Delidana, ma vezi? 
PS. Apropo, cate examene mai ai de dat? 
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Ruxij dar diferenta intre cele doua cantare e atat de mare?De ce esti asa de necajita?
Fetelor, da' pe unde ati disparut?Petreceti?
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Pai imi arata 81.2kg! Adica cu vreun kil mai mult. Asta inseamna o saptamana de regim, nu? :))
Eftimie C. spune:
Ok, Mamico dulce bea ceva cald si baga-te sub patura la caldura.Ai grija sa nu racesti ca umbla un virus tare periculos (il simt pe pielea mea)
Tzuni chiar si eu ma gandeam de ce nu vrea Delidana sa ne spuna cate examene mai are
.O fi avand restante si de aia nu le mai stie numarul?Adio coronita?
P.S. Tocmai am terminat de vizionat "Juno"
.Cand mai vedeti filme bune anuntati-ma 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Bine Ruxij da' eu ma gandeam la muuuuulte kg.Unul nu-i chiar un capat de tara.
Hai sa-ti spun eu cum e cu al meu.Arata cu 3kg mai mult decat cel al amicei mele sau cel al mamei, deci eu as avea cu adevarat motive sa ma ingrijorez
.Pe unul sunt la 89 pe altul am 92.E o super mare diferenta
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by an-k
Buna,
nu mi-a raspuns nimeni dar eu insist, fetelor, i ce zi se da raportul?, vreau si eu inapoi in listuta, va rog.
marti se raporteaza.
Da-mi datele tale si se rezolva. Bine-ai revenit!

cornelia_laura spune:
Carmen, ce bine ca te-ai intors. Chiar speram sa te mai prind seara asta.
Eftimie C, multumesc de urari. Ti-am vazut pozele, tare frumoase
. Si Edi al tau un scump
.
Tzuni, ce program ati avut azi? Papa bine Maria?E mofturoasa?
Delia, bafta multa toata saptamana!
Noi am reusit sa culcam baietii si acum poate reusim sa ne uitam la un film. Ne-am chinuit pana am strans pisu' in borcanele dar am reusit. Maine dimineata plem foarte devreme ca sa fim la 7 la policlinica pt analize.
Tzuni spune:
bine ai revenit si tu, sherifo!
Cumfu? La Roman, nu? ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
Bun venit Carmen! Mi-ai lipsit. ![]()
Cornelia, mersi.
Insanatosire grabnica la toata familia!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan