Religie,11 septembrie,politica,guvern global...
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
Women 13, cred ca ai gresit punind documentarul si articolul de-a valma, in acelasi topic.
Poate ca despre Zeitgeist ar fi meritat discutat un pic, insa dat fiind ca centura fotonica e clar de okiu' vinat .... a iesit ce a iesit....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katy spune:
... Se va da astfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar, in cazul unor persoane prea "dereglate", se vor produce si boli, depresii si moarte....
Eu zic sa fiti atenti sa nu cumva ,dupa ce cititi asemenea bazaconie, sa va "dereglati".Andrada ai grija deja se vad semne s
M-am oprit la Epoca de Aur ca mi s-a parut ca nu vad bine!Cred ca epoca asta i-a atacat neuronul celui care a scris chestiile astea ca articol nu se numeste...
Asta referitor la centura fotonica, filmul am inteles ca e alta mancare de peste nu cred ca mai gust...
Katy
women13 spune:
quote:
Originally posted by iileana
Women 13, cred ca ai gresit punind documentarul si articolul de-a valma, in acelasi topic.
Poate ca despre Zeitgeist ar fi meritat discutat un pic, insa dat fiind ca centura fotonica e clar de okiu' vinat .... a iesit ce a iesit....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Multumesc frumos! Ai mare dreptate si tocmai de aceea am procedat in consecinta. Exista o "legatura" intre film si articolul acela ... rautatea umana, aroganta si ironia, cand toata energia pentru acestea ar putea fi folosita in scopuri total opuse lor. Iti multumesc frumos !
women13 spune:
Centura Fotonica - subiect deschis aici il mut la "Un ochi rade, unul e vanat si alte ciudatenii..."
Intre documentar si articol nu exista nici o legatura de continut .
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by women13
Exista o "legatura" intre film si articolul acela ... rautatea umana, aroganta si ironia, cand toata energia pentru acestea ar putea fi folosita in scopuri total opuse lor.
nasha pungasha
Nu inteleg cu ce sunt rea si aroganta ca m-am prapadit de ras ,si probabil nu numai eu ,spicuind din "celula fotonica".Din pacate,ai scos articolul,demential de altfel,si toate mistourile de mai sus au ramas fara obiect.
Daca esti preocupata de lucruri de acest gen,este dreptul tau,dar macar prezinta lucruri de calitate.Si,apropo,asteroidul din 2035 ce mai face,s-a mai apropiat un pic?Asta de astazi ne-a ratat.
women13 spune:
quote:
Originally posted by loryi1974quote:
Originally posted by women13
Exista o "legatura" intre film si articolul acela ... rautatea umana, aroganta si ironia, cand toata energia pentru acestea ar putea fi folosita in scopuri total opuse lor.
Nu inteleg cu ce sunt rea si aroganta ca m-am prapadit de ras ,si probabil nu numai eu ,spicuind din "celula fotonica".Din pacate,ai scos articolul,demential de altfel,si toate mistourile de mai sus au ramas fara obiect.
Daca esti preocupata de lucruri de acest gen,este dreptul tau,dar macar prezinta lucruri de calitate.Si,apropo,asteroidul din 2035 ce mai face,s-a mai apropiat un pic?Asta de astazi ne-a ratat.
M-am referit STRICT la documentar si articol. Restul e problema ta. Daca ai avea timp sa urmaresti tot documentarul nu cred ca ai mai comenta... NU AM FACUT NICI O REFERIRE PERSONALA la adresa nimanui.
katy spune:
Ca ai scos articolul e o.k dar acum raspunsurile au ramas fara baza si multi nu o sa mai inteleaga nimic.
M-ati facut curioasa poate vad si eu filmul.E de bine?
Katy
blackpanterro spune:
Zeitgeist mi s-a parut foarte interesant, sunt fan a-l teoriei conspiratiilor :) si partea despre religie, foarte interesanta...
Cat priveste restul(chestia cu centura), habar nu am despre ce e vorba..
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
La modul cel mai serios, va recomand sa vedeti:"Loose change 2nt edition"
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
b.nica spune:
totdeauna am apreciat comentariile inteligente,spumoase,cu umor,ironiile,intepaturile si tot ce declanseaza un subiect incitant.
in cazul topicului acesta constat ca ironiile gratuite si teribilismele din unele raspunsuri nu fac cinste unor forumisti de la care asteptam mai mult;spun asta pentru ca mi se pare lipsa respect sa o luati peste picior pe Women 13 cand ati demonstrat ca documentarul la care s-a referit in mod special in topic nu l-ati urmarit.