PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:esti o draguta dar as aprecia daca mi-ai trimite si la propriu macar o felie!!!Glumesc..mi-ai facut pofta!!!

La multi ani!
Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumesc mult pentru sustinere.

M-am internat azi da' am venit acasa la bebeciucul meu ca sa ma stam ceva timp impreuna si maine dimineata ma prezint inapoi la raport.
Am reusit sa imi fac analizele care sunt bune ca deja venisera pe la 13, echo si bebelina e bine are 3,200 kg la 38 de saptamani da'cica fetitele sunt mai mici si cred ca daca ar mai sta ar mai creste ceva in 2 saptamani.
Cu doctora nu am reusit sa ma vad decat fugitiv ca a avut niste nasteri cezariene parca si dupa a fugit la particular la consultatii.
Vedem maine ce zice si daca nu ma baga la nascut , ma duc acasa ca mai am si alte treburi cu Alex si el cu mine ca noi doi ne iubim tare si nu ne place sa stam despartiti mult .
Mama s-a descurcat bine azi, a reusit sa ii dea toate mesele pana am venit eu si sa il adoarma vreo 2 ore atat ca imediat cum am plecat noi dimineata a simtit cica si s-a sculat pe la 7.30 deci mai devreme cu 2 ore si nu a mai reusit sa il adoarma la loc.

emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 15 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa cred ca Gabi ne da si 100 Euro sa o luam in Romania inapoi. Daca ai prieteni la Londra sa mergi neaparat la ei. Si eu tot la un prieten am fost si a fost minunat, ne-a plimbat el, ne-a spus el unde sa mancam (avem cam aceleasi gusturi) ce mai a fost beton. Imi pare tare rau pentru catelusa.
Nico i-am dat eu emiliei numarul meu de telefon si mi-a confirmat ca l-a primit. Daca imi da vreo veste va anunt.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Miruna putin spus.Anul trecut am fost fericita, n-a fost deloc

Am luat tort pentru maine la gradinita, miercuri au copiii patinaj si lipseau si am decis sa fie marti.Nu e nicio problema, miercuri il aniversam acasa cu totii, nebunia va fi maine dupa amiaza.Sa stiti ca am emotii, e prima petrecere a copilului meu(au mai fosst dar acasa si cunoscuti doar).O sa pun si poze, sper sa reusesc maine, daca nu miercuri.

Emilia tinem pumnii si sa fiti sanatoasa.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Emilia,nastere usoara,ca cine stie cand va fi,maine sau...?
Babee,petrecere frumoasa maine O sa te descurci ,ca de obicei
Nicolica,mi-a placut si mie la carnaval
Mada,ai o finutza dulcineeIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Miruna:da uite chiar ma gandeam cum sa fac si eu ceva bani de buzunar...si a aparut oferta Gabrielei!Multumesc pt. ganduri!Ce face bucalatul?
Emilia:oau..am emotii cand scrii de nastere...si toate cele!Sa aveti grija de voi!Sa vina bebe usor si sa fiti sanatosi!Ne gandim cu toate la tine!Asteptam vesti!

Sa aveti o zi buna fetelor!
Azi e naspa de tot afara..pe-aici e o ceata nasola..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CAPITOL NOU 75

Mergi la inceput