Nou stil de viatza (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata!Desi e tarziu ma alatur voua la o
Sunt inca racita Curg ochii si nasul, vajaie capul si am o stare de r....t.Sunt doar eu cu Edi acasa(sotul imi lucreaza 24h) si sper sa nu ma sacaie prea mult azi
In primul rand cu surle si trambite, pentru sotul Laurei.Serviti , apoi duceti repede copilul la si ofera-i un spectacol sotului.Sigur v-a fi multumit de cadou
Tzuni ce ma fac eu, ca pe 6 e ziua sora-mii
Dar avand in vedere ca e la Roma, cred ca voi veni la ta, ca sunteti mai aproape.Si poate cu ocazia asta imi vizitez cealalta sora, din BucurestiNoroc ca am o rochie de seara elastica...se strange, se largeste dupa kg mele
Gusta nu doresc la nimeni raceala ca a mea.Mai am putin si chem
Criscosty spor la treburi!

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

EftimieC, ai grija de tine! Sanatate multa si fa-te sanatoasa pana la petrecere! Acu' daca vrei musai la Roma, iau matza sub brat, ne incolonam si plecam la soru-ta. Da' sa o anunti ca tre' sa faca mancare muuulta, ca venim si noi flamande de pe drum...

Puskin,cum mai esti? Mai bine? Hai, da-ne un semn de viata!

Cami, cum stai cu regimul? Te tii de el? Stiu ca tu esti ambitioasa, nu ca mine

Apropo de ambitie, ma uitam aseara peste niste poze facute in calatorii si-am vazut cum aratam acum 3 ani fata de cum arat acum. Astazi sunt o gogoasa ambulanta. Vreau sa revin la forma in care eram ATUNCI

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele! sper ca sunteti bine toate!

Laura, sa-ti traiasca sotul, la multi ani, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batranete!

pup toate fetele sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hop si eu fetelor!
Tzuni, super cafeaua, abia acum o savurez. Eu cu siguranta vin la petrecerea matzei si daca vrei il aduc si pe Miru.

Noi suntem un pic mai bine. Baietii nu au mai facut febra azi noapte si au dormit destul de bine. Tusea inca persista dar stiu ca asta trece cel mai greu. Oricum maine dimineata mergem cu ei la analize.
Eu ma simt binisor doar ca am o stare de ameteala de aparca as fi bolit o luna.

Mergi la inceput

Tzuni tocmai am aflat ca sora-mea vine pe 15 acasa , deci nu mai putem merge la ea.Dar, vazand pozele tale ma gandeam ca ar fi frumos sa-i faci ziu in Egipt.Poate venind in vizita ne mobilizam si ajungem toate la kg tale de acum 3 ani.Apropo, cate kg aveai pe-atunci?Hei, azi stati acasa?Scoate printesa undeva.
Cornelia sanatate familiei tale .Chiar ma gandeam la tine, ca noi suntem "raciturile" subiectului.Eu inca sunt in luna de boala si astept senzatia de dupa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Tzuni, ai iesit la plimbare?

Gusta, sper sa te lase durerea de spate cit de curind.

Cornelia, Eftimie, Claudia, Crys, .

Sint prin zona, imi stresez neuronii (a se citi "invat").

Mai vin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas,
Ieri am tras chiului pe forum ca am fost la un botez, unde spre deosebire de sapt. trecuta am mancat doar aperitivul si ala fara pic de paine. fara tort, fara praji, doar 3 alune de desert.
Acuma m-am intors din parc cu Ileana si mancam dupa care mergem pana la Ikea si dupa aia la aeroport sa il luam pe tati.
Tzuni pai daca aduci striperi viu si io. Da' ma intreb inainte: striperi pt noi sau pt , ca e totusi ziua ei.
Paaa gagici, daca mai am timp mai viu azi, daca nu...pe maine

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Rolo no problem!Fugi dupa sot si ai grija de el, ca-ti intelegem lipsa
Delidana spor la invatat!Mai ai multe examene?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bonjour!
Sa spun repede. Ieri mi-am luat un cantar nou, din ala digital si am fost f. suparata pt. ca asta nou imi arata o greutate mai mare decat ala vechi cu "ac". Asa m-am ofticat, de parca am pierdut progresul facut pana acum, am fost bosumflata toata ziua. Dar ce sa fac, cred ca e mai precis asta si o sa raman cu el. Important e ca stiu eu ca oricum am mai slabit fata de acum doua saptamani. Asa ca o sa ma cantaresc marti si o sa tb sa va rog sa incepem "de la inceput" cu greutatea mea, chiar dc. pierd floricica. Lasa ca iau alta martea cealalta. Desi pe 6 Feb e ziua sotului si pe 10 feb. ii serbam ziua copilului (desi ziua copilului nostru e pe 17 feb).

Mergi la inceput

Ruxij dar diferenta intre cele doua cantare e atat de mare?De ce esti asa de necajita?

Fetelor, da' pe unde ati disparut?Petreceti?

POZE

Mergi la inceput