Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

un prunc speriat ,(DARIUS)promit sa nu mai fac

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor eu ieri am fost si mi-am depus dosaruln pt CIC. Dupa amiaza am fost cu Luca la pediatru - control 4 luni.
Luca are 8050g si 71 cm.
Din pacate nu am facut vaccinul ca mai avea un usor rosu in gat . L-am lasat pentru joi.
In rest suntem foarte bine iar diversificarea a zis doctorita sa o incepem pe la 6 luni. De acord si eu.
La multi ani sarbatoritilor zilei.
Sanatate bolnaviorilor.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

La multe lunite pt sarbatoritii de azi : Sara de Gabriela, Mircea de Andries, Teodora Ioana de mami Jojo-Miha, Andrei de mami Daliaaliad, Ana Martina de mami Have si Bianca Elena de mami Veroboroda

Sabina, multumim pentru vestile bune despre Tomitza!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ana, crema se numeste Multim Mam Lanolin-produsa de Bioclin si contine numai lanolina, pe ea scrie ca este indicata pentru ingrijirea mamaeloanelor, si de aici confuzie cu alta crema produsa tot de Bioclin. Eu am avut peripetii cu procurarea ei. La farmacia Sensiblu aproap de mine nu o aveau, am sunat la alta farmacie din zona si mi-au zis ca o am, dar cand am ajuns acolo, aveau alta crema Multi Mam Balm, care nu are nici o treaba cu lanolina. Pe urma, s-a oferit soacra sa o caute, i-am zis ce farmacii o au si a mai incercat la alta farmacie Sensiblu si a venit tot cu Multi Mam Balm, s-a dus inapoi la farmacia de la care a cumparat-o, i-au dat banii inapoi si pana la urma a gasit-o la o farmacie de pe lista.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor de astazi: Sara de Gabriela, Mircea de Andries,Teodora Ioana de mami Jojo-Miha, Andrei de mami Daliaaliad, Ana Martina de mami Have, Bianca Elena de mami Veroboroda!!
Noi inca mai tusim, desi a luat 4 zile Panadol..totul e de la secretii a spus pediatrul..Numai ca acum nu e numai ea bolnavioara, ci si taica-su e gripat de duminica..incercam sa ne ferim de el pe cat posibil..
A inceput sa tina in manuta cate o zornaitoare..o tine un timp si dupa aceea o lasa..si vrea sa se ridice in fundulet cand o tin in brate(eu stand pe scaun/canapea, ea cu spatele la mine)..
La voi da se ridice in fund din pozitia culcat?
ce mai face Andrei a Roxanei? speram ca e bine..
Daniela, Mada, sa va traiasca minunile!
Piciulika, bine ai revenit!
o zi minunata tuturor!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna Dimineata...

tu Maria tu, mi-ai speriat bietu prunc...pai cand i-am zis ca Teuta are 80 cm, si el abia 69...a zis ca renunta...decat sa arate ca si Iri cu Monica...bine ca s-a lamurit treaba...ca s-a mai linistit...acuma cere si de mancare...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Maria, ai " inverzit" concurenta aseara....Dezinformare

Mai, cu vaccinarile astea, Andries, ma uitai aseara pe schemele din UK siUSA, sa stii ca difera ( si intre ele , si de ce e la noi )...In ambele e antipneumococicul bagat obligat ca si cel antimeningococic, care la noi nu se face. In schimb in uk nu e antihepatita b, probabil de la zvonul ( nedovedit de altfel) ca ar avea o legatuara cu debutul sclerozei multiple in copilarie.
Aveam si eu o grija ca ii fac prea repede dozele, dar am vazut ca in uk schema e 2-3-4 luni (la mine a fost 2-3,5-4,75)

M-am uitat si dupa ce zicea Bee, cu "vaccinul" antibronsiolita, dar nu e vaccin, sunt gamaglobuline sau un anticorp monoclonal.Si nu se face la toata lumea , ci la categorii speciale, prematuri (dar nu toti), copii seropozitiv hiv, cei cu fibroza chistica, cei care au avut un episod sever de bronsiolita...Si intr-adevar e impotriva virusului sincitial respirator.

Inca o daata, eu nu propavaduiesc neadministrarea vaccinurilor. Chiar din contra. Dar am spus ca nu le-am facut toate cite sunt pe lume, am mai filtrat si eu nitel.

Sabina, bravos pentru iesire ! Vezi, ce bine e !
si eu ma gindesc la Tomitza, cum o reusi ea sa alpteze din nou...globulii aia de care vorbea Pciulika, testati parca si de unele fete n-ar ajuta-o?

Teodora, vad ca nu mai intri, ai zis tu ceva de plecat in provincie...sper ca esti bine. Din partea mea ai toata sustinerea, si eu am avut un episod depresiv major la 21 de ani, si n-am vrut sa iau nimic si m-ama chinuit ca un neom aproape un an...Raul taiat din scurt eu cred ca se vindeca mult mai bine si cu sanse mult mai mici sa se refaca.

Kriss, im pare rau sa aud ca " nora" mea e bolnavioara. O pup sa ii treaca repde. Sa stii ca si la noi e acceasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata

Sara de Gabriela, Mircea de Andries, Teodora Ioana de Jojo-Miha,
Andrei de Daliaaliad, Ana Martina de Have, Bianca Elena de Veroboroda

noi am dormit binisor, Miru a papat la 12,30 la 4 si apoi la 7 si de atunci are fata o energie....sper sa adoarma acum un pic sa-mi fac si eu o baie si apoi sa iesim in parc, tati nu poate sta cu ea, e mai bine da nu ne riscam
i-am dat Mirunei niste vitamina C preventiv, am luat si eu poate nu ne pricopsim si noi

Ana multumim

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Maria azi nu ai venit cu cafeluta?????????ai speriat mamicile aseara,pai cum sa dormim bine daca tu arunci astfel de glume. pt Teo, oricum e lunguta si la 70cm, sa fie sanatoasa.

Eu asa cum spuneam aseara, am nasul infundat, deci azi trebuie sa ma dreg, bebe a dormit un pic mai bine sau am dormit eu si nu l-am auzit(mai repede a doua varianta)adica de la 12-5....uf ce somn am tras, dar tot sunt zombi...........maine sper sa vina si mama, sper sa ma pot odihniiiiii si eu un pic.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Magda, multumim! pupici si voua!
ce lunguti sunt copilasii vostri..a mea are 3 luni jumate si are 62 cm..nu mai zic de kile..are 5,300 gr..Cred ca eu si Natalia lui Toma_lly mai suntem asa firave..
vorba vine, ca a mea arata bine, are chiscute, face kk des..
ma duc ca s-a trezit...

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Tomitza, ma bucur tare ca printesa ta sa nu aiba nici o problema de sanatate....
Insa .. ,zau, mi se pare de neinteles... medicii care au pus diagnosticul de reflux sa fi gresit atat de flagrant?!?

Nu asimileaza laptele ? De ce? Daca ar manca lapte cat scrie la carte si nu ar creste in greutate atunci ar fi vorba de neasimilat.. nu? Dar Naty nu mananca... Logica mea (reamintesc ca nu am competente medicale si nici nu le contest pe ale celor care le au) zice ca .. ori nu-i place ce mananca.. ori nu poate sa manance.

Greu sa fii in papuci tai, Tomitza... iti tin pumnii stransi sa va fie bine.

Si ca alternativa la alaptat ce ti-a recomandat?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput