PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dupa 2 saptamani deja simt ca nu mai pot.Vreau sa fiu singura cu sotul meu si copii mei.Am ajuns sa imi doresc sa nasc cat mai repede ca sa pot fi apoi doar cu ei.

Emilia eu am avut colul deschis 2 cm timp de 4 saptamani.Poti naste in cateva zile sau la termen, nu e regula.Tinem pumnii si va fi bine!

Sabina nu e sana, nici zer zer cum a zis Monica.E un fel de sa zicem zer de la lapte combinat cu suc de fructe.Ce scrie pe el e de bine, noua ne place si e recomandat in multe diete.Lor le dau ca nu mi se pare asa rau, si il stiu de suc ca altceva nu primesc decat natural.

Doamna C distractie placuta si sa ne auzim cu bine.

As baga capul in pamant ca strutul si n-as mai iesi de acolo un timp

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

babee: fii tare..mai ai putin...mama baga strechea?!!Las ca trece..stiu cum e..as innebuni daca as sta cu eaImi ajunge cu varf si indesat socru-meu!!!pupam burtica mumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

monicabo, ti-am trimis PM.
Fetelor, noi suntem mai bine, Daria se pare ca s-a mai obisnuit cu bb pt ca nu mai face asa urat cand ma vede cu el. Totusi nu pot spune ca ma incanta ideea de a ramane singura cu ei pt ca mi-e groaza de faza cu gatitul... Nu ma sperie nimic altceva decat asta. E drept ca sunt momente in care vreau sa fim doar noi, fara mama care se uita urat la sotul meu, sotul meu la fel nu o suporta si tot asa... Dar ma ajuta totusi mult.
Am reusit in ultimele nopti sa dorm mai bine pt ca m-a lasat bb, ii dau in continuare san si merge mai bine, a inceput sa pape frumos si chiar e mai bine decat la biberon.
Va pun si o poza sa vedeti ce mare m-am facut:
VICTOR

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Inca una haioasa (la baie e super speriat, desi nu plange; se agata cu disperare de mainile noastre):
POZA SPERIATA

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Doniro:doamne cat e de frumos...si scumpicel ..asa speriat in apa!!!pupa-l mama pe grasun!!
Cat despre faza cu plecatul mamei te-nteleg..dar cred ca pana la urma o sa te descurci tu cumva...Da gatitul...super naspa...Oricum mai sta mama ta probabil pana iti mai revii si tu un pic si atunci n-o sa ti se para chiar imposibil!!
Eu vorbesc!!! Si mie mi-ar fi groaza..ce groaza.. as fii terifiata...
La inceput o sa faca si sotul o cura de slabire ca poate nu-i strica..iar bubulinei o sa-i gatesti totul fiert ca e cel mai usor(le pui intr-o oala si gata!)...zic si eu..nu stiu!
O sa se aranjeze toate cu timpul...
Va pupacim cu drag pe toti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare livada,

Sunt fericita: merge Internetul !
Continentul pe care misun a avut probleme din cauza unor defectiuni in Marea Meditereana...dar au reparat...cred ca ati auzit pe la stiri...

Ma duc sa dau o citire in urma ce ati mai facut. Eu am amandoi baietii acasa, inca dorm...sper sa-i tina pana apuc sa citesc ce noutati sunt in livada.

Numai bine si o zi cu soare ca aici ,

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Donirograsunul cel frumos si pufos!
norocuta,ma bucur ca s-a rezolvat cu netul,de acum inseamna ca vei scrie mai des
wd placut tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

babee,am uitat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine de la distanta.mai e putin si totul va fi asa cum iti doresti.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax
Ti-ai calculat DPN-ul?
Recunosc ca a fost tare rau fara net, iar Sambata la mine e zi de "de toate" dupa Vineri cand obisnuim sa mergem la soacra.
E de smotru, de facut mancare, de spalat rufe , caci deh' maine e Duminica si vreau eu sa stau mai lejera .
Printre astea ma pun si maimutii la punct cu o repriza de joaca , da asta imi place .

Anasia scuze, vin si eu intarziat cu La multi ani! si iti doresc din suflet multa sanatate si multe clipe de fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Fug sa spal doua balcoane ca e asa de soare, apoi revin ca mai am cate doua vorbe sa mai zic...

Mergi la inceput