Religie,11 septembrie,politica,guvern global...

Religie,11 septembrie,politica,guvern global... | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Am primit acest documentar de la un bun prieten. E de datoria mea sa il fac cunoscut aici si de ce nu sa si comentam pe marginea acestuia.
Mentionez, ca documentarul este on-line si durata de timp este de 2 ore. Merita vazut.

Documentarul:
http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Citat din Centura Fotonica - http://forum.naturist-life.ro/viewtopic.php?t=516&view=next

Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca, o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos.

_

hehe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Exista doua tipuri de superstitii:

- Cele pentru care e de ajuns sa fii prost pentru a fi prost, cum ar fi de exemplu astrele, oglinda, pisica , etajul ...

si

- Cele pentru care iti trebuie otzârä minte ca sa fii prost, cum ar fi lucrurile cutremurätoare care v'au fost dezvaluite aici.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
sa si comentam pe marginea acestuia.

Pot fi prima?

1. Documentarul.
...eu mi-am facut lectiile mai de demult :)..."Zeitgeist" asta e cumva la moda...
E adevarat ca de cind lumea grupuri de oameni au incercat sa conduca alte grupuri de oameni, mai cu bita, mai cu ideologia, mai cu te miri ce, insa acest film e taaaare subtirel. Este palpitant, nu zic nu, l-am vazut pina la capat :), dar, puse una peste alta, este un soi de teoria a conspiratiei vazuta de la genunchiul broastei. Plus nelipsita apocalipsa de final. Coctailul perfect pentru omorit o seara plicticoasa.

2. Centura fotonica.
Asta e nebunie curata.
"Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca ..."
Zau asa!

Concluzie: imaginarul nu moare niciodata, isi schimba hainele dar nu se preda.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Am tras un ochi pe Centura Fonica si ma intreb cine ar da 2 ore din viata sa se mai si uite la film?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aia cu "din surse extraterestre" m-a lesinat si pe mine.... dureros!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mie mi-a placut la nebunie asta:

Accentul e pus mai ales pe feminin, pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gandire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii.

Sunteti pregatiti sa deveniti femei?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Am tras un ochi pe Centura Fonica si ma intreb cine ar da 2 ore din viata sa se mai si uite la film?

N-are mey nimica de-a face filmul cu centura fotonica :))).
E alta gisca-n alta traista.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Va rog sa nu mai râdeti de sursele extraterestre!
Nu ati aflat ca Elodia a fost gasita pe Marte?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ioi!!!!

Mi-a placut mult:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.

Doamne, n-am timp nici sa respir. Daca ar fi adevarat, as sta si eu acasa si as dormi 72 de ore!!!! Uh, ce vis frumos!!!

Dar cu asta:
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
nu pot fi de acord sub nici o forma! Ma omoara astia cu zile!!!

Interesant insa va fi ce se va intampla la punctul 3:
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula, inca 5-6 zile.
Daca va fi ca la punctul 1, trai pe vatrai nene, somn de voie!!!

PS Evident ca voi trai mai bine de 2000 de ani...
PPS Trebuie sa recunosc ca subiectul asta mi-a facut ziua mai...destinsa .
Mai vin...

Edit: scuze, mi-e neuronul obosit si a inceput sa uite: nu mai vreau epoca de aur!!!! mi-a ajuns una!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pot sa ma jur c-am vazut ceva centura fotonica cind si-a deschis vesta Ahmedinejab...hmmm,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput