Strumfi de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
neata
si nici nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. numai intr-o parte se intoarce de pe spate.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Pai e inca micuta; Dora nici acum la 6 luni implinite nu face intoarceri regulate; daca s-a intors de maxim 2 ori de pe spate pe burta si viceversa, dar cred ca mai mult din intamplare (suprafata inclinata)
madabout2003 spune:
Stefania binenteles cand am auzic ca e rost de poze cu mancare mi_am clatit si eu ochii! si printre torturi si prajiturele am admirat_o si pe dulcetica de Catarina!
MADA mamica de Emily 07/08/07
cris_m spune:
in ultimele zile am vazut o gramada de strumfi si strumfite, care mai de care mai frumosi si zambareti, nu mai dam nume ca sa nu uitam pe cineva:din moldova pana in ardeal, de prin capitala dar si de peste mari si tari
lia felicitari unei pentru cei doi dintisori!
am vazut ca s-a relansat sezonul de eruptii dentare...hop si noi cu unul mic si dragalas, sa ingrosam randul iepurasilor
nici nu stiu ce m-a bucurat mai tare,dintisorul in sine sau faptul ca i-a iesit fara vreo modificare in comportament;macar de i-ar iesi toti asa, pentru ca la andrei n-am dormit o noapte intreaga pana nu i-a iesit ultima masea(pe la 2 ani)
am ramas cu restanta la greutate,am ajuns la 66...mai e mult pana departe
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
aylin_tarcan spune:
multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri. iertati-ma ca nu nominalizez. dar alma mea e cam bolnavioara, nici eu nu sunt mai breaza si nu ma descurc cu maraila.
broscuta gargarita
brazuca25 spune:
Sanatate multa strumfilor bolnaviori!Sa va faceti bine repede repede!
Mai am zapacit fata cat am verificat-o la gingii dar nici urma de dintisori. Abia astept sa fie si ea !
Am fost si noi ieri la vaccin, si a plans Deni de m-a topit de tot. Se agata de mine si zicea maamaaamaaa! Are 7.400 kg si 66cm si a scapat de bubitele din cap deocamdata. Multumim Anya pentru sfaturi !
Si eu ii dau Denisei fier Haussman, picaturi, 15 pic/zi. Tratamentul cu fier este de durata, cel putin 2-3 luni. Mie mi-a dat si Pikovit pe langa fier, pentru o mai buna absorbtie. In general pentru a favoriza absorbtia fierului se da vitamina C.
Nu mai laud nominal bebelusii ca sa nu uit pe cineva. Am vazut pozici de bebei zambareti care au crescut deja mari! Sunt adorabili!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
elizas spune:
Lacramioara, lasa copiii sa fie cheliosi, daca asa le e felul. Oricum sunt frumosi. Nu au timp toata viata sa aiba par?
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Amethystquote:
Originally posted by aylin_tarcan
neata
in loc de cereale de orez, merge sa cumpar cereale de ovaz pe care scrie de la 4 luni? oare de la hipp or fi bune? si de la milupa cica fulgi de alac. pentru cine s-o rpicepe. e o tipa din germania care trimite, cica sunt foarte bune. si-a facut si site. babypoint. ro fetele pricepute, dati-mi si mie niste guidelines. de care sa ii cumpar almei? m-am uitat si la borcanase si vad o gama variata la hipp. sunt si bio. va rog eu ziceti-mi si mie la care sa ma bag. interesant (si nu mai inteleg nimic) e ca am vazut borcanas de la hipp cu capsuni si zmeura cu mere, bio, de la 4 luni.??? cine se pricepe si are un pic de timp sa se uite la hipp-urile de pe site-ul ala sa imi zica si mie una alta...sarumana.
alma nu doarme noaptea, maraie prin somn la fiecare sfert de ora. daca nu ii bag suzeta sau tzatza (la care nu suge) plange si mai abitir. mai si tuseste un pic, asa ca eu sunt cam terminata. si nici un semn de dintisorii aia, nene! ca ii astept ca pe nu stiu ce! si nici nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. numai intr-o parte se intoarce de pe spate.
broscuta gargarita
Petra, ovazul contine gluten, chiar daca scrie ca se poate da de la 4/6 luni. Acum, de la Milupa poti sa iei fulgi simpli de orez sau poti sa iei cereale Milupa orez, porumb si tapioca -fara gluten care sunt f bune. De la Nestle este pentru inceput orez cu morcov si orez cu 3 fructe, astea sunt toate cereale simple, fara lapte inclus.
Iti recomand sa iei numai produse BIO la borcanase. La fructe intai mar, para apoi caisa, piersica, faci diverse combinatii si pe urma poti sa iei si variantele care se gasesc, fructe de gradina, multe fructe de la Hipp sau Nestle. De fructele considerate alergene dar care sunt totusi recomandate pe borcanase de la 4 luni, nu stiu ce sa zic, presupun ca fiind 'sterilizate' la temperaturi mari (asa se face, nu?) nu sunt periculoase precum fructele proaspete. Tu ia intai ce se recomanda la inceput, pe rand, vezi cum accepta si apoi combinatii mai fistichii :). Ma rog, eu asa am facut
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ai explicat f bine, asa este cu glutenul.
am admirat si eu poze de copii frumosi foc...matei, baietii nonnei, puiul fiannei...pe dariuca dulce-dulce, pe iris cu falcute si ochisori ca cerul...si mai stiu ca era cineva, dar acum nu-mi vine in minte.
ioana,multa sanatate smarandei!
mai aveam multe sa va spun, dar zau ca acum mi s-au sters toate din cap...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
karligutza spune:
Anya poate le confirmi tu la fete ce mi-ai zis mie despre fier.
Se da in perioada 6-12 luni ale lui bebe cate 1 sau 2 mg /kg corp / zi. Iar 1 picatura = 2,5 mg Fier.
Calculul pentru Adeluta mea reiese cam asa: 7 kg Adeluta ==>>
minim 7 mg si maxim 14 mg Fier ==>> undeva intre 4 si 6 picaturi pe zi!
(impartind la 2,5 mg per picatura)
Acum de exemplu eu ii dau cand 4, cand 5... depinde cand pica si a 5-a picatura in lingurita ... dar abia cand adeluta mai pune un kilogram, mai adaug si eu ceva la doza zilnica...
va pup, sper sa va fie de folos ce am scris.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ajutati-o pe Diana
Simo78 spune:
Bine ca ati scris de fier, ca uitasem cu totul!
Noi tot cu bube...multe si in diferite stadii. Plus cu dintii...acum nici nu mai stiu de ce plange, si o iau si eu in ordinea complexitatii...are burta tare sa fie constipat? se linisteste cu gel? cu nurofen? ii fac baita sa il dau cu tinctura mentolata? si ma opresc cand se linisteste si el. Asta noapte s-a foit si a plans mult si nu a adormit decat dupa ce l-am luat in barte, pe burta mea, cum il tineam cand era nou-nascut. A adormit suspinand si imi rupe inima!
Partea buna ca tot nu stie sa se scarpine, da din manute ca si cum ar alunga o musca.
Partea cea mai buna, ca am bifat una!
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.