Mirena - unde's firele???
Aseara am fost sa imi pun Mirena si dupa, in drum spre casa am sangerat f.f. mult... timp de juma' de ora... Mai mult ca intr-o zi a CM, din cele abundente....
Iar cand am ajuns acasa m-am dus sa ma schimb si mi-a cazut ditamai cheagul ... mai am uneori cheaguri al CM, dar nu asa de mari m-am cam speriat... Nu pot sa va zic cat de mare, pt. ca nu stiu cu ce sa compar... nu-mi vine nimic in minte...
Asaaaa... si normal ca am intrat la idei ca a cazut si steriletul odata cu asta... m-am pus pe cautat firele... si ia-le de unde nu's... Am "cercetat" zona cat am putut... si nu dau de nimic...
La dr. nu pot sa merg pana luni, oricum n-am nici o graba pt. ca n-am voie contact 3-4 zile si nici n-am dureri, inca sangerez f.f. putin...
Asa ca pana atunci suspans...
Cine are mirena... spuneti-mi si mie e normal sa nu dau asa de usor de fire? Dr. a zis ca le-a lasat lungi de vreo 3 cm in exterior... stiu ca nu e cazul sa fie chiar in exterior, ca se mai "incolacesc" pe acolo... dar nici inauntru nu dau de ele...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Buna Ellyanne ,asa am patit si eu,cateva zile le-am cautat si nu le-am gasit,insa ele erau acolo.
Eu imi fac control din 6 in 6 luni sa ma asigur ca steriletul e bine pus.Nu am avut asa o sangerare abundenta dupa ce mi l-am pus insa a fost de lunga durata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
madau spune:
Nici eu nu dau de fire, dr mi-a spus sa stau linistita ca-s acolo dar ca le-a taiat scurte ca sa nu ma incomodeze. Daca se misca sau cade afli, au dureri, sangerari mai accentuate, etc. Eu n-am sangerat asa tare cand l-a pus, dar am tot avut o sangerare mica vreo 5-6 luni, ba ma lasa, ba ma lua.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
elyanne spune:
M-ati mai linistit un pic.
Intre timp a vb si cu dr. care m-a calmat si mi-a spus ca nu cade chiar asa usor... si ca as fi vazut... daaarm-am gandit ca poate a cazut odata cu cheagul... si n-aveam cum sa mai vad.
Ma ducl luni seara la verificat.
Sangeraraea a fost f.f. mare, plus cheagul... si lipsa firelor... m-am speriat...
Daca dadeam de firele alea ma linisteam, stiam ca-i acolo... dar asa...
In momentul asta nu prea am cum sa aflu' decat daca gaseam firele..
Pt. ca abia a fost montata, am sangerat dupa, am avut un pic dureri dupa montat... nu prea am cu ce compara...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
monica-elizabet spune:
eu nu le-am simtit niciodata
desi dr-ul spunea mereu ca este acolo
si asa era...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mar1ana spune:
Salutare, am si eu o intrebare daca nu va suparati...Eu am incetat sa alaptez din cauza unei otite acum 3 luni...din pacate. In fine, la controlul dupa nastere am vorbit cu doctorul despre montarea unui sterilet Mirena. Mi-a spus ca se monteaza in timpul ciclului dar eu sunt disperata ca nu mai imi vine. A patit cineva asa ceva? La cat timp a venit dupa alaptare? Si ce e cu montarea steriletului in timpul ciclui? Vad ca la voi nu a fost asa...
ralualexandrei spune:
Eu am asteptat prima menstruatie si dupa aceea l-am pus,cred ca la asta s-a referit doctorul tau.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Mar1ana spune:
Nu, nu am inteles gresit.Am intrebat de 2 ori si mi-a spus sa vin in timpul ciclului , ca atunci e deschis colul si se poate monta cum trebuie. Si apropo, la cat timp ti-a venit menstruatia dupa alptare sau nastere?
Eu locuiesc in Belgia si aici costul montarii unui sterilet Mirena e de 125 euro...acasa cat costa?
A_Iulia spune:
Mariana, probabil pretul "montajului" depinde de clinica. Pe mine m-a costat, recent, 120 RON (deci apx 35 EUR).
Adina + Olivia Q1.04
elyanne spune:
Am fost la dr. E la locul lui si am aflat de ce nu gaseam firele... n-am cum sa ajung pana la ele 
Asa... se monteaza imediat dupa menstruatie, fara contact dupa, pana cand il monteaza, ca sa fie 100% sigur ca nu sunteti gravide.
Pe mine m-a costat 450 ron steriletul (eu am avut 10% reducere, el e de fapt 500 ron).
Iar montatul a fost 150 ron.
ralualexandrei spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Am fost la dr. E la locul lui si am aflat de ce nu gaseam firele... n-am cum sa ajung pana la ele
Asa... se monteaza imediat dupa menstruatie, fara contact dupa, pana cand il monteaza, ca sa fie 100% sigur ca nu sunteti gravide.
Pe mine m-a costat 450 ron steriletul (eu am avut 10% reducere, el e de fapt 500 ron).
Iar montatul a fost 150 ron.
La mine la fel ca si la Elyanne,aceleasi costuri.