PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by julax
emilia,pai daca e moale si intra doua degete ma gandesc ca se apropie nasterea...Dar de unde stie ca vei naste marti?intuitie de medic?si eu as zice sa astepti pana ti se rupe apa,dar vezi ce spune medicul.Daca are 3.200 ,e bine.stai linistita, va fi binesper sa fie bine si cu Alex cu papa,are grija Doamne Doamne de toate
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Iulia eu cred ca vrea sa imi provoace nasterea ca altfel nu are cum sa stie cand nasc banuiesc dar eu cred ca ar trebui sa mai astept sa mai cresca bebe nu?
Ma gandesc sa ma duc luni sa imi faca analizele , echo si sa ii spun ca eu vin cand s-o rupe apa.
Ea a zis ca nasc repede de data asta,nu stiu de unde stie ea sau grabeste nasterea din cauza starilor mele de rau ca sa nu faca rau la bebe,uff cine mai stie?
La Alex o rugam eu sa imi provoace ca aveam aproape 42 de saptamani si la asta mica vrea sa o scoata inainte de 40 sapt!!!!
emilia cu Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 17 zile !!!
oanaalex spune:
Salutare. Rar ca de obicei dar n am ce face.
Map am fost miercuri cu Alex la tuns si eram convinsa ca nimeni nu poate face lucrul asta dar surpiza s-a produs. Am gasit o frizerie specializata numai pt copii, l-a pus intr-o masinuta, i-a pus Thomas la tv, plus ca de fiecare data cand se plicisea mai aducea tipa cava jucarii. La final i-a luat vreo 2 piaptane dar a reusit sa-l tunda numai din foarfeca. O sa pun poze cand am timp, eu snt foarte fericita de tunsoare si nici nu a fost f scump (18$).
Gina vacanta placuta.
Julax felicitari pt bb2, abia acum am vazut cu ce veste menunata ai aparut.
Anasia La Multi Ani!, cam tarziu dar mai bine decat deloc, zic eu
Emilia tin pumnii sa vina bebelusa cand vrei tu. O sa fie totul bine ai sa vezi. Asteptam sa facem galerie.
Doniro da pufos flacau ai acolo.
Ma pun in pat ca e trecut de 11 la noi si azi noapte am avut o noapte alba ca am visat numai prostii. Sper sa ma pot odihni macar in noaptea asta.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
norocuta spune:
Buna dimineata,
Stiu ca dumninca e mai liber pe aici...vant de we...
In Cairo e un soare primavaratic si imi face pofta de plimbare.
Emilia si eu stiu ca bb2 in general vine mai repede decat bb1. O cumnata de-a mea s-a dus la spital cu bb2 gata, gata sa o nasca pe scari, ca dupa ce au apucat-o durerile ea se tot lalaia "lasa ca mai e timp"...
Daca ai incredere in Dr. ta, eu zic sa te lasi pa mana ei . Hai ca vei trece cu bine peste toate, vei vedea !
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
norocuta spune:
Fetelor am trims la mamiciiulaug2006@yahoo.com doua carti de bucate (PDF) ale lui Jamie Oliver.
Mada_mxm te-am auzit o data de el, iar pentru cine nu-l stie...imm e un tip simpatic care gateste de te zapaceste .
Obisnuiam sa-i vad emisiunile TV si am si gatit cateva din retele lui. Bestiale !
Apropos de carti de bucate: in contul comun (la foldere-stanga) e o copie electronica a unei carti de papa pentru bebe, pe categorii de varste, cu indicatii sanatoase pentru .
Voi ati gatit dupa ea? Intreb daca va pare utila, ca as putea pune pasaje pe paginuta noastra-blog.
Muuh ai intrat pe http://piersicute2006.blogspot.com/ (sperand ca am citit tot parca nu ai zis nimic)?
Cum iti pare (parca tu manageriezi prima pagina si am vazut ca paginuta nu e folosita, macar sa nu muncesc in zadar )?
Pe de alta parte, genie, mada_mxm, julax, deniro, Madyn, gina_butnaru, martta, Babee, anasia, amiliapop, iulenca, crissa71, nico, nicolica, Sarilla ...sper ca n-am sarit pe nimeni, scuze...va multumesc pentru cuvintele frumoase legat de http://piersicute2006.blogspot.com/.
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vin si eu cu vesti.
In sf am avut curajul si le-am zis la ai mei de bebe 2. Reactiile au fost asa si asa, tata a zis ca tre sa mergem la psiholog cam suparat era, o sa ii treaca si mama pt ca era si Flo de fatza ne-a zis felicitari etc da se vedea ca e masca de la 5 km. Ma rog asta e o sa le treaca o sa se obisnuiasca.
A doua veste pe ziua de azi dupa c ca suntem in groapa cu banii ne chinuim sa iesim din datorii si etc si sa ajungem la linia de plutire am aflat aseara ca o sa fim nasi la fetita prietenilor nostri din Irlanda pe 2 martie, adik acuma ne chinuim sa gasim trasnport spre irlanda ieftin si convenabil, in dublin mergem, bine ei stau undeva in afara da cica e 20 de min cu masina de aeroport.
Am gasit ceva la ryanair biletele numai 60 de lire da tre sa dam 18 lire pt bagajul de cala asta numai o sg valiza. Si eu daca selectez 0 valize pt mine imi pune 6 lire. Si dau 18 lire pe maxim 15 kg. Disper.
Da alta solutie nu prea vad easyjet nu zboara in dublin, british airways zboara da din gatwick care e tare departe de noi aeroportul. Uff om vedea azi ce facem exact ca de ajuns tre sa ajungem cumva si acolo.
Na ma bucur ca o sa fim nasi ca e frumos da e nasol momentul ca noi acuma ne chinuim cu chirie si datorii, dar asta este.
Gabriela promit sa fiu cuminte.
Emilia hang in there mai e putin si ai sa vezi ca va fi bine.
Norocuta ce fain ca la voi e cald si frumos aici e un vant nebun si rece de numa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
julax spune:
Crissa,imi pare rau pentru catelus.In legatura cu....aceia,sunt de acord cu tine si iti inteleg furia.si mie imi vine sa-i,dar la noi e orasul mic si nu prea se intampla de astea,dar stiu cum e de la altii.Aiurea.Sa speram ca nu se va mai repeta acest caz.Norocuta,dupa calculele mele DPN e 30.09.2008.Si la noi sambata e zi de lucru intensiv,tocmai ca duminica sa fim mai lejeri,dar cu bebe nu prea exista zile tocmai lejere.Sunt placute oricum
Mada,am notat si eu a doua reteta,pare superbune,hmmm,sunt mai pofticioasa ca la prima sarcina,sper sa nu disper.ma bucur ca le-ai zis alor tai,macar asa ca sa se obisnuiasca cu ideea.Si felicitari pentru finutza
Emilia,sa inteleg ca la prima sarcina a provocat nasterea?si eu m-am gandit ca ar vrea sa o provoace pe asta.daca nu sunt motive serioase,ai putea astepta pana la termen macar si daca nu vine bebe mai vedeti.Zic si eu,dar vezi ce zice medicul.Numai bine!
Oana,multumesc pentru felicitariIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Julax:multumesc mult!Am tot plans-o, pana cand am trecut in partea cealalta.. a furiei nemarginite!pupici.
Mada:ma bucur ca le-ai spus la ai tai!O sa se obisnuiasca..iar daca nu sa te lase-n pace!!E viata ta..si daca tin la tine ar trebui sa-nteleaga ca asta-i hotararea ta si sa te sustina!!Stiu ca-s filme astea dar macar asa ar trebui sa fie!pupici
Norocuta:Multumim frumos...pupici multi de tot!Si mie-mi place englezoiul asta tare mult!!I-am si urmarit mult timp emisiunea..e super fain gagiul!
Va sarut..
map spune:
hehe, mai aven inca net si am aparut si eu. fetelor am fost si eu cu Robert la tuns vineri, am zis ca fie ce-o fi noi incercam. si surpriza, Robert a stat ca un mielusel. Se uita mai curios dar baiatul care l-a tuns era invatat cu copilasii si l-a luat usor. Plus de asta er la mine in rate, tati era si el sa se tunda pe scaunul de langa. La sf cum trecea un frizer pe langa el se minuna cat de cuminte a fost ca pe semnecam plang pustanii asa ca am spart gheata. Multumesc tuturor oricum celor care mi-ati raspuns la aceasta intrebare
MAda saru'mana de retete. O sa caut peste din acela sa fac si eu dar la porc nu ma gab ca noi cu porcul suntem certati nu avem nici un fel de motive decat ca nu ne place
Gabriale, Sabina la noi Molkele pe care l-am luat eu era fara gust de fructe dar exista si varianta cu fructe. O varianta oarecul de sana parca nu am vazut. Exista o varianta de lapte batut care se numeste Buttermilch si care poate fi la fel si cu gust de fructe si fara, la fel cu putine grasimi si folosit in diate. Eu prefer varianta fara fructe
Emilia nu trebuie sa-ti faci griji. Odata ce ai implinit saptaman 37 sarcina se considera la termen si bebe este bine venit. Toate fc sunt toatal formate. Inainte de saptamana 37 se spune ca nu-i la termen si ca respiratia nu s-ar putea face total independent, dar dupa cate stiu eu cei mai multi copii is apti sa respire si inaintea singuri si inainte de saptamana 37. Cat despre greutatea copilului eu una ma abtin, eu am experianta ca la mine spuneau ca gigantopitec este Robert si n-a fost chiar asa. Ai sa vezi ce bb sanatos ai sa aduci pe lume.
Va pupicim pe toate si duminica faina, cat a mai ramas din ea.
Monica 17+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Mada felicitari ca ati avut taria sa le spuneti parintilor. Sincera sa fiu, tatal tau ar trebui sa mai mediteze ceva la ceea ce-a spus (sper sa nu te superi pe mine). Eu nu cred ca un om care doreste copii are nevoie de psiholog. Este tatal tau si-l ierti insa . Vezi ca easyjet zboara la Belfast si de acolo pana la Dublin va poate astepta cineva cu masina (nu-i chiar departe), asta numai in cazul in care pretul este mulltttt mai convenabil. Altfel nu merita. Eu zburam des pe ruta Londra-Belfast in anul pe care l-am petrecut pe acolo 2000-2001 si tin minte ca erau preturi foarte bune. Tinem pumnii sa treceti peste criza de acum.
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Iulia iti spun din proprie experienta ca nu-i nici o fericire sa-ti fie provocata nasterea. Mie mi-au provocat-o ca spuneau ca am diabet de sarcina si ca-i Robert usias. Nu a mers si dupa doua doze de gel nu m-am dilatat deloc. Ajunsase sa am contractii la fiecare minut de urcam pe pereti de dureri dar nu vroiam sa tip sa nu-i bag in sperieti pe mama si pe sot. Invatatsem sa respir si mi-a fost de mare ajutor. Pana la urma a fost pre mult si-am cerut epidurala. M-am mai tinut doua ore dupa epidurala, contractiile erau puternice si foarte dese, eu insa din fericire eram imuna pentru a epidurala prinsase total. La ora 20 seara au hotart sa ma taie pentru ca pulsul lui Robert o luase razna. si uite asa de 12 pana la 20 am tinut-o in contractii fara sa ma dilat si am ajuns la cutit. Nu vreau sa te sperii dar daca nu merge nu-i asa placut. Robert a fost normal de mare ptr sarcina ajunsa la termen si daca-l mai lasau cateva zile poate venea sg, asa era mult prea sus nepregatit inca sa iasa.
Craciun si Rev